S-a decis lotul României pentru Campionatul European din Franţa! Cine sunt jucătoarele de la lotul B care au prins echipa pe ultima sută de metri

24 nov 2018 14781 afişări Handbal
S-a decis lotul României pentru Campionatul European din Franţa! Cine sunt jucătoarele de la lotul B care au prins echipa pe ultima sută de metri

Ambros Martin şi Horaţiu Paşca s-au descis asupra lotului de jucătoare care va face deplasarea la Campionatul European de handbal din Franţa, programat în perioada 29 noiembrie – 16 decembrie. Pe lângă cele 15 fete de la lotul A au fost cooptate în delegaţie şi două tricolore de la lotul B, Mădălina Zamfirescu şi Anca Polocoşer. Ultima este debutantă la un turneu final de senioare.

România se va deplasa cu un lot de 17 jucătoare, iar una va rămâne rezervă. Pe parcursul competiţiei, fiecare naţională va avea dreptul să facă câte două schimbări.

Lotul României pentru Euro este următorul:

Portari: Denisa Dedu, Yuliya Dumanska

Extreme stânga: Valentina Ardean-Elisei, Cristina Florică

Interi stânga: Cristina Neagu, Gabriela Perianu, Anca Polocoşer

Centri: Eliza Buceschi, Cristina Laslo, Mădălina Zamfirescu

Interi dreapta: Ana Maria Dragut, Melinda Geiger

Extreme dreapta: Laura Chiper, Aneta Udriştioiu

Pivoţi: Crina Pintea, Daniela Raţiu, Raluca Băcăoanu

Delegaţia tricoloră va pleca în Franţa pe 29 noiembrie şi va evolua la Brest, într-o grupă cu Norvegia, Cehia şi Germania. Debutul este pe 1 decembrie, cu Cehia.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.