Didier Dinart i-a „stricat” vacanţa fostului internaţional Laurenţiu Toma. Selecţionerul Franţei a venit cu o convocare surpriză pentru jucătorul de la Constanţa

17 iun 2019 2624 afişări Handbal
Didier Dinart i-a „stricat” vacanţa fostului internaţional Laurenţiu Toma. Selecţionerul Franţei a venit cu o convocare surpriză pentru jucătorul de la Constanţa

Laurenţie Toma va ajunge în această săptămână în Guadelupe, pentru a fi prezent la un turneu de promovare, „Air Caraibes Cup”. Extrema dreaptă de la Constanţa a răspuns pozitiv convocării venite din partea lui Didier Dinart, nimeni altul decât actualul selecţioner al Franţei.

„Laurenţiu Toma va juca în compania unor vedete ale handbalului francez şi mondial, fraţii Nikola şi Luka Karabatic, Laszlo Nagy, Cedric Sorhaindo, Vincent Gerard, Melvyn Richardson, Ludovic Fabregas, Valentin Porte sau Kentin Mahe”, conform informaţiilro publicate de site-ul oficial al HC Dobrogea Sud Constanţa.

”Este o mare onoare să particip la acest turneu, alături de campioni mondiali şi olimpici. Mai ales că sunt singurul român chemat de Didier Dinart. Voi reprezenta clubul, Constanţa şi România”, a declarat extrema dreaptă.

Turneul Air Caraibes Cup este organizat de Didier Dinart, din dorinţa de a descoperi şi a promova tinere talente din Guadelupa, locul său de baştină.

Competiţia se va desfăşura sub forma unor meciuri demonstrative, cu participarea echipelor naţionale ale Argentinei şi Tunisiei, alături de selecţionatele locale, Team Air Caraibes şi Team Guadelupe. Meciurile se vor disputa pe 22 iunie, la Palatul Sporturilor “Didier Dinart” din Basse Terre şi pe 26 iunie, la Pointe-a-Pitre.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.