LIVE BLOG | România – Ungaria 29-31. Pierdem după ce Cristina Neagu s-a accidentat grav, dar mergem la Paris pentru o semifinală de gală! Cum s-a terminat Olanda – Germania, meciul care ne-a trimis în lupta pentru aur

Redactor:
Dan Mirea
LIVE BLOG | România - Ungaria 29-31. Pierdem după ce Cristina Neagu s-a accidentat grav, dar mergem la Paris pentru o semifinală de gală! Cum s-a terminat Olanda - Germania, meciul care ne-a trimis în lupta pentru aur
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • România a pierdut cu Ungaria, 29-31, dar s-a calificat în semifinalele EURO 2018, după ce Olanda nu i-a dat nicio șansă Germaniei în al doilea meci al zilei, scor 27-21.
  • Pentru un loc în marea finală, vom juca în fața Rusiei, marea favorită la câștigarea trofeului, vineri, la Paris, de la ora 18:30, în direct pe TVR 1 și TVR HD și în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro.
  • În a doua semifinală se vor înfrunta, tot la Paris, Franța și Olanda, tot vineri, de la ora 22:00.

 Olanda – Germania 27-21

  • Olanda câștigă: Olanda se califică de pe primul loc, România câștigă clasamentul în trei cu Ungaria și Norvegia și termină pe locul al doilea.
  • Egal: Aceeași stituație.
  • Victorie Germania: Norvegia, România, Olanda, Germania și Ungaria termină la egalitate de puncte (șase) și se face un clasament în cinci. Norvegia are golaveraj +17, România +6, Olanda -5, Germania -5, iar Ungaria -13. Astfel, România e depășită de Germania dacă nemțoaicele înving la 12 goluri sau mai multe. Dacă Germania bate la 11 goluri, România și Germania ar fi la egalitate la golaveraj (+6), caz în care ar conta numărul de goluri marcate. Noi avem 111, Germania are 82, ceea ce înseamnă că Germania trebuie să marcheze cel puțin 32 de goluri pentru a trece peste noi.

Minutul 60, 27-21: Olanda câștigă lejer, la șase goluri diferență, și face rost de o semifinală cu Franța, tot la Paris, vineri!


Minutul 53, 23-18: MERGEM ÎN SEMIFINALE! Germania nu mai are timpul necesar pentru a câștiga la 12 goluri, iar România va juca în penultimul act vineri, de la 18:30, contra Rusiei!


Minutul 37, 16-13: Olanda își vede de jocul ei, alert în atac și exact în apărare, și se menține la o diferență care ne aduce liniște.


Pauză, 13-11: Totul merge conform planului pentru olandeze, care vor câștiga grupa și ne vor trimite în semifinale.


Minutul 22, 11-8: Germania nu joacă rău, dar plusul de valoare al olandezelor se vede din plin. Trupa lui Helle Thomsen joacă foarte bine pe atac pozițional, nu are nevoie de artificii pentru a marca, iar tabela contorizează gol după gol, de cele mai multe ori grație jocului combinativ, în viteză. Nu vor fi probleme pentru România în a obține calificarea în semifinale.


Minutul 6, 4-2: Nemțoaicele încep bine, se duc la 2-0, dar Olanda nu are nevoie de prea mult timp pentru a pune lucrurile în ordine: batavele marchează de patru ori consecutiv, se desprind și nu par că vor avea prea multe emoții.


22:00 A început meciul de la Nancy, cu Olanda în atac.


România – Ungaria 29-31 (17-17)

România: Dedu, Dumanska – portari; Udriștioiu, Geiger, Buceschi 4, Neagu 9, Perianu, Laslo 3, Ardean-Elisei 2, Pintea 7, Florică 1, Rațiu, Polocoșer, Băcăoanu, Chiper 1, Dragut 2. Antrenor: Ambros Martin

Ungaria: Biro, Kiss – portari; Tovizi 2, Schatzl 6, Kovacsics 5, Orban, Palos-Bognar, Kovacs 4, Meszaros, Planeta 1, Kazai, Hafra 6, Lukacs 5, Szabo, Toth, Lakatos 2. Antrenor: Kim Rasmussen

Minutul 60, 29-31: FINAL și ghinion teribil! Laslo ratează de la șapte metri la ultima fază, pierdem la două goluri, dar suntem la un milimetru de semifinale! Avem nevoie ca Germania să nu bată Olanda la 13 goluri diferență în meciul care începe la ora 22:00!


Minutul 59, 29-31: Marcheză Buceschi un gol crucial, dar primim foarte ușor, de la Sczaltl, de pe extremă, și situația se complică. Facem rost de o aruncare de șapte metri, dar Ardean trimit în tribune, la trei metri de poartă, și mai avem șanse pur teoretice! Cel mai important e să nu pierdem la mai mult de două goluri, dar maghiarele au atacul!


Minutul 55, 28-29: E șoc în sala din Nancy, atât printre jucătoare cât și printre fanii români. Mulți sunt în lacrimi, conștientizând ce s-a întâmplat, dar veștile bune vin de la Dragut și Ardean. Prima înscrie de pe nouă metri, Alice transformă cu multe emoții o aruncare de la șapte metri și încă sperăm!


Minutul 52, 26-27: CLIPE TERIBILE! Neagu se lovește foarte grav la genunchi după un duel cu Planeta Szimonetta, rămâne prăbușită pe teren și e scoasă din joc, fiind dusă direct de urgență la spital! Incredibil…


 


Minutul 52, 26-27: CRIS-TI-NA! Neagu își asumă responsabilitatea într-un moment critic, trage perfect și ne duce la un gol, apoi Denisa Dedu are o paradă excepțională! Atacăm pentru a egala, cu Dragut, Laslo și Neagu pe semicerc.


Minutul 50, 25-27: Înscriem prin Neagu, după o fază creată de Laslo, dar Kovacsics nu ne lasă nici de această dată să ne așeză în apărare și marchează foarte rapid. Trage Dragut într-un moment teribil de important, dar o face la brațele Evei Kiss și nu marcăm!


Minutul 48, 23-26: Denisa scoate o minge foarte importantă, apoi Valentina Ardean arată că handbalul nu se uită și înscrie superb. Maghiarele nimeresc bara, Laslo trage superb, în plasa laterală, și ne apropiem la două goluri. Time out Kim Rasmussen!


Minutul 46, 22-26: Coșmar pe atac! Înscrie Cristina, apoi Eva Kiss se transformă în Manuel Neuer și pur și simplu nu are ce discuta cu fetele noastre. Trage prost Pintea, servită de Neagu, apoi Florica nu găsește unghiul și mai primim un gol. Partea bună e că Dragut prinde o aruncare excepțională și ne duce la 22-26, dar avem MARE nevoie de ajutor din partea defensivei și a Denisei Dedu.


Minutul 41, 20-25: Coșmarul Eva Kiss! Neagu scoate șapte metri și eliminare, dar Eliza, pusă în fața unei aruncări incredibil de importante, trage slab, jos, și nimerește doar piciorul portarului maghiar. Rasmussen scoate portarul, Ungaria marchează rapid, ne batem joc de un atac, Ambros Martin atacă fără portar, iar un gol din jumătatea adversă duce scorul la 20-25. Momente teribile, intră Dragut!


Minutul 40, 20-23: Revenirea în atac înseamnă un fault neinspirat al Elizei Buceschi, apoi Perianu faultează pe semicerc, e eliminată, iar inferioritatea numerică ne e taxată imediat. Trei goluri în spate, vești proaste peste vești proaste…


Minutul 39, 20-22: Pierdem luciditatea în atac, Schatzl recuperează și marchează pe contraatac, iar Ambros Martin simte momentul slab și cere un nou time out.


Minutul 38, 20-21: Trei ratări consecutive! Chiper, o dată de pe centru și o dată de pe extremă, și Pintea, de pe pivot, o fac mare pe Eva Kiss, care apără trei mingi într-un minut…


Minutul 36, 19-20: Laslo are imaginație, scoate din joc două adversare și o lasă pe Pintea în poziție perfectă, Crina marchează, însă maghiarele ne copiază mișcarea și pivotul Tovizi pune pe tabelă un gol rapid.

Revenim în atac, Laslo e pianista, o găsește perfect pe Chiper, iar Iulia marchează pentru 20-20 primul ei gol în acest meci.


Minutul 34, 18-19: Unguroaicele mai irosesc un atac în inferioritate numerică, apoi revenim „back to basics” și Crina marchează pentru a șasea oară din opt aruncări (75%). Nu găsim, însă, ritmul în defensivă și maghiarele trec din nou în avantaj.


Minutul 32, 17-18: Scăpăm de primul atac maghiar, apoi arbitrele suedeze nu acordă o lovitură de șapte metri pentru un fault la Pintea. O fac în sens invers, Florica e eliminată, Kovacs înscrie și România e condusă pentru prima dată în meci!


Statistica: Neagu a marcat de șase ori, Crina a reușit cinci goluri, Eliza Buceschi trei, Laslo două, iar Florica unul. Dumanska a apărat trei aruncări din 12 (25%), Dedu una din nouă (11%) și aceea de la șapte metri.

E nevoie de mai multă implicare din partea Melindei Geiger, dar și de activitate suplimentare din partea extremelor, pentru că Florica și Chiper au avut rare momente în care au creat pericol. De altfel, Iulia are o singură aruncare, ratată.

Golurile Cristinei:


Miutul 30, 17-17: Buceschi marchează după o recuperare inspirată a Crinei și impresia e că vom intra la cabine cu un gol avantaj, dar Kovacsics scoate din joben un gol incredibil și pornim de la zero.

17-17 după 30 de minute, șase goluri pentru Cristina, cinci pentru Pintea, dar o apărare care nu a mai impresionat pe final de repriză.


Minutul 29, 16-16: Egalitate, după o repriză în care am condus în permanență. Cum s-a ajuns aici? Geiger a risipit un atac din cauza unui fault, Kovacsics ne-a prins nepregătite și a marcat pe o repunere foarte rapidă.

E rândul lui Ambros Martin să ceară time out.

Ambros Martin cere joc 1 la 1 sau 2 la 2, iar Rasmussen vrea mai multă atenție în defensivă și o apărare care să iasă mai repede la gurile de foc ale României.

Revenim la schema clasică, Pintea agață mingea, lobează frumos și trecem în avantaj, dar unguroaicele repun rapid, nu ne lasă să ne așezăm în defensivă și restabilesc egalitatea.


Minutul 27, 15-14: Eliza „ia la mână” apărarea adversă, scoate o lovitură de la șapte metri și o transformă, dar îngrijorător e că atacul maghiarelor începe să funcționeze. După un gol al lui Kovacs, de la șapte metri, interul Hafra marchează ușor și ajunge la trei goluri din șapte aruncări.


Minutul 24, 14-12: Crina, ca Messi și Maradona. Dacă sunteți fani ai fotbalului, e imposibil să nu vă aduceți aminte momentele în care magicienii argentinieni erau înconjurați de jumătate de echipă adversă. Așa s-a întâmplat și cu Pintea, care a fost doborâtă de patru apărătoare maghiare și ne-am ales cu două minute de superioritate. Unele de care profităm grație brațului drept al Cristinei Neagu, care înscrie clasic și ajunge la șase goluri din nouă aruncări.


Minutul 23, 13-12: Se întoarce Crina Pintea pe teren, dar pierdem aiurea o minge și nota de plată vine de la Planeta Szimonetta. De la 1.98m și 103 kilograme aruncă teribil, Dumanska nu mai are ce face și avansul scade la un gol.

1/2 pentru Planeta, vedeta lui Rasmussen.


Minutul 22, 13-10: Ne-au găsit punctul nevralgic. Punctul de greutate al atacurilor maghiare se mută spre extreme, iar Lukacs ne penalizează din nou. De altfel, Lukacs (3/3) și Schatzl (3/3), cele două extreme, au marcat șase dintre cele zece goluri ale adversarelor.


Minutul 20, 13-9: Perianu anticipează perfect și recuperează o nouă minge, Buceschi scoate o lovitură de la șapte metri, dar Neagu ratează. Nu e nicio problemă, pentru că tot Cristina se revanșează cu o aruncare marcă înregistrată, la colțul lung.

5/8 pentru Neagu, 4/5 pentru Pintea, 1/1 pentru Buceschi, 2/2 pentru Laslo și 1/1 pentru Florica până acum.


Minutul 18, 12-9: Singura problemă e venită de pe extremele maghiare, unde Schatzl și Lukacs fac o treabă bună. Pintea e odihnită puțin, intră Băcăuanu, iar asta se vede pe tabelă, pentru că maghiarele marchează trei goluri consecutive, toate ușoare. Rezolvă, însă, Cristina, cu o aruncare superbă, de pe inter dreapta!


Minutul 15, 11-6: Ideile lui Rasmussen nu funcționează, iar Ambros Martin o trimite în apărare pe experimentata Valentina Ardean. Ne apărăm sus, punem mari probleme liniei de nouă metri, scoatem încă o minge, apoi Cristina planează deasupra vecinelor și mai trimite o rachetă în poarta adversă. Cinci goluri avans în 15 minute, început fabulos!


Minutul 12, 10-6: Facem bine când ducem mingea în brațele Crinei Pintea, iar pivotul nostru mai reușește un gol, al patrulea în primele 12 minute. Răspunde Hafra, cu o execuție prea bună pentru ca Dumanska să poată face ceva, dar le liniștim rapid pe unguroaice prin Eliza Buceschi: aruncare superbă, de la șold, și ajungem la patru goluri.

Timpul pentru un time out din partea lui Kim Rasmussen.


Minutul 11, 8-5: Cristina Laslo intră perfect în meci, „rupe” gleznele apărătoarelor adverse, iar fenta ei frumoasă aduce o aruncare de la șapte metri, dar și prima eliminare pentru vedeta Planeta Szimonetta. Apare Neagu la linia de șapte metri, iar rezultatul e o minge trimisă în vinclu, fără șanse pentru Biro.

Ne apărăm la un nivel incredibil, Ungaria mai pierde o minge, iar acum avem 40 de secunde pentru un atac în superioritate numerică.


Minutul 9, 7-4: Chiper ratează de pe extremă, dar Crina Pintea e exact unde trebuie, recuperează și înscrie de pe semicerc. Sunt deja trei goluri pentru pivotul nostru, iar apărarea mai scoate o minge din mâinile unguroaicelor.

Plecăm imediat pe contraatac, Laslo arată că are încheietură fină, o lobează pe Biro și mergem la trei goluri după nouă minute.


Minutul 7, 5-4: Primim două goluri de pe extreme, dar punctăm prin Crina Pintea, care face legea pe semicercul advers și înscrie ușor.


Minutul 5, 4-2: Szimonetta nu mai apare la șapte metri, e trimisă Kovacsics care trage în bară, dar apoi are noroc, recuperează și înscrie. Noi ratăm, dar Cristina Florica se mișcă mai repede decât toată lumea, recuperează și reface avansul de două goluri. Iese la rampă și Dumanska, cea care apără în poziție de 1 vs. 1, iar defensiva noastră e așezată impecabil.


Minutul 4, 3-1: Primim un gol ușor, apoi Cristina Neagu e blocată de Biro, dar rămânem în atac și veștile bune continuă. Laslo își asumă răspunderea, pătrunde frumos și înscrie la vinclu, iar prima concluzie e că apărarea maghiarelor e mult mai puțin mobilă decât cea a spanioloaicelor.


Minutul 3, 2-0: Cristina începe cu o „rachetă” marcă înregistrată, apoi Denisa Dedu e trimisă în poartă și apără aruncarea de la șapte metri a Planetei Szimonetta. Revenim în atac, traseul Neagu-Pintea merge de minune și începutul ne aparține!


19:00 Curaj, fetelor! A început meciul de la Nancy și există două schimbări față de partida cu Spania. Prima, apără Dumanska în locul Denisei Dedu. A doua, jucăm în galben.

Toți ochii pe Cristina, așa cum ne îndeamnă și contul de twitter al EHF.


18:51 Așteptările lui Ambros Martin: „Avem un handicap față de Ungaria, ele vin după trei zile, iar noi nu am avut timp să pregătim meciul și nici să ne recuperăm după meciul de ieri. Au o echipă nouă, au schimbat multe jucătoare, dar joacă foarte apropiat de Spania. Folosesc multe ruperi de ritm, trebuie să abordăm jocul foarte inteligent”, a spus selecționerul spaniol al României, înainte meciului.


18:40 Încredere de la casele de pariuri. România pornea oricum ca favorită în opinia bookmakerilor, dar în ultimele ore cota noastră a scăzut mult, ajungând în jur de 1.43 – 1.46. Contează și succesul Norvegiei, care lasă Ungaria fără șanse de calificare.


 


18:20 Surpriză la Nantes. Danemarca a învins Muntenegru, care ratează astfel șansa de a mai prinde semifinalele Campionatului European. Rusia și Franța rămân pe primele două locuri, cu opt, respectiv cinci puncte. În această etapă, Rusia înfruntă Suedia, iar Franța dă piept cu codașa Serbia.


18:12 Spania – Norvegia 26 – 33. Nordicele au început modest partida, însă au reușit să defileze în partea secundă. Spania termină grupa principală cu zero puncte, în timp ce Norvegia rămâne în cursa pentru semifinale. România e calificată dacă obține cel puțin un punct din meciul cu Ungaria, care va începe la 19:00.


18:00 Au mai rămas zece minute până la final în Spania – Norvegia. Carmen Martin&Co au fost devansate categoric după pauză. Norvegia conduce cu 31-23


17:46 Norvegia s-a trezit după pauză. Nordicele au început foarte bine partea secundă și s-au distanțat considerabil pe tabelă.


17:34 Pauză în primele meciuri ale zilei de miercuri. După 30 de minute, Norvegia conduce Spania, scor 18-17. În cealaltă grupă, Muntenegru e condusă de codașa Danemarca, scor 15-11. Dacă Norvegia se încurcă, iese din cursa pentru semifinale. De partea cealaltă, dacă Muntenegru pierde, ratează de asemenea șansa de a ajunge în penultimul act.


România pornește cu șanse uriașe de a ajunge în semifinala Campionatului European din Franța, înainte de ultimul meci din grupele principale ale turneului final. Adversara din această seară va fi Ungaria, rivala tradițională, care le-a lăsat acasă pe: Gorbicz, Bodi, Triscsuk, Klivinyi și Hornyak. În locul lor, au fost aduse 10 jucătoare noi cu care se va construi noua generației maghiară. 

5 tricolore activează azi în campionatul Ungariei: Denisa Dedu, Melinda Geiger, Gabriela Perianu (toate trei la Siofok), Ana Maria Dragut (Kisvardai) și Mădălina Zamfirescu (Debrecen).

Inclusiv la nivelul antrenorilor există puncte în comun. Ambros Martin a antrenat Gyor nu mai puțin de șase ani în perioada 2012-2018, astfel că știe în detaliu calitățile jucătoarelor maghiare. La fel de adevărat, Kim Rasmussen a jucat cu CSM București un sezon în Liga Națională în 2015-2016 și are un feedback destul de bun despre tot ce înseamnă handbalul feminin

Cum ajunge România în semifinală: 

Ce se întâmplă dacă România pierde, dar Norvegia și Olanda câștigă:

  • În acest caz, România va termina la egalitate de puncte cu Ungaria și Norvegia, astfel că se va întocmi un clasament în trei. Înaintea partidei cu Ungaria, tricolorele au plus 8 goluri la golaveraj după victoria directă cu Norvegia la Brest, 31-23. Acum se vede cât de important a fost acel succes cu campioana en-titre, dar și diferența la care s-au impus. Norvegia are plus 5 goluri, având în vedere că a bătut Ungaria cu 38-25. Astfel, România s-ar califica și cu o înfrângere la două goluri diferență în ultimul meci. Ungaria s-ar califica într-un clasament în trei doar dacă ar câștiga la 19 goluri diferență!

Dacă România câștigă, dar Olanda pierde:

  • Olanda, Germania și Norvegia ar fi la egalitate de puncte, iar în acest caz s-ar califica… Germania, cu victorii obținute în fața celor două selecționate.

Dacă România și Olanda pierd

  • În acest caz, cinci echipe s-ar afla la egalitate de puncte. Norvegia s-ar califica de pe primul loc, având plus 17 goluri la golaveraj. România ar avea înaintea meciului cu Ungaria golaveraj plus 8 goluri și ar avea a doua șansă. Fără a socoti înfrângerea cu Germania, Olanda ar avea minus 5 goluri la golaveraj. Ungaria fără un succes cu România ar avea minus 15 goluri la golaveraj, iar Germania fără victorie în fața Olandei ar avea minus 5 goluri.

Ce șanse mai are Ungaria

  • Succesul Norvegiei în fața Olandei a diminuat mult șansele Ungariei de a mai prinde semifinalele. Selecționata lui Kim Rasmussen are șanse mai bune doar dacă Norvegia nu învinge Spania în primul meci al zilei. În aceste condiții, Ungaria s-ar califica cu victorie directă în fața României, indiferent de rezultatul partidei Olanda – Germania.
Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar astăzi, 28 martie
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar astăzi, 28 martie
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup