CSM Bucureşti şi-a găsit extremă dreapta pentru Liga Campionilor: Simone Bohme de la Viborg!

11 ian 2017 3962 afişări Handbal
CSM Bucureşti şi-a găsit extremă dreapta pentru Liga Campionilor: Simone Bohme de la Viborg! Sursa foto: http://vhk.dk/

CSM Bucureşti a găsit în cele din urmă o soluţie pentru postul de extremă dreapta, după ce Cristina Vărzaru s-a accidentat la sfârşitul anului trecut. Site-ul oficial al clubului danez Viborg a anunţat că Simone Bohme va fi cedată la CSM Bucureşti chiar din această săptămână. Handbalista daneză în vârstă de 25 de ani va putea evolua, aşadar, în retur pentru formaţia bucureşteană, dar mai ales în Liga Campionilor, unde este calificată în grupele principale.

  • Simone Bohme a debutat în 2015 şi la naţionala Danemarcei, pentru care a jucat deja câteva meciuri. Înainte de a ajunge la Viborg, în 2015, ea a mai evoluat la Randers şi Silkeborg
  • Jucătoarea daneză este a patra handbalistă transferată de CSM Bucureşti de la Viborg, după Cristina Vărzaru, Linnea Torstensson şi  Isabelle Gullden

”Este clar că nu putem sta în calea jucătoarei atunci când are o astfel de oportunitate. CSM Bucureşti este un club mare în handbalul internaţional şi înţelegem pe deplin că Simone nu a putut refuza o astfel opţiune. Când un club precum CSM Bucureşti îşi manifestă interesul pentru jucătoarele noastre, acest lucru atestă calitatea echipei noastre. Îi dorim mult noroc Simonei Bohme la noul club”, se specifică într-un comunicat postat de Viborg pe site-ul oficial.

CSM Bucureşti era obligată să caute o soluţie pentru postul de extremă dreaptă, pentru că altfel ar fi riscat să rămână cu o singură handbalistă în această poziţie până la sfârşitul sezonului, cu Carmen Martin. În plus, partea dreaptă era descoperită în condiţiile în care şi interul Line Jorgensen este încă nerefăcută după o accidentare suferită în toamnă la echipa naţională.

CSM Bucureşti a testat şi piaţa internă, dar nu a reuşit să le transfere pe Laura Chiper sau Aneta Udriştoiu. Pentru handbalista care activează la Corona, clubul braşovean a solicitat, conform unor surse, o sumă de ordinul zecilor de mii de euro pentru a-i da drumul la campioana României, astfel că transferul a picat. 

Simone Bohme şi-ar putea face debutul chiar duminică, în prima etapă a returului, cu Danubius Galaţi.

Ştiaţi că avem o pagină de Facebook dedicată handbalului?

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.