Federaţia Română de Handbal a declinat oferta echipei SCM Rm. Vâlcea de a organiza turneul Final Four al Cupei României. Variantele vehiculate

10 apr 2019 3539 afişări Handbal
Federaţia Română de Handbal a declinat oferta echipei SCM Rm. Vâlcea de a organiza turneul Final Four al Cupei României. Variantele vehiculate

Cu 10 zile înainte de disputarea turneului Final Four al Cupei României la handbal feminin, locaţia încă nu a fost stabilită. După Măgura Cisnădie şi CSM Bucureşti, HC Zalău a renunţat la ideea de a organiza întrecerea din 20-21 aprilie. Într-un final, FRH a refuzat şi oferta depusă de SCM Rm. Vâlcea! În aceste condiţii, turneul se va desfăşura pe teren neutru.

Liderul Ligii Naţionale de handbal feminin acceptase multe dintre condiţiile impuse de FRH, mai puţin plata cazării pentru echipele participante. Ar fi fost de acord să plătească masa, casă pentru toate cele patru formaţii (2 zile, nu 3 cum a impus federaţia!), dar nu a găsit un sponsor pentru a suporta aceste cheltuieli, dupa cum a sustinut presedintele clubului, Florin Verigeanu. Pe lângă condiţiile de cazare şi masă, a Federaţia a impus faptul ca deţine toate drepturile de marketing şi se va ocupă de vânzarea biletelor.

În aceste condiţii, gazda ar trebui anunţată în perioada imediat următoare. Două variante sunt vehiculate în acest momemt, Braşov şi ... Sala „Polivalentă” din Bucureşti, acolo unde joacă, de regulă, CSM Bucureşti meciurile de pe teren propriu. Toate cheltuielile, inclusiv, diplome şi medalii, vor fi împărţite la cele patru cluburi.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.