Cristina Neagu, prima reacţie după operaţie. Mesajul transmis fanilor la revenirea în ţară

14 ian 2019 1184 afişări Handbal
Cristina Neagu, prima reacţie după operaţie. Mesajul transmis fanilor la revenirea în ţară

Cristina Neagu, cea mai jucătoare de handbal din lume, s-a întors în ţară pentru a se recupera după operaţia de la genunchiul drept ca urmare a rupturii de ligamente încrucişate pe cae a suferit-o în meciul cu Ungaria de la Campionatul European care a avut loc în Franţa. Intervenţia chiurgicală a avut loc în Belgia, la clinica la care interul stânga de la CSM Bucureşti s-a operat şi în 2013.

Neagu va lipsi de pe teren cel puţin şase luni, dar speră să se pună pe picioare cât mai repede: "Operaţia în sine nu a fost foarte grea, dar primele zile au fost destul de grele şi doar cine a trecut prin asta poate să înţeleagă ce se întâmplă. Cu siguranţă de acum încolo toată concentrarea mea va fi pe recuperare. Vor fi şi momente grele, măcar ştiu încotro mă îndrept.

Sunt şi dureri dar fac parte din acest proces. Eu sunt pregătită psihic să înfrunt tot ceea ce urmează. Sunt fericită că am scăpat de ceea ce era foarte greu, operaţia, şi abia aştept să mă ocup de recuperare.

Genunchiul este inflamat, dureri doar sunt doar în primele zile, după operaţie. Este normal să mă simt aşa. În mod normal este vorba de 6-7 luni. Acum diferă de fiecare om. Eu sper ca în vară să pot începe pregătirea", a spus Cristina Neagu la sosirea în ţară.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.