EXCLUSIV | Verde pentru Vlad Enăchescu la CSM Bucureşti! Jurnalistul şi-a prezentat strategia în faţa Consiliului de Administraţie al clubului pentru conducerea secţiei de handbal

24 iun 2019 20774 afişări Handbal
EXCLUSIV | Verde pentru Vlad Enăchescu la CSM Bucureşti! Jurnalistul şi-a prezentat strategia în faţa Consiliului de Administraţie al clubului pentru conducerea secţiei de handbal

Vlad Enăchescu – şef compartiment handbal şi Marius Iliuţă – team-manager sunt cele două nume propuse pentru a prelua conducerea secţiei de handbal de la CSM Bucureşti. Oficializarea noilor conducători a devenit o chestiune de zile, mai ales după ce au susţinut şi interviul în faţa Consiliului de Administraţie.

Şeful Telekom Sport şi fostul secretar federal s-au prezentat luni după-amiază în faţa Consiliului de Administraţie al clubului. Membrii acestui for au vrut să-i cunoască, dar în acelaşi timp să vadă şi cum au de gând să administreze secţia de handbal, după un sezon deloc reuşit. Vlad Enăchescu şi Marius Iliuţă şi-au prezentat planurile de viitor, iar într-un final Consiliul de Administraţie, cu rol consultativ la această şedinţă, şi-a dat acceptul pentru numirea lor în fruntea secţiei de handbal.

Potrivit unor informaţii, decizia finală este la directorul general Gabriela Szabo, dar acest lucru pare mai degrabă o formalitate în următoarele zile, dacă părţile se vor pune de acord în toate privinţele. În momentul de faţă, postul de şef al secţiei de handbal este vacant.

Nicolae Luca nu mai este conducătorul secţiei de handbal, dar actualul team-manager este încă sub contract cu CSM Bucureşti. Oficialul nr. 1 al echipelor de handbal din ultimul an a reprezentat clubul şi azi la şedinţa pe care FR de Handbal a avut-o cu preşedinţii grupărilor din Liga Naţională.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.