Oficialii echipei Corona Braşov nu au mai digerat şi înfrângerea cu Dunărea Brăila! Clubul vine şi cu o propunere pentru alegerile din 14 februarie

12 ian 2018 2832 afişări Comentează şi tu Handbal
Oficialii echipei Corona Braşov nu au mai digerat şi înfrângerea cu Dunărea Brăila! Clubul vine şi cu o propunere pentru alegerile din 14 februarie

Plecată la drum cu mari ambiţii în acest sezon, Corona Braşov este una din grupările care au dezamăgit până acum în Liga Naţională de handbal feminin. Echipa a suferit cinci înfrângeri în ultimele şapte partide şi se află doar pe locul 6 în clasament, având şi un program dificil în următoarele săptămâni.

Ultimul eşec cu Dunărea Brăila (31-33), înregistrat în urmă cu 2 zile, a învolburat şi mai mult apele. Clubul nu a mai suportat încă o înfrângere în faţa unei alte echipe mai slab cotate şi a trecut la fapte: ”Prima măsură, le-am suspendat plata salariilor, până când nu intră în graficul pentru atingerea obiectivelor în 2018”, ne-a declarat Liviu Dragomir, directorul general al ASC Corona Braşov.

Conducătorul clubului, dar şi susţinătorii financiari ai echipei în frunte cu primarul echipei George Scripcaru sunt dezamăgiţi de parcursul echipei din ultima perioadă. Vorbind strict de jocul cu Dunărea Brăila, Liviu Dragomir a susţinut: ”Consider că jucătoarele nu s-au motivat suficient pentru importanţa acelui meci, l-au tratat foarte superficial. În timpul jocului au fost total depăşite de importanţă, n-au tras pentru asta, s-a văzut că erau într-o stare de confort care la un jucător profesionist nu are voie să apară. Singura pe care pot să o remarc a fost Eliza Buceschi, s-a bătut şi a fost cea care a crezut. Mai pot fi ceva mici menţiuni, dar pe ansamblu jucătoarele au fost total detaşate, nu-mi place că nu sunt determinate, nu au reacţie, nu sunt active în timpul meciului. Consider că şi de pe banca tehnică mesajul nu a fost cel care ar fi trebuit să fie”.

Pentru Corona urmează trei săptămâni destul de dificile, cu partide în compania SCM Craiova, CSM Bistriţa şi HCM Rm. Vâlcea, oarecum decisive pentru o clasare pe podium la sfârşitul sezonului. În mod normal, echipa braşoveană ar avea nevoie de 9 puncte pentru a prinde plutonul din faţă care le cuprinde pe Vâlcea, Craiova şi Cisnădie.

Şi pentru că alegerile din handbalul românesc sunt tot mai aproape, Corona va intra în această bătălie cu Liviu Dragomir, care va candida pentru un loc în Consiliul de Adminstraţie. ”Vreau să candidez la Consiliul de Administraţie pentru că ASC Corona este un club important în România şi trebuie să aibă un reprezentant

 

Vreau să aduc lucruri noi, să implementăm lucruri noi. Pentru următoarea perioadă de 4 ani ar trebui nişte lucruri care să ajute mult mai mult antrenorii de la copii şi junioari, trebuie făcută o ordine în regulamentele federaţiei, să fie coerente, precise, mult mai directe”, şi-a motivat Liviu Dragomir decizia de a candida. 

Ştiaţi că avem o pagină de Facebook dedicată handbalului? 

.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.