Primele reacţii după calificarea Craiovei în finala Cupei EHF. Eroina partidei, întoarsă din drum: ”Aveam de gând să agăţ gheţele în cui, dar cu Dumnezeu înainte!”

14 apr 2018 4392 afişări Comentează şi tu Handbal
Primele reacţii după calificarea Craiovei în finala Cupei EHF. Eroina partidei, întoarsă din drum: ”Aveam de gând să agăţ gheţele în cui, dar cu Dumnezeu înainte!” FOTO: Remus BADEA / MEDIAFAX

Florentina Stanciu a fost eroina partidei SCM Craiova - Kastamonu Belediyesi, manşa retur a semifinalei Cupei EHF (scor 18-18), la finalul căreia formaţia olteană s-a calificat în finala competiţiei. Portarul a avut câteva intervenţii fabuloase, în momente cheie ale întâlnirii.

După joc, Florentina Stanciu, revenită în handbalul românesc după mai mulţi ani în Islanda, a declarat la DigiSport: ”Este o finală muncită, ne-am luptat până la final şi am crezut în această izbândă. Eu n-am făcut decât să-mi ajut echipa şi nu am cedat niciun minut. Mi-am dorit foarte mult să joc această finală. Ştiam că e nevoie mereu de un singur gol, de o bară, de o minge apărată pentru calificare”.

Portarul Craiovei a mărturisit că a fost la un pas de retragerea din activitate înainte de a veni la Craiova: ”N-am crezut că vom ajunge în această finală, dar mă bucur că nu am renunţat la activitate. ”Flori” Stanciu plănuia să se retragă şi la sfârşitul acestui sezon, dar ultimele performanţe ale Craiovei au întors-o din nou din drum: ”Aveam de gând să îmi agăţ ghetele în cui, dar cu Dumnezeu înainte!”

Alte reacţii după SCM Craiova - Kastamonu Belediyesi

  • ”Ne bucurăm în această seară, iar de mâine încep gândurile pentru finală. Sunt fericit, mergem să sărbătorim”, Bogdan Burcea, antrenor SCM Craiova
  • ”Presiunea a fost mare, dar suntem fericite că s-a terminat cu bine. Când am început să facem rezultate în grupe, am crezut că putem merge până la capăt”, Valentina Ardean-Elisei, extremă stânga
  • ”Este momentul carierei mele, pentru că nu am mai jucat o finală de cupă europeană”, Cristina Florianu, inter stânga

Ştiaţi că avem o pagină de Facebook dedicată handbalului? 

.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.