Naţionala „multicoloră! Tadici caută soluţii la Trofeul Carpaţi

15 mar 2013 1365 afişări Handbal
Naţionala „multicoloră! Tadici caută soluţii la Trofeul Carpaţi

România A şi România B vor înfrunta Spania şi Germania la Trofeul Carpaţi

Cu aproximativ două luni şi jumătate înaintea barajului de calificare la Mondialul din Serbia, cu Slovacia, Gheorghe Tadici caută soluţii la Trofeul Carpaţi. În 22-24 martie, în cadrul competiţiei ce se va desfăşura la Craiova, România (n.r. împărţită în două echipe A şi B) va înfrunta naţionalele Spaniei şi Germaniei, iar acesta ar fi un ultim prilej pentru selecţioner de a-şi contura un lot de 20 de handbaliste pentru „dubla“ cu Slovacia.

Profitând de ocazie, Tadici a convocat jucătoare de la toate formaţiile din Liga Naţională, cu excepţia Oltchimului, pentru a le testa. „Încercăm să conturăm un lot cu care să abordăm calificările. Cu câteva excepţii, viitoarea echipă naţională va fi formată din jucătoarele care vor confirma şi la Trofeul Carpaţi“, a declarat Tadici. Lotul se va reuni azi, la Craiova, iar la întreceri va fi împărţit în România A (n.r. prima echipă) şi România B (n.r. lotul de persepctivă).

Jucătoarele convocate pentru Trofeul Carpaţi

portari: Tolnai (Uskudar), Nichita (Brăila), Smedescu (Baia Mare), Dedu (Braşov)

extreme stânga: Dincă (Cluj), Tănăsie (Zalău), Apipiei (Craiova)

extreme dreapta: Cruceanu (CSM Bucureşti), Chiper (Braşov), C. Gheorghe (Galaţi), Pârvuţ (Baia Mare)

pivoţi: Raţiu (Braşov), Agrigoroaie (Roman), Pintea (Zalău), Tatar (Baia Mare)

interi dreapta: Ţăcălie (Braşov), Luca (CSM Ploieşti), Varga (Zalău), Geiger (Baia Mare)

centri: Băbeanu (Craiova), Oltean (Baia Mare), Horjea (Brăila), Marin (Roman)

interi stânga: Buceschi (Baia Mare), Gogoriţă (Craiova), Perianu (Brăila), Mihalschi (CSM Bucureşti), Druţu (Braşov), Joldeş (Roman)

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.