Previziunile lui Rică Pârâianu pentru următorul sezon în handbalul românesc: „Cred că valoara campionatului va fi mai scăzută”. Dunărea a făcut şapte achiziţii şi este gata să atace Top 4

18 iul 2019 1969 afişări Handbal
Previziunile lui Rică Pârâianu pentru următorul sezon în handbalul românesc: „Cred că valoara campionatului va fi mai scăzută”. Dunărea a făcut şapte achiziţii şi este gata să atace Top 4

Dunărea Călăraşi este una dintre echipele de urmărit pentru noul sezon. Faţă de ultimul an competiţional, echipa antrenată de Sergei Bebeshko nu a suferit pierderi semnificative, în schimb, s-a întărit vizibil, dublându-şi bine posturile. Astfel după un loc 5, Dunărea este gata să facă pasul şi mai sus şi să atace un loc în „careul de aşi” în Liga Naţională.

„Ne dorim să facem un sezon cel puţin la fel de bun ca în ultimul campionat, iar dacă prindem un loc de cupă europeană, cu atât mai bine”, ne-a declarat Rică Pârâianu, team-managerul echipei Dunărea Călăraşi.

Pivot de mare valoare în handbalul românesc în acest secol, Rică Pârâianu este de părăre că nivelul Ligii Naţionale va fi în scădere în sezonul 2019-2020, după câţiva ani în care competiţia a fost într-o permanentă urcare: „Cred că valoarea campionatului va fi mai scăzută decât în sezonul precedent. Prin introducerea criteriilor de valoare, calitatea nu va mai fi aceeaşi, vor fi multe nume noi în Liga Naţională, jucători mai puţin experimentaţi. În acelaşi timp, este ocazie mai bună pentru handbaliştii tineri să se afirme”.

Ostroushko, Ionuţ Rotaru şi Vujadinovic sunt jucătorii importanţi, cu mare experienţă transferaţi de Dunărea Călăraşi în această vară. Moisă, Zacaciurin, Sandu şi Costea completează lista achiziţiilor, toţi fiind jucători care ar putea aduce ceva în plus la echipă.

Lotul echipei Dunărea Călăraşi pentru sezonul 2019-2020

  • Portari: Vlăduţ Rusu, George Şelaru
  • Extreme stânga: Florin Dospinescu, Pedrag Vujadinovic, Cătălin Costea,
  • Interi stânga: Victor Vartic, Dragoş Hanţaru, Bodan Moisă, Vladislav Ostroushko
  • Centri: Mihai Bujor, Mihai Sandu, Ionuţ Rotaru
  • Interi dreapta: Mihajlo Radojkovic, Roman Zacaciurin
  • Extreme dreapta: Gabriel Bujor, Ionuţ Broască
  • Pivoţi: Dragoş Soare, Gabriel Dumitriu, Daniel Panait

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.