Perianu la CSM Bucureşti, Bazaliu la Dunărea Brăila! Schimbul de jucătoare pe care îl negociază cele două formaţii din Liga Naţională. HCM Baia Mare, invitată la Bucharest Trophy

10 iun 2015 1790 afişări Handbal
Perianu la CSM Bucureşti, Bazaliu la Dunărea Brăila! Schimbul de jucătoare pe care îl negociază cele două formaţii din Liga Naţională. HCM Baia Mare, invitată la Bucharest Trophy
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

Gabriela Perianu este foarte aproape de a deveni jucătoare a echipei CSM Bucureşti, în urma discuţiilor pe care oficialii campioanei le-au purtat cu omologii de la Brăila. Aflată încă sub contract până în 2017 cu Dunărea, interul stânga ar urma să fie împrumutată în următorul sezon în Capitală. 

La schimb, noua echipă a lui Costică Buceschi se va alege cu două jucătoare promiţătoare, Bianca Bazaliu, unul din liderii naţionalei de tineret, şi Camelia Carabulea, extrema stângă împrumutată în ultimul sezon la CSM Unirea Slobozia. Ca şi în cazul Gabrielei Perianu, cele două jucătoare ale CSM vor fi împrumutate un sezon la Brăila. "Cred că ar fi un câştig atât pentru cele două cluburi, cât şi pentru jucătoare. Bianca Bazaliu a fost cerută de Costică Buceschi, sub conducerea căruia poate evolua foarte frumos. Ea poate fi om de bază la Brăila, cu siguranţă va avea ocazia să joace mai mult decât la noi", ne-a declarat Constantin Căliman, directorul general al CSM Bucureşti.

Transferul croatei Jelena Grubisic la CSM Bucureşti a fost confirmat de conducătorul grupării, portarul semnând pe un sezon, cu drept de prelungire pentru încă unul. Formaţia din Capitală ar putea închide transferurile pentru sezonul următor cu încă o româncă, fostă în echipa naţională. Carmen Cartaş, jucătoare care a evoluat la Cetate Deva în acest sezon, este pe lista CSM, bucureştenii sperând ca lucrurile să se rezolve în următoarele zile. Probabil că handbalista va fi lăsată să plece şi de preşedintele Marian Muntean, după retrogradarea echipei CSM Cetate Deva în Divizia A.

În perioada 20-23 august, CSM Bucureşti va organiza a doua ediţie a Bucharest Trophy, unul dintre cele mai puternice turnee amicale din Europa. Pe lista echipelor participante s-a făcut o modificare de ultimă oră, HCM Baia Mare urmând să fie prezentă în locul norvegiencelor de la Larvik. Aşadar, în "Polivalentă", vor defila cele mai bune 3 echipe din România, CSM, HCM şi Corona Braşov, dar şi trei dintre forţele viitorului sezon din Europa, Buducnost, deţinătoarea Ligii Campionilor, Vardar Skopje şi Rostov.

HCM Baia Mare a acceptat invitaţia de a participa la Bucharest Trophy şi foarte probabil va lega această acţiune cu Supercupa României, ce se va desfăşura, cel mai probabil, pe 19 august. CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare au solicitat Federaţiei Române de Handbal ca acest joc să se desfăşoare tot în Capitală, astfel încât cele două grupări să evite o deplasare în plus.

Ştiaţi că avem o pagină de Facebook dedicată handbalului?

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.