Handbaliștii sârbi de la Politehnica Iași au venit cu noi clarificări: „Niciun jucător nu a primit un leu sau un euro pentru luna martie. Când vine vorba de plățile pe luna aprilie, e atât de ridicol, întrucât nici nu merită să fie comentat”

Autor: Marius Hutu Publicat: 03 Jun. 2017, 14:58 Actualizat: 03 Jun. 2017, 21:18 Handbal
Handbaliștii sârbi de la Politehnica Iași au venit cu noi clarificări: „Niciun jucător nu a primit un leu sau un euro pentru luna martie. Când vine vorba de plățile pe luna aprilie, e atât de ridicol, întrucât nici nu merită să fie comentat”

Cazul de șantaj de la Politehnica Iași, reclamat de handbaliștii sârbi Dejan Pralica și Nikola Perovic, continuă la nivelul replicilor între cele două părți. După punctul de vedere exprimat de Cornel Bădulescu, directorul tehnic (POATE FI CITIT AICI), cei doi jucători au ținut la rândul lor să facă noi precizări.

Dejan Pralica: „Pentru noi este un deja-vu. Aceleași declarații false, dar acum un alt motiv. De data aceasta a încercat să creeze o imagine conform lucrurile nu sunt chiar așa de rele, încercând să aducă alți jucători”.

Nikola Perovic: „Partea de care domnul Bădulescu a uitat intenționat să răspundă este că la semnătura contractului a fost întrebat de mai multe ori dacă primul salariu va fi plătit în luna februarie, acum am înțeles de fapt că a fost o minciună. Nu a ezitat nicio secundă să mintă, a spus >”.

Cei doi jucători au susținut că ultima rată a salariului pe luna ianuarie (din cele patru câte au existat) au primit-o de la club la începutul lunii mai, nu în aprilie după cum a declarat oficialul Politehnicii: „Una dintre cele mai mari minciuni este că până la 1 iunie, data în care noi am ieșit cu prima declarație, clubul a plătit băieților restanțele pe luna martie. Niciun jucător nu a primit un leu sau un euro pentru luna martie. Când vine vorba de plățile pe luna aprilie, e atât de ridicol, întrucât nici nu merită să fie comentat”.

Dejan Pralica a negat faptul că la masa festivă după promovarea echipei el și colegul lui i-ar fi spus antrenorului Florin Spiridon că vor să plece de la Iași: „Minciuna ordinară este că noi am discutat cu Florin Spiridon. Răspunsul este simplu. Nikola nici nu înțelege limba română, iar eu vorbesc foarte puțin. Nu am spus la absolut nimeni că vreau să plec din echipă. Adevărul este că dânșii ne-au spus de mai multe ori că sunt foarte mulțumiți de noi. Cel mai important motiv pentru care ne-am alăturat acestui proiect a fost faptul că vom juca în Liga Națională, de aceea am acceptat că vom juca câteva luni și în liga a doua”.

În concluzie, Dejan Pralica și Nikola Perovic au susținut: „Precum am și spun în prima noastră declarație, vom repeta, pentru că va fi ultima pe care o vom face pe acest subiect. Motivul nostru a fost să atragem atenția autorităților locale, precum și a celor naționale. Din același motiv, agentul nostru Neskov Slobodan a fost în vizită oficială la Primărie, unde a fost primit de viceprimar și de directorul general al Fundației pentru Sport Iași. Dânsul ne-a ajutat să depunem memoriu și la FRH, referitor la restanțele pe care clubul nostru ni le datorează. Dorim și să subliniem de ce ne-am folosit de expresia . Este un lucru incontestabil că pe durata acestui sezon, în primul rând colegii noștri, apoi din ianuarie împreună și cu noi, partea noastră de obiectiv ne-am îndeplinit-o. Am dus la bun sfârșit o poveste de succes, Iașiul în Liga Națională după 14 ani. Obligația morală este să pomenim încă o persoană care a câștigat respectul nostru, implicarea lui a fost la cel mai înalt nivel. Nu-i spunem numele, dar întreaga societate a handbalului românesc știe despre cine e vorba (n.r. referirea este la Leonard Bibirig, antrenorul catre a stat în umbră la Iași, dar nu ar fi fost menționat în niciun moment de club printre oamenii care au pus umărul la promovare)”.

Știați că avem o pagină de Facebook dedicată handbalului? 

.

Autor: Marius Hutu Publicat: 03 Jun. 2017, 14:58 Actualizat: 03 Jun. 2017, 21:18 Handbal
Pe aceeași temă