Încă o lovitură pentru Minaur: antrenorul Petru Pop a demisionat! "Handbalul se practică în picioare, nu în genunchi"

23 feb 2016 3313 afişări Handbal
Încă o lovitură pentru Minaur: antrenorul Petru Pop a demisionat! "Handbalul se practică în picioare, nu în genunchi"

Minaur Baia Mare a luat forma unui sac de box în această perioadă, încasează lovitură după lovitură! După ce săptămâna trecută a rămas fără un alt jucător, Uros Vilovski, formaţia băimăreană şi-a pierdut la începutul acestei săptămâni şi antrenorul. Petru Pop a decis să-şi încheie contractul de colaborare cu campioana României!

După ce Lars Walther a plecat în toamna trecută, Petru Pop i-a preluat atribuţiile şi chiar a avut o serie de meciuri extraordinare cu Minaur în Liga Campionilor. Cu timpul, problemele de la echipă s-au acutizat, iar răbdarea i-a fost mereu pusă la încercare. Iar după alte tentative de a demisiona, Petru Pop a decis în cele din urmă să pună capăt acestei stări tensionate care a ajuns la limita suportabilităţii. "De când a plecat Lars Walther, am absorbit foarte multe nemulţumiri ale echipei, iar cu timpul s-au adunat. Echipa este cu salariile la zi, dar eu am ajuns la o limită. Handbalul se practică în picioare, nu în genunchi", şi-a motivat decizia Petru Pop, hotărât să nu mai revină asupra deciziei.

Ex-antrenorul echipei Minaur susţine că ar avea multe de spus după această experienţă, dar "nu-mi permit, nu vreau să fac rău. Îmi doresc ca lucrurile să meargă mai departe. În orice caz, la Minaur trebuie în primul rând să se lucreze la recâştigarea credibilităţii", după cum a susţinut.

Petru Pop este convins că Minaur se poate salva de la retrogradare în acest sezon al Ligii Naţionale, chiar dacă Marius Sadoveac s-a accidentat din nou şi va fi indisponibil în următoarele zile: "Echipa trebuie să se salveze, băieţii trebuie să lupte până la ultima picătură. Minaur se poate salva!". Antrenorul a mai spus că părăseşte împăcat Minaur: "Plec cu puţină mândrie. Indiferent de rezultatul obţinut în ultima vreme, lumea ne-a felicitat după fiecare joc. Îi doresc tot binele din lume echipei Minaur".

În cursul zilei de marţi, Minaur va numi un nou antrenor. Acesta va proveni cel mai probabil din cadrul Academiei de handbal Minaur. De asemenea, echipa va avea la meciul cu HC Vaslui trei jucători noi, Vlad Bondor, Marius Pop şi Răzvan Apostu, proveniţi de la CNOT Braşov.

Ştiaţi că avem o pagină de Facebook dedicată handbalului?

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.