Patricia Vizitiu după 8 luni de neplată la HCM Baia Mare: ”Ruşinos este că nu s-a încercat nimic, dureros pentru noi este că am stat luni de zile şi nu ni s-a spus niciodată nimic”

22 iun 2016 4037 afişări Handbal
Patricia Vizitiu după 8 luni de neplată la HCM Baia Mare: ”Ruşinos este că nu s-a încercat nimic, dureros pentru noi este că am stat luni de zile şi nu ni s-a spus niciodată nimic”

HCM Baia Mare şi-a pierdut toate jucătoarele în această vară şi va mai conta doar la capitol istorie în handbalul românesc, în special prin titlul cucerit în 2014, prin cele trei Cupe ale României câştigate în perioada 2013-2015, prin cele două calificări consecutive în sferturile de finală le Ligii Campionilor şi prin rivalitatea cu CSM Bucureşti la un nivel foarte ridicat pe plan intern. Din lotul vicecampioanei României doar două handbaliste nu au semnat până acum alte contracte, Ionica Munteanu şi Patricia Vizitiu, şi nu pentru că ar fi dus lipsă de oferte.

”Nu mă grăbesc să iau o decizie. M-am grăbit anul trecut şi nu am luat o decizie foarte bune pentru mine. Sunt echipe din România, sunt şi echipe din afară, nu duc lipsă de oferte comparativ cu anii trecuţi. Vreau să iau decizia bună, am 27 de ani şi poate fi ultimul tren al meu”, a declarat Patricia Vizitiu, jucătoare care face parte din lotul României care va participa la CM Universitar de la Malaga, dar posibil şi din echipa care va face deplasarea la JO de la Rio.

  • ”Am intrat în linie dreaptă pentru Jocurile Olimpice din momentul în care ne-am calificat. Suntem într-o continuă pregătire, ne dorim foarte mult o medalie”, Patricia Vizitiu, inter dreapta

Tricolora se desparte cu regrete de Baia Mare, convinsă că echipa putea face lucruri şi mai frumoase într-o altă conjunctură: ”Nu sunt în măsură să vorbesc despre ceea ce s-a întâmplat la Baia Mare. Ruşinos este că nu s-a încercat nimic, dureros pentru noi este că am stat luni de zile şi nu ni s-a spus niciodată nimic. A fost o echipă frumoasă, am fi putut face multe surprize, dar din păcate nu a depins de noi. Am încercat să ne facem datoria, ne-am antrenat, am jucat, a fost greu ţinând cont de situaţia dată”. Patricia Vizitiu a susţinut că a înregistrat un nou record de salarii neîncasate la HCM Baia Mare, adică 8 luni de neplată! ”Am bătut până şi perioada Braşov”, a completat handbalista.

HCM Baia Mare nu s-a înscris în ediţia viitoare a cupelor europene şi foarte probabil nici în Liga Naţională, deadline-ul fiind programat pentru 15 iulie.

Ştiaţi că avem o pagină de Facebook dedicată handbalului?

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.