Rareş Jurcă: "Mi-am pierdut cel mai bun prieten!"

11 feb 2009 53 afişări Handbal
Rareş Jurcă: "Mi-am pierdut cel mai bun prieten!" Rareş Jurcă: "Mi-am pierdut cel mai bun prieten!"

Rareş Jurcă, care evoluează la formaţa Goppingen (Germania), a declarat, miercuri, la casa părintească unde se află trupul neînsufleţit al lui Marian Cozma, că şi-a pierdut cel mai bun prieten

"Ceea ce s-a întâmplat ieri, ce se întâmplă azi şi ce se va întâmpla până vineri, reprezintă exact ce fel de om a fost Marian. Este o pierdere foarte mare pentru mine, pentru că mi-am pierdut cel mai bun prieten", a afirmat Jurcă.

Tatăl fostului handbalist Marian Cozma, Petre Cozma, a declarat, miercuri, că cei care i-au luat viaţa fiului său, ucis în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Ungaria, au luat o viaţă foarte mare.

"Reacţia de care am avut parte şi în Ungaria şi în România este reacţia oamenilor faţă de un copil foarte bun. Le-am mulţumit tuturor şi ieri, le mulţumesc şi azi şi le voi mulţumi toată viaţa. Cei care i-au luat viaţa lui Marian au luat o viaţă foarte mare", a spus Petre Cozma.

Reamintim că Marian Cozma a fost ucis de un grup de interlopi de etnie rromă  cu trei lovituri de cuţit în inimă. Alături de handbalistul român, sârbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesic au fost răniţi, în încercarea de a-l salva pe Marian Cozma.

Toţi românii sunt aşteaptaţi la clubul Dinamo pentru a aprinde o lumânare în memoria celui care ştia pe de rost versurile imnului României, "Deşteaptă-te române!"

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.