CSM Bucureşti, la cea mai mare contraperformanţă. Ce au putut spune antrenorul Dragaj Djukic, Iulia Curea şi Oana Manea: "Am dat totul, dar..."

13 mar 2019 4470 afişări Handbal
CSM Bucureşti, la cea mai mare contraperformanţă. Ce au putut spune antrenorul Dragaj Djukic, Iulia Curea şi Oana Manea: "Am dat totul, dar..."

SCM Râmnicu Vâlcea a făcut un pas uriaş în drumul spre titlul din Liga Florilor. CSM Bucureşti s-a impus la un gol în faţa echipei cu Florentin Pera, scor 30-29 (12-12), dar la finalul partidei jucătoarele campioanei au fost dezamăgite. 

CSM avea nevoie de o victorie la trei goluri pentru a mai spera la titlu, dar a avut în faţă o echipă organizată şi cu o dorinţă uriaşă. Râmnicu Vâlcea, liderul actual, a pierdut, dar e într-o proporţie mare noua campioană a României. 

În direct la TVR, jucătoarele CSM-ului au oferit primele reacţii după o surpriză istorică:

"Am condus, nu mă bucur că nu am câştigat la cât am vrut noi. E o victorie, nu cum ne-o doream, dar e o victorie. Este greu să mai câştigăm titlul, dar, cât mai e o şansă, trebuie să sperăm", a declarat Iulia Curea la final. 

"Cred că am pierdut pe mâna noastră, îmi pare rău, îmi pare rău că nu am câştigat la diferenţa pe care o voiam, dar îmi pare bine pentru victorie. Atmosfera o cunosc, am jucat aici 13 ani, tot ce s-a auzit ne-a motivat mult mai mult", a declarat Oana Manea 

"Le-am dat şanse să revină, din păcate nu am reuşit să câştigăm. Trebuie să felicit Vâlcea, a jucat bine în acest sezon. Am dat totul, dar din păcate...Titlul nu mai e în mâinile noastre", a declarat antrenorul CSM-ului, Dragan Djukić.

6 meciuri mai sunt de jucat din Liga Florilor. 

Clasamentul campionatului:

  • 1. SCM. Rm. Vâlcea - 51 puncte
  • 2. CSM Bucureşti - 47 puncte
  • 3. ASC Corona Braşov - 31 puncte
  • 4. CS Măgura Cisnădie - 29 puncte
  • 5. SCM Craiova 27 puncte

 

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.