CSM Bucureşti vs SCM Rm. Vâlcea sau e loc de surprize la Bistriţa, la turneul Final Four al Cupei României? Răspunsul lui Gheorghe Tadici

18 apr 2019 2620 afişări Handbal
CSM Bucureşti vs SCM Rm. Vâlcea sau e loc de surprize la Bistriţa, la turneul Final Four al Cupei României? Răspunsul lui Gheorghe Tadici

Bistriţa devine la sfârşitul acestei săptămâni capitala handbalului feminin, urmând să fie gazda turneului Final Four al Cupei României la handbal feminin. Toată lumea aşteaptă o nouă confruntare pentru un trofeu intern între CSM Bucureşti şi SCM Rm. Vâlcea, având în vedere că HC Zalău, respectiv Măgura Cisnădie au resurse inferioare adversarelor pentru a furniza surprizele în cele două semifinale.

Inclusiv Gheorghe Tadici, antrenorul-manager al HC Zalău, este de părere că o finală CSM Bucureşti – SCM Rm. Vâlcea la Bistriţa este iminentă. „În mod logic şi după valoare, în finala mare se va reedita bătălia locurilor 1 şi 2 din campionat. Este o normalizate, având în vedere structura celor două loturi. Şi sper că va fi o finală disputată, cu toate că aici vor fi circa 10-12 jucătoare care într-o lună se despart de cele două cluburi. S-ar putea să apară o protecţie în evoluţia lor, care ar putea să afecteze şi nivelul finalei.

Nu cred că se pot întâmpla surprize, diferenţa de valoare este totuşi mare, în concordanţă cu valoarea bugetelor. Nu joacă bugetul, dar îţi permite să îţi iei jucătoare de valoare, cu experienţă mare”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Turneul Final Four se va desfăşura sâmbătă şi duminică, iar cele dousă semifinale sunt SCM Rm. Vâlcea – Măgura Cisnădie (ora 15:00) şi CSM Bucureşti – HC Zalău (ora 17:30).

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.