Cristina Neagu ar putea rata JO! "Am avut o gaură în umăr!"

8 dec 2011 3073 afişări Handbal
Cristina Neagu ar putea rata JO! "Am avut  o gaură în umăr!" Ratează JO? "Am avut o gaură în umăr!"

Cristina Neagu (foto, 23 de ani) trăieşte handbalul la prezentul continuu. Deşi de această dată ocupă doar un loc confortabil în faţa televizorului, cea mai bună handbalistă a lumii în 2010 tresare, îşi încleştează pumnul sau oftează când simte că fetele au nevoie de ea în Brazilia.

Într-o intervenţie telefonică la Dolce Sport, Neagu a explicat cum decurge recuperarea după operaţia suferită în iulie şi la ce ar trebui să recurgă colegele ei pentru meciul de azi.

După evoluţiile României la CM, percepţia generală a fost că haina de salvatoare a tricolorelor doar Cristina Neagu ar fi putut-o îmbrăca. Accidentată din februarie, jucătoarea s-a operat în iulie la umărul drept, tocmai în Statele Unite. Doar că perspectivele nu sunt luminoase însă nici pentru JO.

Nu atinge mingea

"Am avut o gaură în umăr, cartilagiul fusese de mult timp zburat. Acum, singura problemă pentru mine o reprezintă modul în care se scurge timpul. Nu ştiu cât va dura perioada de recuperare. Se poate întinde şi pe un an. În luna ianuarie voi merge la un control în Statele Unite. În rest, fac antrenament în bazin, forţă, alergare, ca şi o handbalistă normală, dar nu am voie să fac nimic cu mingea şi nu arunc la poartă", a spus Cristina pentru sursa citată. Altfel, Neagu a încercat să intre şi în pielea colegelor sale. "Mi se pare că ambele faze nu au funcţionat la parametri normali. Cel mai bine e ca fetele să şteargă cu buretele ce s-a întâmplat până acum, cel mai mult ar trebui să lucreze la psihic".

Prea multe nu se pot schimba până la meciul cu Brazilia. Sunt convinsă totuşi că vor reuşi să facă un meci bun

Cristina Neagu, inter Oltchim

În anumite momente ale jocului, simt nevoia de Cristina Neagu pe teren

Cristina Neagu, inter Oltchim

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.