Cazul „Călăraşi” | Primele reacţii ale oficialilor clubului Dunărea ridică deja nişte semne de întrebare: „Acolo a fost în regulă, deci nu cumva în aceeaşi cauză avem două soluţii diferite?”

7 feb 2019 2131 afişări Handbal
Cazul „Călăraşi” | Primele reacţii ale oficialilor clubului Dunărea ridică deja nişte semne de întrebare: „Acolo a fost în regulă, deci nu cumva în aceeaşi cauză avem două soluţii diferite?”

Dunărea Călăraşi s-a transformat în revelaţia Ligii Naţionale de handbal masculin, după ce la finalul anului trecut a reuşit să lege mai multe victorii importante, începând cu un succes la Potaissa Turda, cu 29-26, în cadrul etapei a 11-a. Toată această ascensiune până pe locul 3 în prima ligă s-a transformat peste noapte într-un coşmar. Rezultatul cu Turda a fost omologat la masa verde cu 0-10.

Ardelenii au contestat că Radojkovic şi Pejovic nu au avut drept de joc, însă Ionel Dumitru, preşedintele Dunării Călăraşi susţine cu totul altceva:

 „Clar şi fără echivoc este că noi am făcut ceea ce trebuie. Noi avem tot dosarul aşa cum scrie şi este stipulat în regulament. Dacă cineva nu poate să ia în considerare acte eliberate de organele abilitate din România, mai mult de atât ce pot să spun? Pentru noi nu s-a putut, pentru un jucător de la Suceava care a fost în aceeaşi situaţie, a jucat pe bază de paşaport şi aceeaşi adeverinţă eliberată de la IGI (n.r. Inspectoral General pentru Imigrări). Acolo a fost în regulă, deci nu cumva în aceeaşi cauză avem două soluţii diferite?”.

Dunărea Călăraşi anunţă că îşi va căuta dreptatea în instanţă. Prin declaraţiile oferite, Ionel Dumitru a fost destul de misterios:

„Nu drămuim noi justiţia nici la Federaţie, nici în civil. Sunt oameni abilitaţi care pot da o soluţie corectă în final. De fapt, lucrurile sunt mult mai complicate, probabil se va ajunge la adevăr, ne gândim să cerem şi ceea ce ne este bine, din toate punctele vedere, adică tot ce s-a investit aici, nu putem da cu piciorul la tot. Vom avea o şedinţă cu toţi acţionarii clubului şi vom hotărî ce vom face în continuare.

Suntem afectaţi, decizia ne pune sub semnul întrebării atingerea obiectvului, dar sperăm ca până la urmă să ne recuperăm punctele. Dacă am fi fost vinovaţi, lăsam capul jos. Nu aş dori să vorbesc mai mult, vom vedea în instanţă”.

Rămâneţi pe ProSport pentru a urmări şi versiunea Potaissei Turda, una total diferită. De asemenea, Dinamo Bucureşti a reacţionat dur şi face mai multe dezvăluiri pentru lumea handbalului pe marginea cazului „Călăraşi”.

Ştiaţi că avem o pagină de Facebook dedicată handbalului? 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.