Aurel Scăunaş, fostul medic al CS Oltchim, a încetat din viaţă! Berbecaru: "Suntem şocaţi şi îndureraţi! A contribuit decisiv la obţinerea unor performanţe mari"

5 apr 2016 2706 afişări Handbal
Aurel Scăunaş, fostul medic al CS Oltchim, a încetat din viaţă! Berbecaru: "Suntem şocaţi şi îndureraţi! A contribuit decisiv la obţinerea unor performanţe mari"

Născut la 21 iulie 1939, fostul medic al clubului de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea, Aurel Scăunaş (foto primul pe rândul de mijloc) s-a stins din viaţă luni. Aurel Scăunaş a fost medicul Oltchimului timp de 12 ani, în perioada 1998-2010, dar şi şef al secţiei Gastroenterologie a Spitalului Judeţean Vâlcea. Înmormântarea va avea loc joi, 7 aprilie la orele 13, la Cimitirul  Sfântul Ion din Râmnicu Vâlcea. Trupul neînsufleţit va fi depus de astăzi la capela Cimitirului Sfântul Ion.

Fostul preşedinte al CS Oltchim, Petre Berbecaru subliniază că Aurel Scăunaş a avut un merit extrem de important la performanţele Oltchimului din ultimii 15 ani.  

"Atât eu, cât şi Ioan Gavrilescu şi Andrei Luca suntem profund îndureraţi şi aducem un pios omagiu memoriei sale. Aurel Scăunaş a contribuit decisiv la obţinerea unor performanţe mari, a avut mare grijă de fete, cu medicaţie normală, dar şi cu susţinătoare de efort, cunoştea foarte bine acest domeniu. Cu toţi suntem şocaţi şi îndureraţi, a fost un apropiat al echipei de handal pe care o iubea şi pentru care se sacrifica. Multe handbaliste m-au sunat, vor trimite şi ele coroane", a declarat Petre Berbecaru, fostul preşedinte al CS Oltchim.


Articol publicat de Adi Georgescu

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.