„Patricia Vizitiu va reveni în mai puţin de o lună pe terenul de joc”

7 oct 2008 172 afişări Comentează şi tu Handbal
„Patricia Vizitiu va reveni în mai puţin de o lună pe terenul de joc” joc”

După o operaţie de ligament încrucişat, handbalista de 20 de ani, născută în Petroşani, dar legitimată la Rulmentul Braşov, Patricia Vizitiu a trecut prin momente dificile, dar a avut alături familia şi prietenii care au ajuta-o  să depăşească situaţia.

„Am vorbit cu Patricia şi în mai puţin de o lună va fi din nou pe teren să-şi ajute colegele de la Rulmentul Braşov. A trecut printr-o operaţie dificilă în Franţa, dar Federaţia, clubul, familia au ajutat-o să treacă cu bine peste acest moment greu din viaţa ei. Am vorbit tot timpul cu ea la telefon pentru că este sufletul meu”, a declarat antrenoarea care a descoperit-o şi a format-o pe sportivă, Edith Miletti.

Patricia Vizitiu s-a născut şi a crescut într-o familie de fotbalişti, tatăl jucător la Jiul Petroşani, iar fratele plecat în Austria .

„Când am cunoscut-o pe Patricia era în afară de ceea ce înseamnă handbal. Nici nu ştia cu ce se mănâncă, nu cunoştea regulament nimic. Am avut multe clinciuri cu ea, dar ştia să lovească mingea cu piciorul că doar provenea dintr-o familie de fotbalişti”, spune  Edith Mileti.

 

Articol scris de Loredana Juglea

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.