HCM Râmnicu Vâlcea are un om de fotbal în conducere! Continuatoarea Oltchimului vrea performanţă: "Vom fi un nume de referinţă în handbalul românesc şi chiar în Europa"

7 feb 2018 3559 afişări Comentează şi tu Handbal
HCM Râmnicu Vâlcea are un om de fotbal în conducere! Continuatoarea Oltchimului vrea performanţă: "Vom fi un nume de referinţă în handbalul românesc şi chiar în Europa" 4 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7960/16975157/2/florin-verigeanu-1.jpg

Cunoscutul om de fotbal Florin Verigeanu s-a alăturat conducerii HCM Râmnicu Vâlcea, acolo unde a preluat postul de vicepreşedinte. Verigeanu este convins că, în anii următori, Vâlcea va deveni un nume de referinţă în handbalul naţional şi chiar european.

”Mulţumesc domnului preşedinte al Consiliului de Administraţie, Gabi Băjan, şi domnului preşedinte Petre Berbecaru că s-au gândit la cooptarea mea în conducerea clubului. Aş vrea să mulţumesc şi domnului primar Mircia Gutău, că a fost de acord cu cooptarea mea în conducerea clubului şi voi face totul să nu dezamăgesc. Vin alături de dânşii cu dorinţa de a ajuta în administrarea şi managamentul clubului, pentru ca acesta să ajungă din nou unul dintre cluburile de top din ţară şi uşor, uşor să îşi facă prezenţa şi în Europa. Domnul Berbecaru este unul din cei mai experimentaţi oameni de handbal din România, pentru mine este un privilegiu să lucrez alături de dânsul şi sunt convins că în cel mai scurt timp, HCM va fi un nume de referinţă în handbalul românesc şi chiar în Europa”, a declarat noul vicepreşedinte al HCM Râmnicu Vâlcea.

Florin Verigeanu s-a despărţit de echipa de fotbal FC Voluntari după cinci ani petrecuţi în conducerea clubului ilfovean din Liga 1, pentru care, în ultima perioadă, a ocupat funcţia de secretar general.

HCM Râmnicu Vâlcea ocupă locul 2 în Liga Florilor, având şanse mari ca din sezonul viitor să joace în premieră în cupele europene.

Articol scris de Adi Georgescu

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.