CSM Bucureşti este în degringoladă! Campioana României pierde al doilea meci din această săptămână, după ce a fost bătută de Bietigheim

14 oct 2018 10221 afişări Handbal
CSM Bucureşti este în degringoladă! Campioana României pierde al doilea meci din această săptămână, după ce a fost bătută de Bietigheim
GALERIE (3 de imagini) VEZI GALERIA

Bietigheim - CSM Bucureşti 30-28 (FINAL)

CSM Bucureşti este în criză, iar acest lucru l-a arătat şi în Germania, în meciul de Liga Campionilor cu Bietigheim. „Tigroaicele” au avut o nouă evoluţie slabă, după înfrângerea cu SCM Rm. Vâlcea din Liga Naţională, astfel că au suferit al doilea eşec la rând, 28-30!

Diferenţa dintre reprezentanta Germaniei şi CSM Bucureşti a fost vizibilă încă după primele minute, în primul rând la nivel de implicare. Dacă gazdele au intrat în teren cu foarte multă ambiţie, în schimb, în tabăra campioanei României a existat o stare de relaxare, de confort. Astfel, Bietigheim s-a desprins la 4-0 după primele 7 minute, astfel că formaţia lui Magnus Johansson a fost nevoită să alerge tot timpul după alergare.

Surprinzător, CSM Bucureşti nu a fost în stare să-şi egaleze adversara până la final, având o evoluţie în salturi, slabă şi foarte slabă. Doar finalul a reuşit să-l aprindă cât de cât, dar mai mult să se apropie la un gol nu a fost în stare. Apărarea a fost destul de pasivă, iar uneori distribuţia în defensivă a fost foarte curioasă, dacă nu chiar greşită. Magnus Johansson a dat senzaţia mai degrabă că este absent pe banca tehnică, schimbările lipsind atunci când situaţia o impunea.

În aceste condiţii, Bietigheim a controlat jocul cap-coadă, iar la final a obţinut o victorie cât se poate de meritată. Un succes care valorează enorm, având în vedere că aceste puncte s-ar putea contabiliza şi în Main Round. CSM Bucureşti traversează poate cea mai grea situaţie din ultimii ani, deşi teoretic are la dispoziţie cel mai valoros lot.

  • Bietigheim – CSM Bucureşti 30-28 (16-12)
  • Eckerle, Salamakha – portari; Visser 3, Rozemalen, Lauenroth 4, Ivancok, Loerper, Van der Heijden 2, Schulze 2, Kudlacz-Gloc 1, Naidziniavicius 11, Woller, Gustin, Malestein 7, Braun
  • Grubisic, Ungureanu – portari; Udriştioiu, Radicevic 4, Curea, Lekic 7, Neagu 10, Jacobsen, Bazaliu, Lazovic 1, Omoregie, Manea, Kurtovic 1, Hagman, Cvijic, Mehmedovic 5

Cum a decurs meciul Bietigheim - CSM Bucureşti

20:23 Lauenroth înscrie dintr-o situaţie aproape imposibilă, Lekic comite apoi un fault în atac. CSM Bucureşti pierde cu 30-28, după ce Neagu a ratat un 7 metri în ultima secundă.

20:20 Mehmedovic înscrie dintr-un unghi destul de închis, CSM se apropie la un gol cu mai puţin de 3 minute de joc până la final. Malestein are sânge rece şi înscrie pentru 29-27. Se marchează din nou la intervale scurte de timp, a finalizat Radicevic, 29-28. Mai sunt 90 de secunde.

20:17 Neagu a făcut o intercepţie în apărare, echipa a plecat pe contraatac, dar Kurtovic ratează o pasă la Radicevic. Campioana României a ratat o şansă imensă, iar Bietigheim a taxat-o şi a marcat pentru 28-25. Marchează din nou Neagu, 28-26. Tot Cristina are o nouă intrecepţie în apărare.

20:15 CSMB înseamnă Neagu şi Lekic în acest moment. Jucătoarea din Serbia a înscris pentru 27-25. Câteva secunde mai târziu, Dragana Cvijic a fost eliminată 2 minute.

20:15 Cristina Neagu şi-a reglat tirul şi readuce CSMB la două goluri în spatele adversarului, 26-24 (min. 53).

20:12 Cristina Neagu înscrie din postura de inter dreapta, 26-23, CSM trăieşte însă un final foarte dificil.

20:09 Viaţa campioanei României s-a complicat din nou. Echipa a intrat din nou în degringoladă, iar Bietigheim are acum 4 goluri avans, 26-22, cu aproape 10 minute înainte de final.

20:08 După un time-out al gazdelor. Bietigheim a luat din nou viteză şi s-a desprins la 3 goluri, 25-22 (min. 48)

20:04 CSM Bucureşti fructifică la maximum o superioritate numerică şi înscrie 3 goluri consecutiv. Ultima reuşită i-a aparţinut Cristinei Neagu, după un 7 metri obţinut de Cvijic.

20:03 Cristina Neagu stă bine în apărare şi scoate o forţare. Minge ajunge rapid în atac, iar Radicevic reduce diferenţa la 2 goluri, 23-21.

20:02 Lazovic face o schimbare de direcţie şi înscrie pentru CSMB în superioritate numerică, 23-20.

19:59 Mehmedovic şi Neagu reuşesc să marcheze două goluri unul după altul, dar Bietigheim nu o „slăbeşte” deloc pe CSM şi menţine un avans deocamdată consistent, 23-19 (min. 42).

19.55 Situaţia devine din ce în ce mai dificilă pentru CSM, Visser duce echipa gazdă din nou la 5 goluri diferenţă, 22-17. 

19:54 Mehmedovic leagă două goluri pentru CSM Bucureşti, dar defensiva continuă să fie călcâiul lui Achile. Nu e timp de respiro, golurile se marchează la foc continuu, Lekic ajunge la 6 goluri, Bietigheim conduce cu 21-17 (min. 38)

19:52 Radicevic este pusă în valoare de Lazovic şi marchează pentru 17-13. Gazdele continuă să înscrie nestingherite, Mehmedovic şi Neagu ţin CSM la 4 goluri de echipa gazdă, 19-15.

19:49 Bietigheim este formaţia care înscrie prima şi în partea secundă, prin Naidziniavicius de la 7 metri. Defensiva bucureşteană a fost din nou depăşită cu lejeritate.

19.33 CSM Bucureşti termină repriza în inferioritate, Dragna Cvijic este eliminată pentru 2 minute. La pauză, Bietigheim conduce cu 16-12, după o primă repriză slabă a campioanei României.

19:31 Andrea Lekic îşi ridică nivelul de joc şi ţine CSMB pe linia de plutire cu al 5-lea gol înscris din acţiune. Van der Heijden menţine echipa gazdă la 4 goluri avans.

19:28 La 7 metri, Cristina Neagu înscrie din nou cu siguranţă. Golurile se succed cu lejeritate în cele două porţi. După ce Bietigheim profită de o apărare visătoare, Lekic ajunge din nou la finalizare şi înscrie, scor 14-11.

19:27 Bietigheim ajunge din nou la patru goluri, 13-9 (min. 25), gazdele profitând de alte greşeli ale formaţiei bucureştene. A mai înscris Andrea Lekic pentru campioana României.

19:24 Oana Manea obţine o aruncare de la 7 metri, Neagu înscrie cu siguranţă (10-7). Apar primele semne de îmbunătăţire în joc, Radicevic reduce diferenţa la două goluri.

19:22 Andrea Lekic marchează pentru 9-6, dar Bietigheim nu o lasă deloc pe CSM să respire şi are din nou patru goluri avans. Malestein a înscris din nou.

19:20 Jelena Grubisic este protejată de bară. Portarul CSMB îşi imploră colege să închidă mai bine culoarele spre poartă, defensiva bucureşteană a fost depăşită cu lejeritate până acum.

19:19 Naidziniavicius vede prima eliminare a jocului, la scorul de 9-5. Primul atac în superioritate al campioanei României se încheie cu mingea ... în tribună! La faza imediat următoare se reface echilibrul din teren, după ce Kurtovic a fost eliminată.

19:17 Van der Heijden o prinde pe Cristina Neagu pe picior greşit şi înscrie pentru 8-4. Amanda Kurtovic înscrie şi ea primul gol în această întâlnire, după o repunere rapidă a mingii de la centru.

19:15 Grubisic mai scoate o dată CSM Bucureşti dintr-o situaţie dificilă, mingea ajunge apoi rapid în atac, iar Andrea Lekic înscrie cu lejeritate, printr-o pătrundere prin centrul defensivei adverse (7-4, min. 15).

19:13 Cristina Neagu transformă cu siguranţă o aruncare de la 7 metri obţinută de Amanda Kurtovic. Rezultatul se mai strânge, scor 6-3 (min. 13)

19:10 Gazdele ajung la 5 goluri diferenţă (6-1, min. 9), după o nouă reuşită de la 7 metri transformată de Naidziniavicius. Cristina Neagu are noroc la faza imediat următoare şi reduce din diferenţă.

19.08 Majda Mehmedovic sparge gheaţa pentru CSM în minutul 8, după un assist de la Cristina Neagu. Bietigheim menţine însă diferenţa de 4 goluri, după o reuşită a handbalistei germane Naidziniavicius de la 7 metri.

19:07 Debut dezastruos pentru CSM Bucureşti, gazdele fac 4-0, profitând de un joc pasiv al tigroaicelor în primele minute. Magnus Johansson a solicitat time-out

19:03 Olandezele fac legea pe teren în debutul acestei partide, olandeza Van der Heijden duce scorul la 3-0. Grubisic pare singura handbalistă intrată în joc până acum, având deja patru parade în primele 6 minute.

19:02 Partida din Germania a început cu două goluri înscrise de Malestein. CSM Bucureşti a irosit deja trei atacuri, Grubisic a avut o primă intervenţie.

18:58 Tocmai s-a încheiat prima manşă dintre SCM Rm. Vâlcea şi Kastamonu Belediyesi din turul 2 al Cupei EHF. Echipa momentului din România s-a impus cu 35-26 în faţa echipei turce, semifinalistă în sezonul trecut în Cupa EHF.


CSM Bucureşti susţine duminică, de la ora 19:00, cu BBM Bietigheim, meciul doi din Grupa D a Ligii Campionilor la handbal feminin. Jocul va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport şi Dolce Sport şi în format LIVE TEXT, LIVE SCORE pe www.prosport.ro

Campioana României va alinia în Germania cea mai bună formulă de echipă posibilă, după ce Andrea Lekic a revenit din Argentina, iar Sabina Jacobsen este recuperată după intervenţia chirurgicală la menisc. Aşadar, CSM Bucureşti va miza pe următoarea echipă:

Grubisic, Ungureanu – portari; Udriştioiu, Radicevic, Curea, Lekic, Neagu, Jacobsen, Bazaliu, Lazovic, Omoregie, Manea, Kurtovic, Hagman, Cvijic, Mehmedovic

De partea cealaltă, Bietigheim răspunde cu mai multe jucătoare din naţionala Olandei (patru la număr) şi Germaniei, dar şi cu interul Karolina Kudlacz, revenită după o absenţă de aproximativ 3 săptămâni din cauza unei accidentări. Vicecampioana Germaniei se va baza cu această ocazie pe următoarea echipă:

Eckerle, Salamakha – portari; Visser, Rozemalen, Lauenroth, Ivancok, Loerper, Van der Heijden, Schulze, Kudlacz-Gloc, Naidziniavicius, Woller, Gustin, Malestein, Braun

Înaintea acestei întâlniri, CSM Bucureşti are 2 puncte, după succesul cu 36-31 cu FTC Rail Cargo, iar Bietigheim un punct, după 27-27 cu Vipers Kristiansand.

Ştiaţi că avem o pagină de Facebook dedicată handbalului? 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.