Revanşă pentru CSM Bucureşti cu SCM Rm. Vâlcea? Dragan Djukic: „Nimeni nu îşi mai aminteşte faptul că în urmă cu 7 zile am jucat cu Metz. Nu caut scuze…”

20 apr 2019 1424 afişări Handbal
Revanşă pentru CSM Bucureşti cu SCM Rm. Vâlcea? Dragan Djukic: „Nimeni nu îşi mai aminteşte faptul că în urmă cu 7 zile am jucat cu Metz. Nu caut scuze…”

 

CSM Bucureşti s-a calificat în a cincea finală consecutivă în Cupa României, după ce a învins HC Zalău cu 27-23 în a doua semifinală a turneului Final Four de la Bistriţa. Pentru echipa lui Dragan Djukic nu există altă variantă decât victoria în finala cu Vâlcea, programată duminică, de la ora 17:30. Altfel, clubul riscă să rămână fără niciun trofeu în acest sezon, o situaţie greu de acceptat inclus pentru oficialii clubului.

„Au fost două reprize diferite cu HC Zalău. Cel puţin la începutul meciului am fost total nemulţumit de modul cum am intrat. Am fost satisfăcut însă cum am jucat a doua jumătate a primei reprize, am avut o apărare foarte bună şi am jucat un handbal de calitate. În partea secundă, am încercat să odihnesc nişte jucătoaee şi să dau şanse tuturor fetelor. A fost o repriză secundă diferită pentru ambele formaţii”, a caracterizat Djukic semifinala cu HC Zalău.

Cât priveşte următprul meci cu Vâlcea, antrenorul echipei CSM Bucureşti a susţinut: „Văd o finală deschisă, interesantă, de luptă, spectatorii se vor bucura”. Va fi privită întâlnirea cu Vâlcea şi ca o revanşă?

„Pentru o revanşă, trebuie să câştigăm. Pe măsură ce am înaintat în sezon, au venit din ce în ce mai multe probleme. Partida de mâine vine, comparativ cu jocul de campionat de la Vâlcea, cu două jucătoare mai puţin pentru noi, Cvijic şi Oana Manea. Contează foarte mult. Apoi, nimeni nu îşi mai aminteşte faptul că în urmă cu 7 zile am jucat cu Metz. Va fi al patrulea meci pentru noi în ultimele şapte zile, toate jucate cu acelaşi grup de fete. Nu caut scuze, cu siguranţă vom încerca să dăm tot ce avem mai bun. Vrem să câştigam”, a răspuns Dragan Djukic.

CSM Bucureşti a câştigat ultimele trei trofee ale Cupei României şi a pierdut finala din 2015, în faţa echipei HCM Baia Mare.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.