Încă o veste şoc la HCM Baia Mare. Melinda Geiger, simbolul echipei, a cerut rezilierea contractului!

8 mar 2016 9277 afişări Handbal
Încă o veste şoc la HCM Baia Mare. Melinda Geiger, simbolul echipei, a cerut rezilierea contractului! Foto: Paul URSACHI / MEDIAFAX

Melinda Geiger (28 ani) a solicitat rezilierea contractului cu HCM Baia Mare, începând din vară, jucătoarea fiind decisă să-şi continue activitatea în altă parte din sezonul 2016-2017. Vestea vine ca un şoc având în vedere că interul dreapta se identifică practic cu istoria ultimilor 10 ani ai echipei. De altfel, Melinda Geiger poate fi socotită simbolul HCM, ea fiind prezentă la toate rezultatele notabile ale echipei. Interul dreapta a făcut parte din lot chiar şi în perioada în care Selmont Baia Mare activa în Challenge Cup (sezonul 2004-2005).

Melinda Geiger a decis să plece, probabil, din cauza situaţiei prezente de la echipă, una fără nicio perspectivă pentru viitorul apropiat, dar şi în contextul în care multe alte handbaliste au decis să-şi găsească alte angajamente. Abbingh, Pineau, Jezic şi Ungureanu sunt ca şi plecate de la HCM, portarul echipei naţionale înaintând la rându-i un contract de reziliere începând cu 20 iunie 2016. În cazul Melindei Geiger nu a contat însă numai situaţia explozivă din interior, susţin surse ProSport. Autorităţile nu şi-ar fi onorat promisiunile faţă de jucătoare făcute în 2013, care s-ar fi obligat să-i ofere un apartament. Geiger nu a intrat încă posesia apartamentului şi a rămas şi cu unul dintre cele mai mici contracte de la echipă, mult şi sub veniturile altor jucătoare de la alte formaţii din Liga Naţională.  

În semn de preţuire pentru echipă şi pentru a face parte din proiectele HCM Baia Mare, Melinda Geiger îşi prelungise contractul în 2013 pe o perioadă de 5 ani! Asta după ce activase alte 8 sezoane la formaţia maramureşeană. A avut şi o întrerupere de colaborare timp de 2 ani, perioadă în care a evoluat la Oltchim şi la Thuringer.

Melinda Geiger a marcat 34 de goluri pentru HCM Baia Mare în acest sezon al Ligii Campionilor şi a jucat în 10 din cele 12 partide. Handbalista s-a accidentat serios la sfârşitul partidei cu Fleury Loiret din deplasare, astfel că a ratat ultimele două partide din grupele principale. Jucătoarea a şi fost operată de menisc la Gyor, iar acum se află într-o perioadă de recuperare. 

Ştiaţi că avem o pagină de Facebook dedicată handbalului?

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.