Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu declarate libere de contract!

24 feb 2009 193 afişări Handbal
Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu declarate libere de contract!

Secretarul general al FR de Handbal, Mihai Marinescu, a declarat, marţi, că handbalistele Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu au devenit libere de contract, după ce luni a expirat termenul impus pentru ca Rulmentul Braşov să le achite salariile restante din luna mai 2008.

"Din punctul nostru de vedere, cele două handbaliste sunt libere de contract. Ieri (n.r. - luni), am primit de la cele două o hârtie în care spuneau că îşi menţin poziţia şi că nu au fost contactate de nimeni de la club pentru a cădea la o înţelegere. Ba mai mult, au vrut să devină libere din 23 februarie, dar le-am explicat că trebuie să aşteptăm până la ora 12.00 noaptea. Cum astăzi (n.r. - marţi) nu s-a schimbat nimic, cele două sunt libere", a spus Marinescu, informează MediaFax.

Secretarul general al Federaţiei Române de Handbal a mai precizat că situaţia se poate schimba doar dacă jucătoarele trimit o altă hârtie la FRH, prin care spun că îşi doresc să mai dea câteva zile clubului Rulmentul pentru a rezolva situaţia financiară. "Este adevărat că, dacă cele două jucătoare discută cu clubul Rulmentul şi se înţeleg să mai aştepte, pentru că li s-a virat o parte din bani, atunci pot trimite o hârtie la noi şi o vom lua în calcul, iar ele pot rămâne în continuare la Rulmentul", a afirmat Marinescu.

Mai multe jucătoare de la Rulmentul Braşov nu şi-au primit salariile de câteva luni, iar Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu sunt singurele dintre acestea care au depus memorii la federaţia de handbal, în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.