Invitaţia lui Valentin Ghionea într-un cantonament plin de surprize! Au mai rămas 7 zile pentru înscriere

23 apr 2019 951 afişări Handbal
Invitaţia lui Valentin Ghionea într-un cantonament plin de surprize! Au mai rămas 7 zile pentru înscriere

Pentru al treilea an consecutiv, Valentin Ghionea va organiza pe perioada verii o tabără de handbal adresată copiilor cu vârste cuprinse între 10 şi 18 ani. De această dată, tot evenimentul se va petrece în mijlocul ţării, la Cheile Grădiştei (Braşov), în perioada 16-20 iunie. Totul a fost pregătit în detaliu, în tabără au fost invitate şi personalităţi importante din handbalul românesc şi internaţional, astfel încât participanţii să aibă o experienţă de neuitat.

„Invit toţi tinerii handbalişti care vor să îşi îmbunătăţească informaţuiile, cunoştinţele despre handbal, care îşi doresc în acelaşi timp o minivacanţă plină de evenimente handbalistice şi distractive, care vor să cunoască îndeaproape antrenori şi jucători cu nume. Mai sunt câteva zile în care cei mici se mai pot înscrie în tabăra organizată la Cheile Grădiştei”, este mesajul lui Valentin Ghionea. Data limită până la care se fac înscrieri este 30 aprilie.

Fiecare sportiv primeşte 2 echipamente de antrenament şi unul pentru prezentare imprimate cu logo-ul şi sponsorii taberei. De asemenea, vor avea parte de materiale şi consumabile, absolut tot ce trebuie pentru un asemenea eveniment

„Echipa tehnică este formată din antrenori consacraţi şi handbalişti profesionişti din ţară şi din străinătate, pe care îi vom anunţa în curand”, mai spune Valentin Ghionea.

Toate detaliile despre tabăra de handbal organizată de jucătorul echipei naţionale, despre modalitatea de înscriere, pot fi găsite pe ghioneacamp.com

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.