Secţia de handbal a CSA Steaua se relansează. Au găsit un sponsor puternic pentru un nou proiect | FOTO

12 iun 2014 5491 afişări Handbal
Secţia de handbal a CSA Steaua se relansează. Au găsit un sponsor puternic pentru un nou proiect | FOTO 9 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7960/12746713/2/dsc6503.jpg

Secţia de handbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti a semnat, joi, un parteneriat pe cinci ani cu Fundaţia Alexandrion Group, pe durata contractului echipa masculină de seniori a grupării militare urmând să se numească CSA Steaua Alexandrion Bucureşti.

Preşedintele CSA Steaua George Boroi a declarat, într-o conferinţă de presă, că parteneriatul reprezintă începutul unui proiect de reconstrucţie a echipei de handbal masculin. "Acesta este momentul relansării echipei de handbal a clubului Steaua, asocierea reprezentând o garanţie a proiectului pe care dorim să-l implementăm. Contractul este valabil cinci ani timp în care echipa se va numi CSA Steaua Alexandrion Bucureşti. Ne aşteptăm ca după această asociere cu Alexandrion Group şi alte companii să se ni se alăture în acest proiect de construcţie a unei echipe campioane", a spus Boroi.

De cealaltă parte, preşedintele Fundaţiei Alexandrion Group, Nawaf Salameh, a afirmat în cadrul conferinţei de presă că nu a impus un obiectiv echipei la semnarea parteneriatului. "Nu am pus condiţie în acest parteneriat, un obiectiv de clasare pe un anumit loc, important este ca această echipă să facă performanţă. Eu unul mă simt foarte legat de acest club, pe care am ajuns să-l cunosc foarte bine din perioada în care am efectuat stagiul militar aici, în România. Am ales să sprijin handbalul, deoarece este un sport care are un ritm de creştere ridicat la nivel global", a precizat omul de afaceri de origine siriană.

Mediafax

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.