Fără Amariei

10 sep 2009 46 afişări Comentează şi tu Handbal
Fără Amariei Fără Amariei

România intră în cazanul în fierbere al unei toamne în care CupaMondială de la Aarhus (22-27 septembrie) reprezintă un testedificator a primei reprezentative. Atmosfera va da în clocot abiaîn decembrie, odată cu punctul culminant, CM din China (5-20decembrie).

Pentru prima acţiune, unde fetele lui Radu Voina se vor duela îngrupa A cu Danemarca, Rusia şi Suedia, selecţionerul a anunţat ieriun lot lărgit. Ungureanu, Stanciu, Tolnai, Smedescu (portari),Ardean, Puşcaşu, Manea, Stanca, Maier, Vărzaru, Neagu, Meiroşu,Lecuşanu, Moldovan, Geiger, Vizitiu sunt jucătoarele în care Voinaîşi pune speranţele pentru competiţia scandinavă. Deşi teamultricolor adună toate vedetele actuale, surpriza o constituieabsenţa lui Carmen Amariei (foto, la minge), jucătoare careactivează chiar în Danemarca, la FC Copenhaga, echipa antrenată deAnja Andersen. "Pe Carmen o cunosc bine, nu am renunţat la ea, daracum am vrut să verific două stângace, Melinda Geiger şi PatriciaVizitiu", a explicat Radu Voina.

Noroc în China

Ieri s-a dat publicităţii şi ordinea jocurilor pe care tricolorelele vor disputa la Mondialul asiatic. Astfel, România va întâlni, înordine, Chile, Japonia, Ungaria, Tunisia şi Norvegia. "E un programbun, până la meciul cu Ungaria ne putem face mână", a spus Voina.Fetele trebuie să se claseze pe unul dintre primele trei locuri aleseriei pentru a promova în grupa principală.

Omer, chemat de Federaţie

Deşi naţionala părea a fi un capitol închis pentru Aihan Omer, dupăce a fost suspendat de către EHF, tehnicianul lui UCM a fost totuşisolicitat de şefii de la FRH să pregătească amicalul cu Ungaria (19septembrie). ,,Am primit cu mirare vestea. Mă bucur că m-au chematsă mă ocup de pregătirea echipei şi cred că se demonstrează că suntnevinovat, aşa cum de altfel şi sunt. La meci, voi sta în spatelebăncii", a spus Omer pentru ziarul Adevărul.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.