Moment genial cu Robert Licu şi regretatul Ghiţă Licu. Show cu Staffan Olsson la 7 m, dar cum arunca fostul mare inter stânga român. "Chiar tu...!" VIDEO

8 feb 2018 3309 afişări Handbal
Moment genial cu Robert Licu şi regretatul Ghiţă Licu. Show cu Staffan Olsson la 7 m, dar cum arunca fostul mare inter stânga român. "Chiar tu...!" VIDEO

Robert Licu, unul dintre cei mai valoroşi interi dreapta din istoria handbalului românesc, a povestit pentru reporterii ProSport după emisiunea ProSport LIVE un moment genial din cariera sa.

Întrebat de ProSport despre modul în care celebrul suedez Staffan Olsson arunca de la 7 metri - de multe ori prin piruetă - actualul candidat la şefia FRH a deshis o fereastră spre trecut.

Un meci câştigat de echipa sa, Universitatea Craiova, pe teren propriu, contra rivalei Dinamo, la 10 goluri diferenţă, avea să-i aducă un reproş care l-a prins pe contre pied. În victoria asupra grupării antrenate de tatăl său, regretatul Ghiţă Licu, Robert a marcat prin piruetă chiar şi de la 9 metri, pentru le inhiba total elanul bucureştenilor. Spectatorii au aplaudat minute în şir, însă Robert nu ştia ce avea să urmeze. Interul a venit spre Bucureşti chiar cu autocarul dinamoviştilor.

S-a aşezat pe ultimul rând şi, când mai avea puţin să aţipească în liniştea patriarhală din autocar, s-a auzit vocea gravă a tatălui. "Să-mi dai gol chiar şi prin piruetă, Robert.... Chiar tu!"

Dublu campion mondial (1970 şi 1974), Ghiţă Licu s-a stins în 2014.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.