Minaur Baia Mare nu i-a prelungit contractul lui Raul Fotonea! Un francez este favorit să devină antrenor principal al echipei în sezonul 2019-2020

2 iul 2019 1216 afişări Handbal
Minaur Baia Mare nu i-a prelungit contractul lui Raul Fotonea! Un francez este favorit să devină antrenor principal al echipei în sezonul 2019-2020 PAUL URSACHI / MEDIAFAX FOTO

Minaur Baia Mare a anunţat oficial că va avea un nou antrenor principal pentru sezonul 2019-2020. Raul Fotonea va fi înlocuit, cel mai probabil, cu francezul Stephane Plantin, campion mondial în 2001 cu naţionala ţării sale.

Minaur a ratat calificarea în play-off în ultimul sezon, iar acest lucru a contat, probabil, decisiv pentru despărţirea de Raul Fotonea.

„Echipa masculină de handbal CS Minaur va avea un nou antrenor din sezonul 2019-2020. Raporturile contractuale dintre antrenorul principal Raul Fotonea şi clubul Minaur s-au încheiat la finele sezonului trecut, iar înţelegerea nu a fost prelungită. Fotonea a condus echipa masculină în ultimele două sezoane din Liga Zimbrilor, echipa terminând întrecerea internă pe locul 8 (sezonul 2017-2018), respectiv pe locul 9 (sezonul 2018-2019). De asemenea, CS Minaur a obţinut locul 3 în Cupa României în 2018. Clubul îi mulţumeşte pentru activitatea desfăşurată şi îi doreşte mult succes în continuare.

În cel mai scurt timp va fi anunţat şi noul antrenor al echipei masculine CS Minaur, echipa urmând să se reunească în mai puţin de două săptămâni”, a anunţat clubul pe site-ul oficial.

Baia Mare a discutat în această perioadă cu mai mulţi antrenori, dar lista finală s-a redus la două nume, Ovidiu Mihăilă (Steaua) şi Stephane Plantin (Nancy). Din informaţiile ProSport, ultimele are cele mai mari şanse de a fi numit viitorul antrenor al echipei. Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a făcut parte din naţionala Franţei care a câştigat titlul mondial în 2001, iar de curând a intrat în posesia licenţei Master Coach.

 

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.