România a făcut o nouă schimbare în echipă pentru partida cu Norvegia. Mădălina Zamfirescu revine în lotul de „16”

5 dec 2018 4270 afişări Handbal
România a făcut o nouă schimbare în echipă pentru partida cu Norvegia. Mădălina Zamfirescu revine în lotul de „16”

Mădălina Zamfirescu va fi pe foaia de joc azi (ora 22:00), la meciul România - Norvegia, în cadrul Grupei D a Campionatului European din Franţa. Cele două naţionale vor juca pentru locul 1 în grupă.

Ambros Martin & Co au decis ca Mădălina Zamfirescu să-i ia locul Danielei Raţiu, pivotul care nu a prins nicio secundă în teren, în primele partide cu Cehia şi Germania. Jucătoarea de la Debrecen a fost pe foaia de joc şi la întâlnirea de debut cu Cehia, dar la rândul ei nu a fost utilizată nicio secundă. Înaintea partidei cu Cehia, coordonatorul de joc a fost schimbată cu Anca Polocoşer. 

Pe parcursul turneului final, fiecare naţională are dreptul la şase schimbări în lot, câte două pentru fiecare fază a competiţiei. Staff-ul tehnic al primei reprezentative a decis să se folosească de acest drept. Şi Norvegia a efectuat o schimbare în echipă înaintea partidei cu România. Camilla Herrem i-a luat locul unei alte extreme stânga, Thea Mork.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.