Rednic şi Lucescu, întâlnire de gradul zero! Meciul Dinamo - Sporting de la handbal, prilej de sărbătoare în Ştefan cel Mare. Mesaj clar al suporterilor pentru Lipă

28 feb 2019 3993 afişări Handbal
Rednic şi Lucescu, întâlnire de gradul zero! Meciul Dinamo - Sporting de la handbal, prilej de sărbătoare în Ştefan cel Mare. Mesaj clar al suporterilor pentru Lipă

Mircea Lucescu şi Mircea Rednic s-au întâlnit în Sala Dinamo. Cele două legende ale clubului din Ştefan cel Mare au mers să urmărească meciul dintre Dinamo şi Sporting Lisabona, returul play-off-ului pentru accederea în optimile Ligii Campionilor la handbal. Cei doi au urmărit meciul din zone diferite ale sălii, "Puriul" venind alături de jucătorii de la fotbal.

Lucescu şi Rednic au avut un schimb de replici dure în urmă cu câteva săptămâni. N-au trecut peste, aşa că cei doi au urmărit meciul dintre Dinamo şi Sporting din locuri diferite. Lucescu s-a aşezat la VIP, în timp ce Mircea Rednic s-a aşezat în spatele unei porţi, alături de toată echipa de fotbal a lui Dinamo. Galeria l-a ovaţionat pe Rednic.

Elisabeta Lipă a fost şi ea la meci, iar când a fost prezentată, toată sala a început să strige "Vrem stadion!", aluzie la tărăgănarea reconstrucţiei arenei din Ştefan cel Mare de către CNI, în vederea Euro 2020, care va fi organizat şi la Bucureşti. Elisabeta Lipă a fost preşedintele CS Dinamo în trecut.

Claudiu Vaşcovici şi Florin Răducioiu sunt alte legende ale clubului alb-roşu care asistă la meciul de handbal.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.