S-a aflat unde pleacă şi Alexandra Do Nascimento! Numărul jucătoarelor de la HCM Baia Mare se reduce drastic

13 apr 2016 12738 afişări Handbal
S-a aflat unde pleacă şi Alexandra Do Nascimento! Numărul jucătoarelor de la HCM Baia Mare se reduce drastic

Alexandra Do Nascimento (34 ani) va juca din sezonul următor la Vac (Ungaria), a anunţat Nemzeti Sport. Extrema dreaptă va părăsi HCM Baia Mare după 2 sezoane, perioadă în care a jucat în două sferturi de finală ale Ligii Campionilor.

Componentele echipei HCM Baia Mare şi-au anunţat plecarea una câte una de la echipă. În cursul acestei săptămâni a apărut informaţia unde va evolua Alexandra Do Nascimento, una din jucătoarele îndrăgite de publicul băimărean. Brazilianca se va muta în Ungaria, la Vac, acolo unde a fost cerută de Andras Nemeth, cu care a colaborat şi la Hypo Viena. Extrema dreaptă se va reîntâlni la viitoarea echipă cu Barbara Arenhart, alături de care a jucat atât la Hypo Viena, cât şi HCM Baia Mare, dar şi cu Karoline de Souza, colegă la echipa naţională.

Alexandra Do Nascimento a marcat fix 100 de goluri pentru HCM Baia Mare în Liga Campionilor, partea a doua a acestui sezon fiind însă şi cea mai bună perioadă a braziliencei la această echipă. Extrema dreaptă a intrat astfel pe o listă care conţine deja multe nume care se vor despărţi de HCM: Pineau, Geiger (ambele Brest), Ungureanu, Jezic (CSM Bucureşti), Abbingh (Issy Paris), Nechita (retrasă temporar din activitate).

Ştiaţi că avem o pagină de Facebook dedicată handbalului?

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.