CSM Bucureşti a făcut un transfer de senzaţie pentru a o înlocui pe Bella Gullden

27 apr 2018 16611 afişări Handbal
CSM Bucureşti a făcut un transfer de senzaţie pentru a o înlocui pe Bella Gullden 3 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7960/17149259/2/omoregie.jpg

Elizabeth Omoregie (21 ani) este mare surpriză a CSM Bucureşti pentru întărirea lotului, în vederea abordării sezonului 2018-2019. Jucătoarea de la Krim Ljubljana a semnat un contract cu campioana României, începând din vară. Clubul susţinut de Primăria Capitalei a confirmat încă un transfer, cel al interului dreapta Barbara Lazovic de la Vardar Skopje.

Elizabeth Omoregie este una din cele mai promiţătoare jucătoare din noul val la nivel mondial. La nici 20 de ani, jucătoarea din Bulgaria cu origini nigeriene era deja un lider la Krim Ljubljana. De altfel, Omoregie a fost revelaţia Ligii Campionilor în prima parte a sezonului trecut.

Între timp, handbalista a obţinut şi cetăţenia slovenă, astfel că va reprezenta această ţară la nivel de prime reprezentative. Ea a fost adusă la CSM Bucureşti pentru a suplini plecarea centrului Isabelle Gullden, care din sezonul următor va evolua la Brest. Omoregie ar urma să acopere postul alături de Andrea Lekic, adusă de la Vardar Skopje.

  • A fost o decizie extrem de dificilă. Am jucat 4 sezoane la Krim şi e locul unde am crescut ca jucătoare. Principalul motiv pentru care am decis să vin la CSM Bucureşti este faptul că voi avea ocazia să joc handbal la cel mai înalt nivel şi e o provocare nouă pentru mine, ca jucătoare. În mod firesc, obiectivul meu nu cred că este exagerat şi este ceva ce-şi doreşte toată echipa şi lumea din jurul echipei: să câştigăm Liga Campionilor!”, Elizabeth Omoregie pentru site-ul oficial al clubului

Barbara Lazovic este a patra handbalistă transferată de CSM Bucureşti de la Vardar Skopje în această perioadă, după Dragana Cvijic, Jovanka Radicevic şi Andrea Lekic. Jucătoarea slovenă în vârstă de 30 de ani joacă pe postul de inter dreapta.

  • „Sunt foarte bucuroasă şi încântată să mă alătur echipei CSM Bucureşti pentru noul sezon, după patru ani petrecuţi la Vardar. Fiecare schimbare este dificilă, dar sper că am făcut decizia corectă şi aştept cu nerăbdare noi provocări. M-am consultat cu managerul meu, cu câteva jucătoare de la echipă şi având în vedere că CSM Bucureşti este un club cu ambiţii mari, a fost prima mea opţiune. Încă am obiective mari şi CSM Bucureşti este un club cu care pot câştiga trofeul Ligii Campionilor”, a mărturisit slovena la semnarea contractului`, Barbara Lazovic

„Suntem bucuroşi să anunţăm transferurile a două jucătoare de mare valoare la echipa noastră. Suntem convinşi că Barbara şi Elizabeth se vor integra în familia noastră, familia CSM Bucureşti, şi că vor aduce un plus echipei noastre. Ne concentrăm astfel, în egală măsură, atât pe parcursul din acest sezon, cât şi pe ceea ce avem de făcut în viitor”, a declarat directorul general al CSM Bucureşti, Gabriela Szabo.

CSM Bucureşti a efectuat cinci transferuri pentru sezonul următor, Elizabeth Omoregie plus cele patru jucătoare aduse de la Vardar Skopje. Până la această oră este cert că vor pleca Isabelle Gullden, Camille Ayglon şi Gnonsiane Niombla şi Anastasiya Lobach.

Ştiaţi că avem o pagină de Facebook dedicată handbalului? 

.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.