EURO 2014 | Golul primit în ultimele 3 secunde contra Danemarcei ne-a costat semifinalele! România a terminat pe locul 9 turneul final

Redactor:
Marius Hutu
EURO 2014 | Golul primit în ultimele 3 secunde contra Danemarcei ne-a costat semifinalele! România a terminat pe locul 9 turneul final
  • Publicat:
  • Actualizat:

La un an distanță după ce a pierdut în optimile de finală ale Campionatului Mondial de handbal feminin din Serbia (scor 29-31), România a înfruntat din nou Polonia și și-a luat revanșa, scor 24-19. Spania a câștigat, 29-22, cu Danemarca, iar România a pierdut șansa de a juca pentru locurile 5-6. Naționala se întoarce joi în țară, după ce a terminat pe locul 9.


  • România – Polonia 24-19 (FINAL)
  • Spania – Danemarca 29-22 (FINAL)
  • Ungaria – Norvegia 29-25 (FINAL)

23:00 Ungaria a câștigat cu 29-25 ultimul meci susținut în grupele principale de la Debrecen, astfel că România a încheiat turneul final pe locul 9.


22:00 Finalul primei reprize a aparținut Ungariei, care a remontat un handicap de trei goluri pentru a intra în avantaj la pauză, scor 15-11. Norvegia nu a mai marcat niciun gol în ultimele 10 minute și 30 de secunde! Olanda conduce cu 9-7 la pauză în meciul contra Franței. Degeaba însă, olandezele nu au golaveraj mai bun decât al Suediei, iar semifinalele ar fi, în acest moment, Norvegia – Suedia și Spania – Muntenegru.


21:30 Au mai rămas două meciuri, iar România nu poate să cadă mai jos de locul 9, dar nici să urce mai sus de 7. Franța – Olanda e 6-6 în minutul 17, iar Ungaria – Norvegia abia a început.


21:00 Reamintesc rezultatele dintr-un eventual „triunghi” dintre România – Spania  – Ungaria, moment în care cele trei echipe ar fi avut toate câte șase puncte, în condițiile în care România câștiga cu Danemarca, iar Ungaria se impune cu Norvegia în ultimul meci.

România – Spania 22-20
Spania – Ungaria 27-26
România – Ungaria 20-19

CLASAMENT:
1. România 2p (41-40)
2. Ungaria 2p (46-46)
3. Spania 2p (47-48)


20:44 Concluzia vine de la Marius Huțu și e foarte dureroasă: Golul primit contra Danemarcei în ultimele 3 secunde ne-a costat calificarea în semifinale! În acel moment, am fi avut 6 puncte, la egalitate cu Spania, dar cu meciul direct în avantaj, 22-20! Dacă Ungaria ar fi bătut Norvegia, ar fi fost clasament în 3, iar noi am fi câștigat acest „baraj”. Incredibil….


20:41 Spania a avut zece goluri avantaj, dar până la urmă a cedat și a câștigat „doar” cu 29-22! Ibericele trebuiau să câștige la minimum nouă goluri pentru ca România să depășească Danemarca la golaveraj. Au fost 7 goluri, iar danezele trec peste noi la 2 goluri. În acest moment, România nu poate cădea mai jos de locul 9 și nu poate urca mai mult de locul 7.


20:30 E un adevărat colaps al danezelor în acest moment! 26-18 pentru Spania, iar ibericele se califică în semifinale cu o victorie, având avantajul victoriei în meci direct cu Ungaria. Pentru a trece peste Danemarca, trebuie ca nordicele să piardă la -9 goluri!


20:10 Început timid în repriza secundă, Spania mai are două goluri în minutul 38, scor 17-15. Șansele României devin, însă, din ce în ce mai mici. Spania se distanțează la 5 goluri, 21-16, cu 15 minute rămase…. În acest moment, România se întoarce acasă!


19:51 Spania, echipă pe care am învins-o, după o repriză secundă excepțională, reușește să domine Danemarca. În ultimele 10 minute ale reprizei, ibericele lui Jorge Duenas au avut în Pena, Barbosa și Chavez cele mai bune jucătoare. Iar Silvia Navarro a apărat excelent, având 7 intervenții. De partea cealaltă, poarta daneză nu a funcționat aproape deloc!  În acest moment, România e eliminată de la Euro!


19:35 În meciul Danemarca – Spania se merge cap la cap. E 6-6 acum, după 17 minute. Carmen Martin, extrema lui CSM București, are deja 2 goluri marcate. Spania dictează însă ritmul și se distanțează la 2 goluri, 11-9, în minutul 26.


19:30 Gheorghe Tadici susține că Norvegia își va odihni șapte (!) jucătoare cu Ungaria, lucru confirmat de Ada Nechita, care a discutat cu Camilla Herrem. Ocuparea locului 3 în grupă pare mai dificilă acum! Cele șapte jucătoare ar fi bolnave.


19:20 A început meciul dintre Spania și Danemarca. Repet, trebuie ca Danemarca să nu piardă pentru ca România să aibă speranțe. E 2-1 pentru Spania în minutul 5. Cât ne-ar fi ajutat o victorie cu Ungaria sau măcar un egal cu Danemarca… Dar acum stăm la mâna altor echipe! Danemarca trebuie să câștige măcar un punct și să spere că Ungaria nu bate Norvegia la diferență mare pentru a se califica în semifinale.


18:40 Cu excepția a patru minute în debutul reprizei secunde, România a jucat eficient în meciul contra Poloniei. Cel puțin pe apărare, acolo unde meritul e al Paulei Ungureanu, dar și pe atac, unde Neagu și Perianu au marcat în momente dificile. Puteți citi cronica mai jos.


18:32 CASETĂ‚ TEHNICĂ‚

România – Polonia 24-19 (11-9)

România: Ungureanu 18 intervenții, Munteanu 1 intervenție – Neagu 9, Perianu 4, Elisei 3, Brădeanu 2, Chintoan 2, Chiper 2, Bondar 1, Pîrvuț 1.

Polonia: Wysokinska 14 intervenții – Kocela 3, Kulwinska 3, Byzdra 3, Kudlacz 3, Siodmiak 3, Zalewska 2, Niedwiedz 1, Gega 1.


18:29 VICTORIE!!!! România a jucat bine azi, destul de fluctuant, dar în momentele importante, tricolorele au evoluat bine, sigur. Așadar, victorie cu 24-19, iar România continuă să spere pentru un meci care să decidă locurile 5-6! Avem nevoie ca Danemarca să nu piardă cu Spania, iar Norvegia să bată Ungaria.


18:26 Marchează Pîrvuț pentru 23-18 și am câștigat meciul! Cu două minute înainte de final avem cinci goluri avans! Kocela marchează, dar nu mai contează. Ne distrăm cu Polonia, Elisei marchează și de la linia de 9 metri! Avem o victorie clară contra polonezelor azi!


18:20 DAR GOOOOOL!!! ELISEI!!! Excelentă pasă a lui Neagu pentru Elisei, care rămâne singură pe semicerc și marchează. 21-17 în minutul 55. Dar avem probleme, Chiper o calcă pe picior pe Kocela și primește o nouă eliminare de două minute. Dar Paula reușește un meci excelent și apără minge după minge! Nu mai avem cum să scăpăm victoria. Mai sunt trei minute și avem patru goluri avans.


18:15 Kim Rasmussen cere timeout și cere polonezelor să joace în 7 jucătoare, fără portar. Va urma, astfel, o schemă a la Danemarca. Primim gol după o succesivă, în care Chiper a fost din nou depășită ușor de Kocela. Conducem cu patru goluri, deși am făcut număr dublu de greșeli pe atac, 12-6. Polonezele au din nou 7 metri, iar Brădeanu e eliminată două minute. Moment greu pentru România. Byzdra marchează pentru 20-17.


18:12 Putem să ne ducem la 4 goluri diferență, Neagu de la 7m! GOOOOOL!!! 19-15 în minutul 48, iar Neagu e la cota 9. Polonia e în inferioritate, ne apărăm bine timp de 1 minut și 20 de secunde…Paula scoate aruncarea Poloniei, una încercată pe pasiv. 20-15 pentru România, marchează Elisei, după o pasă superbă de la Neagu!


18:10 Cât de important e să avem o defensivă bună! Bondar recuperează un balon, pasează excelent pentru Chiper, care fructifică faza de contraatac. 18-15 în acest moment, dar e 7 metri în favoarea Poloniei. Intră din nou Munteanu. Dar nu mai apără de această dată! Suntem, însă, norocoși! Mingea lovește bara și iese în aut.


18:04 16-13, după o pătrundere superbă a lui Perianu, care a beneficiat de culoarul creat de Chintoan. Ce gol ușor primim, după ce Siodmiak a tras sub transversală, în urma unei pătrunderi. Tot Perianu e cea care reușește să marcheze din inter dreapta!!! 17-14, minutul 45. Este un meci extrem de echilibrat, care se va decide în ultimele 15 minute.


18:00 Polonia obține un 7 metri, iar Ionica Munteanu intră în locul Paulei Ungureanu pentru această aruncare. ȘI APĂ‚RĂ‚!!!! Degeaba însă. Kudlacz marchează de la 20 de metri, după ce Ungureanu și Munteanu ieșiseră la schimbare. Tadici își pune mâinile în cap. Dar ne scoate Neagu cu o aruncare extrem de puternică!!! 15-13, min.42.


17:58 În sfârșit, GOL!!! Chintoan reușește să marcheze pe contraatac, după o greșeală a Poloniei, 12-12, minutul 37. În doar 40 de secunde, am revenit la conducere, Perianu marchează cu o aruncare extrem de puternică!! De partea cealaltă, Ungureanu apără în două faze consecutive, iar Oana Bondar înscrie de pe semicerc. 14-12!!! Am revenit, după un start mizerabil!


17:55 Start la fel de slab ca al polonezelor în prima parte! Avem noroc că nu marchează polonezele, dar Băbeanu dă o pasă mizerabilă, iar polonezele înscriu pe contră! 12-11!!!! Adversarele noastre se apără mult mai bine în acest start de repriză, iar acum Polonia poate să meargă la două goluri avantaj. Minutul 36, nu am marcat deloc până acum, chiar dacă am avut 2 minute superioritate!


17:50 Începe repriza secundă, cu Polonia în atac. Adversarele României se chinuie să găsească un culoar de aruncare, intră în pasiv, iar Paula scoate. Avem iar probleme în superioritate, pasa lui Neagu nu e reținută în teren de Elisei. Primim gol ușor din extrema stângă, după ce Chiper ieșise în întâmpinare la inter. Ratăm un nou atac, iar Polonia are 7 metri! GOL Byzdra, iar Polonia egalează pentru prima dată.


17:43 A fost un adevărat roller-coaster, ca mai toate meciurile de la acest European. Nu aveam voie să pierdem un avantaj de 5 goluri, creat la începutul partidei (5-0), dar Polonia a echilibrat cu un joc bun cu pivotul. Există, însă, probleme în ambele naționale, cu ratări incredibile atât de o parte, cât și de alta. Lipsește încă o dată un pivot eficient, cât și extreme care să intre mai mult în joc. Spre exemplu, Elisei și Chiper nu au avut decât patru aruncări, marcând un singur gol. Două dintre ratări au fost ale lui Chiper.


17:39 CASETĂ‚ TEHNICĂ‚

România – Polonia 11-9 (PAUZĂ‚)

România: Ungureanu 10 intervenții – Neagu 7, Brădeanu 2, Chintoan 1, Chiper 1.

Polonia: Wysokinska 7 intervenții – Siodmiak 2, Kulwinska 2, Kudlacz 2, Zalewska 1, Gega 1, Niedzwiedz 1.


17:36 Succesivă bună a tricolorelor, aruncă puternic Brădeanu, iar Chintoan e împiedicată să recupereze. 7 metri… Neagu…..GOOOOOOL!!!! 11-9! Pauză la Debrecen. Neagu pare extrem de obosită, a jucat 30 de minute, îi e dificil să țină tot meciul! Dar e necesar, pentru că altfel România nu funcționează!


17:32 Ne apărăm bine până în acest moment, atât centrul defensivei, cât și Paula au evoluat la înălțime. Totuși, Polonia e o echipă periculoasă, care poate reveni oricând. Reușește să marcheze Kudlacz, 10-8! 10 intervenții are Paula la 18 șuturi, adică un procentaj de 56%! Polonia scoate 7 metri pentru Polonia… Aruncă Kudlacz, gol! 10-9, în minutul 29. Mai sunt 20 de secunde.


17:27 Primim, însă, gol de la Niedwiedz… 9-7 pentru Polonia în minutul 24. Adversarele se țin bine în aceste momente, Tadici a cerut timeout. „Nu e posibil să nu ne uităm la poartă când tragem. Băbeanu, ține mâna sus”, spune Tadici. Dar trăim doar prin Neagu… Starul naționalei mai pasează excelent pentru Chintoan, iar pivotul scoate 7 metri. Aceeași Neagu marchează, al șaselea gol al Cristinei!


17:25 CINCI GOLURI DIN ȘASE ARUNCĂ‚RI!!! Neagu, magnifică azi! 92 km/h a prins mingea aruncată de starul României, care începe să își consolideze poziția de golgheteră a turneului final. Jucătoarea de la Buducnost are și recordul pentru cea mai puternică aruncare de la Euro, 98 km/h.


17:21 Atât de criticată după primele meciuri, Chiper reușește un gol superb, la colțul lung, mingea a ajuns direct la vinclu! 7-4 în minutul 18. Și încă o dată Paula!!!! Duel al portarilor în aceste minute, după ce și Wysokinska a marcat. Zalenska face 7-5! De data aceasta, Chintoan se revanșează. Apărarea poloneză iese să o blocheze pe Neagu, aceasta pasează pentru pivot, și e 8-5.


17:17 GOOOOOL!!! După opt minute și 17 secunde de impotență, România marchează prin Neagu, din 7 metri. Iar Paula scoate încă o aruncare a polonezelor. 6-3! Băbeanu și Ciuciulete au intrat pe inter dreapta, respectiv pivot. Dar Băbeanu aruncă slab și poloneza Wysokinska scoate. Dar nu e mai eficientă decât Paula, care are 71% procentaj al intervențiilor!


17:14 Siodmiak face 5-2. Deocamdată, România nu a marcat decât prin Neagu și Brădeanu. Lipsă de pe extreme și pivot. Iar după ce Neagu nimerește bara, Chintoan irosește o oportunitate de 1 vs 1 cu Wysokinska! Ce păcat! N-am mai marcat de șapte minute. 5-3 pentru Polonia! Iar la faza următoare, Chiper ratează și ea, tot în fața goalkeeperului polonez. Ne-au lipsit niște extreme eficiente și un pivot bun pentru un loc în semifinale. Iar asta se vede și acum.


17:11 Pîrvuț se deplasează excelent pe semicerc, dar ratează a doua aruncare consecutivă, după ce nimerește bara. Suntem în inferioritate, după eliminarea lui Ciuciulete. Dar avem și noroc, mingea aruncată de Wojtas nimerește bara. 14% e eficiența atacului polonez!


17:08 Cu Paula la 100%, fără gol primit, Brădeanu înscrie pentru România, 5-0 în minutul 7. În sfârșit, Polonia scoate un 7 metri, iar Wojtas, interul lui Larvik, reușește să marcheze. La poarta cealaltă, Elisei recuperează o minge, dar Pîrvuț ratează în postură de singur cu goalkeeperul polonez.


17:04 FABULOS!!! Cum apără Paula Ungureanu!!! Portarul nostru scoate excelent o minge de la 9 metri, iar Neagu înscrie cu puțin noroc. 4-0 în minutul 4! Start identic cu cel al meciului cu Danemarca. Iar antrenorul danez al Poloniei, Kim Rasmussen, cere timeout. Degeaba! Ungureanu scoate încă o dată excelent.


17:03 Byzdra și Kudlacz joacă în echipa Poloniei, două jucătoare experimentate, dar Polonia nu marchează! 2-0 prin Brădeanu, cu o aruncare din inter dreapta. Excelent start de meci. Start care continuă! Ungureanu blochează excelent aruncarea lui Drabik, jucătoare pe care o cunoștea de la MKS Lublin. Scoate din nou Paula, iar Neagu înscrie încă o dată! 3-0!


17:00 Începe meciul de la Debrecen, ultimul pe care România îl va juca în Fonix Arena. „Tricolorele” sunt în atac la prima fază. Începem cu Ungureanu – Chiper, Pîrvuț, Brădeanu, Neagu, Elisei și Chintoan. Surprinde prezența lui Pîrvuț pe inter dreapta. Și la prima fază, Neagu marchează cu o „bombă” de la 9 metri, mingea atingând 76 km/h.


16:56 Foarte puțini suporteri în sala din Debrecen, românii n-au mai venit în număr mare la acest meci. Ne arbitrează turcii Erdogan/Ozdeniz. Jucăm în albastru, polonezele evoluează în alb.


16:50 Fanii vor avea un cuvânt de spus în ceea ce privește All Star Team-ul de la Euro 2014. Singura jucătoare din România nominalizată pentru un post e Cristina Neagu, pentru „cel mai bun inter stânga” de la Euro 2014. O puteți vota accesând linkul de mai jos.


16:40 Prezent la Debrecen, Marius Huțu ne informează că România și-a stabilit o parte din programul pentru ziua de mâine, restul urmând să se decidă după meciul din această seară. La 9.00 e programat micul dejun, urmând ca la ora 10:00 naționala să plece de la hotelul Lycium din Debrecen. Sunt două direcții: fie se merge spre Budapesta, dacă cele trei meciuri se termină cu rezultatele scontate, fie spre țară, dacă una dintre partide nu se încheie cum trebuie pentru noi.


16:25 Accidentată la umăr, Adriana Țăcălie nu va evolua azi, fiind înlocuită de Ionica Munteanu. Goalkeeperul lui SCM Craiova și-ar putea face debutul azi la Euro 2014.


16:15 Cristina Neagu e lider în clasamentul golgheterelor Europeanului, cu 40 de goluri în 5 meciuri, două peste Carmen Martin și șapte peste Isabelle Gullden. Cu o calificare la Budapesta, Neagu ar avea șanse mari să câștige al doilea titlu de golgheteră la un European, după cel din 2010, când a înscris 53 de goluri.


15:50 Calculele pentru calificarea în meciul pentru locurile 5-6 de la Budapesta sunt foarte, foarte simple și sunt îndeplinite în următoarele condiții:

România – Polonia 1
Danemarca – Spania 1X
Norvegia – Ungaria 1


15:30 Bună ziua! Suntem Marius Huțu (de la Debrecen) și Adrian Costeiu (din redacția ProSport) și vă vom ține la curent cu ultimul meci din grupa principală 1 de la Debrecen, acolo unde România va juca împotriva Poloniei. E un meci important pentru tricolore, care se pot califica mai departe, în meciul pentru locurile 5-6, care va avea loc la Budapesta, înainte de finalele competiției. Sunt trei condiții care trebuie îndeplinite, astfel că România nu va afla dacă se califică decât la ora 23:00.


Polonia este un adversar pe care Gheorghe Tadici și l-a dorit foarte mult la acest Campionat European. După înfrângerea României de anul trecut de la Mondiale, în urma căruia a rămas în afara Top 8, selecționerul și-a dorit o revanșă pentru a demonstra că înfrângerea din Serbia a fost mai degrabă un accident.

Dincolo de acest aspect, partida de miercuri, de la ora 17:00, are propria miză. România încă mai speră la locul 5, dar și Polonia încearcă să obțină măcar un punct pentru a evita locul 12 la finalul turneului final. Să le luăm rând:

De ce este foarte important ca România să prindă locul 5? Explicația e simplă, i-ar oferi o șansă în plus pentru calificarea în turneul preolimpic din 2016. ProSport vă prezintă în cinci puncte de ce este atât de importantă ierarhia finală a Campionatului European din Ungaria și Croația.

  • Ultimul Campionat European dinaintea unei ediții a Jocurilor Olimpice este criteriu de calificare, fie direct, fie la turneele de calificare.
  • În eventualitatea că echipele clasate pe locurile 2-4 de la Campionatul European se vor situa pe pozițiile 2-7 la Campionatul Mondial din 2015, atunci, ca primă reprezentantă a Bătrânului Continent va merge la turneul preolimpic naționala cel mai bine clasată la Euro 2014.
  • România a obținut locul 11 la Mondialele din Brazilia, dar a fost în turneul preolimpic din 2012 după ce a ocupat locul 3 la Euro 2010.
  • Exceptând naționalele care se vor clasa în intervalul 2-7 la Mondialul din 2015, Europa ar putea avea două echipe calificate la turneul preolimpic. Trebuie doar ca Bătrânul Continent să câștige titlul mondial în Danemarca și ar primi un loc suplimentar.
  • Mondialul din 2011 a fost câștigat de Norvegia, astfel că Europa a calificat două reprezentative în turneele de calificare la JO după ierarhia finală a Euro 2010: România – locul 3 și Olanda – locul 8.

Calculele pentru ocuparea locului 5 la Euro 2014

Ocuparea locul 5 la Euro 2014 nu mai depinde însă în totalitate de naționala României. Tricolorele au nevoie de o victorie cu Polonia, dar să aștepte și încheierea ultimelor două jocuri din grupele principale, adică Danemarca să nu piardă cu Spania, iar Norvegia să învingă Ungaria. Mai este încă o variantă ca România să termine pe locul 3 în grupă și să se deplaseze la Budapesta pentru meciul de clasament 5-6 din 19 decembrie, în celelalte două jocuri ale zilei să se consemneze egalitatea.

Interesant este faptul că prima reprezentativă se poate clasa și pe locul 5 în grupă, cu o victorie în fața Poloniei. În acest caz, Danemarca pierde cu Spania, iar Ungaria scoate cel puțin un egal cu Norvegia. Înaintea partidelor din ultima zi de la Debrecen, Danemarca și Spania se vor confrunta pentru al doilea loc în semifinale. În ceea ce privește meciul Norgegia – Ungaria se fac deja speculații: nordicii nu vor juca cu titularele pentru a evita orice accidentare înaintea meciurilor din semifinale și finale; în același timp, lumea vrea Ungaria la Budapesta, ceea ce ar însemna un plus important de interes pentru handbal la sfârșitul acestei săptămâni, eventual o sală plină. Rămâne de văzut dacă aceste speculații vor avea acoperire.

Revenind la miza partidei România – Polonia și adversara are un țel, chiar dacă în grupa principală de la Debrecen nu mai poate urca nicio poziție. Între cele două naționale este o diferență de trei puncte în clasament. Polonia ar avea nevoie, teoretic, de două puncte pentru a evita locul 12 la Euro. Această poziție conduce către urna a doua valorică la tragerea la sorți a play-off-ului Campionatului Mondial din 2015.

Știați că avem o pagină de Facebook dedicată handbalului?

Adrian Costeiu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Mama studentei ucise în Timișoara a cedat când și-a văzut fiica în sicriu: „Este ținută doar pe perfuzii și hrănită cu lingura
Mama studentei ucise în Timișoara a cedat când și-a văzut fiica în sicriu: „Este ținută doar pe perfuzii și hrănită…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Se jucau
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după încăierarea din sala de clasă
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: Nu mă simt vinovat!
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: Nu mă…
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
Magazine ÎNCHISE în weekend. Ciolacu, decizia finală: Vreau să închid...
Magazine ÎNCHISE în weekend. Ciolacu, decizia finală: Vreau să închid...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care s-a gândit familia
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care s-a gândit familia
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
SUV-ul ce bate Hyundai Tucson și Kia Sportage. Preț tentant în România - VIDEO
SUV-ul ce bate Hyundai Tucson și Kia Sportage. Preț tentant în România - VIDEO
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură…