CSM București – SCM Rm. Vâlcea 21-27. „Tigroaicele” s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, dar marea rivală le-a dat frisoane. CSKA Moscova, adversara înainte de Final Four

Redactor:
Marius Hutu
  • Publicat:
  • Actualizat:
CSM București – SCM Rm. Vâlcea 21-27. „Tigroaicele” s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, dar marea rivală le-a dat frisoane. CSKA Moscova, adversara înainte de Final Four

CSM București – SCM Rm. Vâlcea 21-27, în meciul retur din optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin. „Tigroaicele” s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, dar marea rivală le-a dat frisoane.

În partida tur desfășurată la Vâlcea, formația bucureșteană a câștigat la o diferență de 9 goluri, cu 33-24.

În sferturile de finală, CSM București va înfrunta CSKA Moscova, după 27-21 cu Krim în retur. În tur, formația din Ljubljana câștigase cu 25-20.

CSM București – SCM Rm. Vâlcea 21-27 în returul din „optimile” Ligii Campionilor

CSM București a câștigat partida din tur la 9 goluri diferență, dar nu a fost suficient pentru o calificare fără emoții. SCM Rm. Vâlcea a avut orgoliul rănit și a venit la București să salveze impresia artistică după partida. Nu numai că a salvat-o, dar a asigurat și suspansul în această dublă până spre final.

Extrem de bine motivată, SCM Rm. Vâlcea s-a bătut superb în apărare și a avut și poartă de această dată, astfel că a putut concura de la egal la egal cu adversara. Daciana Hosu a avut câteva intervenții mari și a demonstrat că are un viitor frumos în față.

În timp ce „tigroiacele” și-au continuat momentul slab din partida de campionat cu U Cluj, Vâlcea a pus cărămidă cu cărămidă pentru construirea unei diferențe consistente. A ajuns la 24-17 în minutul 51, în condițiile în care a ratat până aici și 4 aruncări de la 7 metri.

csm bucuresti scm rm valcea
Cristina Neagu a marcat 24 de goluri în „dubla” cu SCM Rm. Vâlcea. © FOTO: Sabin Malisevschi/SPORT PICTURES

Cristina Neagu și-a pus amprenta pe finalul de joc și a adus liniștea și calificarea pentru CSM București. Vâlcea a câștigat cu 27-21 și rămâne cu o statistică impresionantă în „Polivalentă”. De când a început rivalitatea cu CSM, SCM s-a impus în 80% din connfruntări în această aremă. Are 4 victorii în 5 meciuri.

CSM București – SCM Rm. Vâlcea a fost în format LIVE TEXT pe prosport.ro.

SCM Rm. Vâlcea a obținut o victorie de moral, cu 27-21. CSM București se califică însă în sferturile de finală, grație succesului din tur.

CSKA Moscova va fi următoarea adversară, după succesul cu 27-21 în returul cu Krim.

Dragana Cvijic a marcat pentru 20-25 în minutul 58t, iar „tigroaicele” se îndreaptă spre sferturile de finală.

Cristina Neagu ajunge la 10 goluri și oprește deriva echipei CSM București: 19-25 (min. 57).

Min. 58: CSKA – Krim 25-19.

Gabriela Perianu a fost descalificată în minutul 54. Vâlcea are în continuare 7 goluri avans, 25-18.

Daciana Hosu apără tot! Vâlcea a ratat ocazia de a ajunge la 8 goluri. Mireya Gonzalez a dat o pasă greșită la 24-17,

CSM București nu mai marchează nici în superioritate numerică, după ce Jelena Trifunovic a fost eliminată.

SCM Rm. Vâlcea a făcut o partidă superbă în apărare

SCM luptă eroic în apărare, dar ratează o ocazie imensă prin Kristina Liscevic să se desprindă la 7 goluri.

Vâlcea speră la o calificare incredibilă, după ce a ajuns la 23-17 în minutul 49. Time-out CSM București.

Min. 47: CSKA – Krim 20-15.

CSM București este în difucultate, după ce Vâlcea a luat din nou un avantaj de 5 goluri în minutul 48. Ultimele două reușite ale SCM au venit cu poarta goală.

Recital de eliminări la CSM București: Crina Pintea este din nou eliminată. Este a șaptea eliminare a echipei. Recital și de ratări de la 7 metri SCM Rm. Vâlcea. Jelena Grubisic apără din nou. A fost a patra ratate a echipei oaspete. Crina Pintea și Marta Lopez, aproape de un conflict.

Jelena Grubisic apără 7 metri la scorul de 17-20 în minutul 45.

Plouă cu eliminări la CSM București. Elizabeth Omoregie este trimisă și ea pe bancă. „Tigroiacele” au aproape un minut de dublă inferioritate.

CSM București ajunge la 5 eliminări. Gabriela Perianu a văzut alte 2 minute de eliminare. Mireya Gonzalez a ajuns la 6 goluri în minutul 43, scor 20-16

Min. 42: CSKA – Krim 18-14.

Vâlcea are din nou momente foarte bune de joc. Cristina Florica și Kristina Liscevic au refăcut diferența de la pauză în minutul 41: 19-15.

Echilibru numeric pe teren, după ce a fost eliminată și Evgenija Minevskaja.

Denisa Dedu a ajuns la 6 intervenții, dar Cristina Neagu este eliminată 2 minute. Vâlcea fructifică momentul de superioritate, iar Marta Lopez reface o diferență de 3 goluri, 17-14 (min. 38).

Min. 35: CSKA – Krim 15-13.

Debutul părții secunde aparține gazdelor, care înscriu și al doilea gol, prin Barbara Lazovic.

Cristina Neagu a marcat primul gol al părții secunde, 12-15.

SCM Rm. Vâlcea a plecat la pauză cu un avantaj de 4 goluri

Caseta tehnică după prima repriză:

Tot la pauză, CSKA Moscova – Krim Ljubljana 14-11.

SCM Rm. Vâlcea a făcut o primă repriză mare în returul cu CSM București. Are un avantaj de 4 goluri la pauză: 15-11. Atitudinea a făcut diferența. CSM București a însemnat doar Cristina Neagu în prima repriză, care a înscris 6 goluri.

Cristina Neagu și Laura Moisă au mai redus din diferență, 11-15 (min. 29).

Scorul capătă proporții în „Polivalentă”. Asma Elghaoui duce scorul al 15-9 în minutul 28.

Denisa Dedu apără a dopua aruncare de la 7 metri, dar Vâlcea se desprinde în cele din urmă la 5 goluri diferență, după o reușită a extremei Cristina Florica (13-8, min. 24)

CSM București a văzut 3 eliminări în 21 de minute

Dragana Cvijic vede a treia eliminare a echipei CSM în primele 21 de minute. Iryna Glibko a ratat însă de la 7 metri șansa de a pune o diferență de 5 goluri pe tabelă.

Vâlcea a luat din nou viteză și conduce la 4 goluri diferență în minutul 19: 11-7. Adrian Vasile schimbă portarii, Jelena Grubisic fiind înlocuită cu Denisa Dedu.

După 18 minute de joc, CSKA a refăcut handicapul după meciul tur, câștigat de Krim cu 25-20. Acum este 10-5 pentru formația rusă.

Linia de 9 metri a gazdelor începe să puncteze constant. Cristina Neagu și Barbara Lazovic au redus din diferență cu goluri de la mare distanță, 6-8 (min. 14).

Intrată de puțin timp în teren, Gabriela Perianu a fost eliminată 2 minute. Iryna Glibko a înscris din 7 metri pentru 7-4.

La Moscova, CSKA are un avantaj de 2 goluri cu Krim după 11 minute, scor 6-4.

Jocul echipei CSM București nu se leagă, iar Adrian Vasile a solicitat time-out în minutul 11, la scorul de 3-6.

SCM Rm. Vâlcea este echipa mult mai bine motivată în primele minute ale jocului. Mireya Gonzalez mărește diferența la 4 goluri în minutul 8, scor 6-2.

În minutul 6 este arătată și prima eliminare de 2 minute, pivotului Crina Pintea, la scorul de 2-4.

Prima sclipire a echipei CSM București vine de la Cristina Neagu, care reduce din diferență de la mare distanță.

După 4 minute de joc, SCM face 3-0. A marcat din nou Maren Aardahl.

Vâlcea are și poartă în debutul jocului. Daciana Hosu are două parade, una din situație de unu la unu cu Crina Pintea.

Daciana Hosu are un start de joc foarte bun, iar covocarea pentru turneul preolimpic pare meritată. © FOTO: Răzvan Păsărică/SPORT PICTURES

Început perfect de meci pentru SCM Rm. Vâlcea. Maren Aardahl și Mireya Gonzalez au marcat primele două goluri ale jocului.


CSM București – SCM Rm. Vâlcea reprezintă o nouă confruntare a orgoliilor. Cu excepția Alexandrinei Barbosa, CSM București alinează cea mai bună echipă posibilă. Pe foaia de joc figurează și Gabriela Perianu. De asemenea, SCM Rm. Vâlcea poate alinia echipa ideală.

CSM București – SCM Rm. Vâlcea, iată cum au prefațat cei doi antrenori partida:

Adrian Vasile: Nu cred în confort. Deși poate inclusiv eu am fost într-o stare de confort la meciul anterior și nu este bine. Există o formă de relaxare undeva în creier când știi că ai obținut o victorie mare. De aceea, jocul cu Vâlcea de acasă va fi mult, mult mai greu. Mizez mereu pe orgoliul fetelor, egoul nostru a fost zgândărit, Noi ne-am pus în această situație și trebuie să ne revanșăm”.

Florentin Pera:Noi de dorim să facem un meci mai bun, mai consistent. Trebuie să luăm ca reper prima repriză a jocului de săptămâna trecută, când CSM București nu ne-a fost superioară. Ba chiar, noi am fost momente în care am fost peste ele. Nu pot să spun la fel și despre repriza a doua, când am renunțat prea devreme la luptă după ce adversarele au luat avans. Este un lucru pe care nu-l mai accept. Îmi doresc să dăm dovadă de combativitate, de agresivitate, să luptăm pentru fiecare minge. Jucăm fără presiune și nu ne mai gândim la rezultatul din tur. Vreau să ieșim cu capul sus după acest joc”.

Pe aceeași temă
BREAKING! ATAC terorist. Sunt ZECI de MORTI şi răniţi! Vestea ŞOC a zilei
BREAKING! ATAC terorist. Sunt ZECI de MORTI şi răniţi! Vestea ŞOC a zilei
Metrorex se războieşte iar cu sindicatul. Cotizaţiile membrilor nu mai sunt reţinute automat. Reacţia lui Ion Rădoi
Metrorex se războieşte iar cu sindicatul. Cotizaţiile membrilor nu mai sunt reţinute automat. Reacţia lui Ion Rădoi
Gafă surprinsă LIVE, în timpul unei conferinţe pe Zoom. Un senator a încercat fără succes să-şi ascundă fapta
Gafă surprinsă LIVE, în timpul unei conferinţe pe Zoom. Un senator a încercat fără succes să-şi ascundă fapta
Motivul pentru care Silvian Cristescu si-a iesit din minti si a vrut sa-i ia la bataie pe jucatorii Botosaniului in tribuna de pe Oblemenco
Motivul pentru care Silvian Cristescu si-a iesit din minti si a vrut sa-i ia la bataie pe jucatorii Botosaniului in tribuna de pe Oblemenco
Cântăreața Sia suferă de o boală incurabilă: „Adio tiroidă! O să te distrug cu radioactivitate”
Cântăreața Sia suferă de o boală incurabilă: „Adio tiroidă! O să te distrug cu radioactivitate”
S-a modificat schimbarea. Liviu Dragnea e în culmea fericirii. Va ieși din închisoare
S-a modificat schimbarea. Liviu Dragnea e în culmea fericirii. Va ieși din închisoare
Tineri UCIŞI de urs în pădure
Tineri UCIŞI de urs în pădure
Ultimul mesaj al unei mame din Anglia pentru soțul ei, înainte să moară într-o cameră alăturată: ”Ai câștigat!”
Ultimul mesaj al unei mame din Anglia pentru soțul ei, înainte să moară într-o cameră alăturată: ”Ai câștigat!”
Racheta chineazască ca căzut pe Pământ!  China a anunțat ce consecințe sunt!
Racheta chineazască ca căzut pe Pământ! China a anunțat ce consecințe sunt!
Ce nu TREBUIE să facă niciodată o femeie în dormitor. UCIDE întreaga plăcere din cauza asta
Ce nu TREBUIE să facă niciodată o femeie în dormitor. UCIDE întreaga plăcere din cauza asta
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi dacă mai poți. E uluitor ce se întâmplă în fundal, fără acordul tău
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi dacă mai poți. E uluitor ce se întâmplă în fundal, fără acordul tău
Bianca şi Alex Bodi s-au încins la plajă. TOP 30  cupluri prinse în fapt
Bianca şi Alex Bodi s-au încins la plajă. TOP 30 cupluri prinse în fapt
Fosta amantă a lui Cristiano Ronaldo dă lovitura în fotbal! Decizia uimitoare luată de Daniella Chavez
Fosta amantă a lui Cristiano Ronaldo dă lovitura în fotbal! Decizia uimitoare luată de Daniella Chavez
Vine o nouă criză globală. Pregătiți-vă! E cumplit ce urmează după COVID-19
Vine o nouă criză globală. Pregătiți-vă! E cumplit ce urmează după COVID-19
Veşti bune pentru salariaţi: Angajaţii vor avea de mai multe zile libere în perioada ce urmează. Vedeţi aici toate detaliile
Veşti bune pentru salariaţi: Angajaţii vor avea de mai multe zile libere în perioada ce urmează. Vedeţi aici toate detaliile
Țara unde populația vaccinată în proporție de 85% intră în lockdown. Ce vaccin au folosit
Țara unde populația vaccinată în proporție de 85% intră în lockdown. Ce vaccin au folosit
De ce mașinile de Formula 1 nu se mai alimentează în timpul curselor? Motivul care a ucis spectacolul la boxe
De ce mașinile de Formula 1 nu se mai alimentează în timpul curselor? Motivul care a ucis spectacolul la boxe
Condiția care trebuie îndeplinită pentru ca mașinile electrice să devină mai ieftine decat cele tradiționale
Condiția care trebuie îndeplinită pentru ca mașinile electrice să devină mai ieftine decat cele tradiționale
Un tânăr din Spania voia să cumpere cocaină dar a fost sechestrat şi drogat cu forţa 3 zile
Un tânăr din Spania voia să cumpere cocaină dar a fost sechestrat şi drogat cu forţa 3 zile
BANCUL ZILEI – Jocuri erotice cu tipe agățate în bar
BANCUL ZILEI – Jocuri erotice cu tipe agățate în bar
Mesajul „ortodox” care a devenit viral: „Dacă într-o familie soţii practica sex oral, familia nu se mai poate numi creştină”
Mesajul „ortodox” care a devenit viral: „Dacă într-o familie soţii practica sex oral, familia nu se mai poate numi creştină”
Incredibil: Sute de mii de români au fost uitaţi. Statul crede că doar 59 de români au plecat pe şantierele din Germania
Incredibil: Sute de mii de români au fost uitaţi. Statul crede că doar 59 de români au plecat pe şantierele din Germania
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai poate fi remediată VIDEO
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai poate fi remediată VIDEO
Imagini +18! Vedete de la noi, PRINSE în timp ce făceau AMOR în public!
Imagini +18! Vedete de la noi, PRINSE în timp ce făceau AMOR în public!
Benzinarii sunt disperați: Europenii cumpără din ce în ce mai multe mașini electrice. Ce se întâmplă cu benzinăriile
Benzinarii sunt disperați: Europenii cumpără din ce în ce mai multe mașini electrice. Ce se întâmplă cu benzinăriile
FOTO. Daniela Crudu, într-un costum de baie minuscul! Și-a arătat trupul total
FOTO. Daniela Crudu, într-un costum de baie minuscul! Și-a arătat trupul total
FOTO. Loredana Groza, într-o ipostază rușinoasă pe internet! Gafa care i-a lăsat sânul la vedere
FOTO. Loredana Groza, într-o ipostază rușinoasă pe internet! Gafa care i-a lăsat sânul la vedere