Apărare jenantă, înfrângere dură! CSM București a fost surclasată de Gyor în primul meci din grupa principală a Ligii Campionilor. Crina Pintea a dat recital pentru campioana Ungariei

Autor: Marius Hutu Publicat: 26 Jan. 2019, 22:05 Actualizat: 26 Jan. 2019, 23:11 Handbal

CSM București a debutat cu o înfrângere la scor în grupa principală 2 a Ligii Campionilor, scor 27-36 pe terenul echipei Gyor. Campioana României a avut o primă repriză sub orice critică în apărare, perioadă în care a încasat un număr record de goluri de când joacă la acest nivel – 22 de goluri. Pentru ca gustul să fie și mai amar după această seară, cea mai bună jucătoare a meciului a fost o româncă, pivotul Crina Pintea, tranferată în această iarnă de Gyor.

  • Următorul meci va fi pe 2 februarie, la București, în compania echipei Krim Ljubljana
  • Crina Pintea a fost golgheterul partidei, cu 9 goluri. A fost și meciul de debut al pivotului României într-un meci în Liga Campionilor.

Filmul meciului:

Gyor – CSM București 36-27 (FINAL)

â–º Afentaler închide tabela la 36-27, după un gol de la 7 metri. CSM București suferă o înfrângere grea de tot!

â–º Crina Pintea face o partidă fabuloasă și ajunge la 9 goluri din tot atâtea aruncări. Lazovic reduce din handicap, 35-26.

â–º Andrea Lekic și Crina Pintea duc o bătălie la distanțp pentru titlul de golgheter în acest meci. Ambele ajung la 8 goluri. Marchează și Oana Manea.

â–º Knedlikova și Kristiansen refac diferența maximă, 33-23 (min. 54).

â–º Jovanka Radicevic punctează la impresia artistică, prin Jovanka Radicevic, cu o boltă peste portarul advers, 31-23.

â–º După o nouă realizare a interului Barbara Lazovic, Crina Pintea revine pe teren și se evidențiază imediat, prin obținerea unei arjncări de la 7 metri. A marcat Kristiansen, 31-22 (min. 51).

â–º Barbara Lazovic marchează cu șansă, iar la faza imediat următoare Grubisic partează o aruncare de la 7 metri. Diferența scade la opt goluri, după o reușită a extremei Radicevic de la 7 metri, 29-21

â–º Inevitabilul s-a produs, Gyor a ajuns la 10 goluri diferență, scor 29-19 (min. 45). A marcat Fodor pe contraatac, cu prețul unei accidentări. CSM București trăiește un adevărat coșmar.

â–º Omoregie a fost eliminată pentru 2 minute. Groot marchează cu siguranță de la 7 metri, scor 28-19 (min. 44)

â–º Sparge gheața și Mehmedovic, cu o reușită pe contraatac, 19-27 (min. 43)

â–º Omoregie reduce din diferență, după o pătrundere. La câteva secunde distanță, Mehmedovic face o intercepție în defensivă, dar Lekic trage la brașul portarului pe contraatac.

â–º Nycke Groot face o intercepție și pleacă pe contraatac pentru a mai răsuci încă o dată cuțitul în rană. Scorul este incredibil pentru minutul 39, 26-17. Dragan Djukic, nevoit să solicite din nou un time-out destul de devreme.

â–º Crina Pintea ajunge la 7 goluri, după ce a rămas singură pe semicerc. De partea cealaltă, Dragana Cvijic trimite în bară. Mai mult, pivotul din Serbia este eliminată pentru două minute. În aceste condiții, avantajul gazdelor se mărește la opt goluri, 25-17 (min. 38).

â–º Dragana Cvijic câștigă un prim-plan în apărarea adversă și reduce din handicap, 17-23 (min. 35).

â–º Primul gol al reprizei este realizat de Andrea Lekic, în minutul 33, scor 22-16

â–º Repriza secundă se reia cu o intervenție a croatei Jelena Grubisic. La CSM București și-a făcut apariția și Claudia Constantinescu.

â–º Hagman profită de o eliminare a Crinei Pintea și își face apariția pe lista marcatoarelor. Vine un gol cu poarta goală și pentru CSM București, a înscris Jovanka Radicevic. Fodor închide însă prima repriză la 22-15

â–º Lekic și Omoregie fac o fază spectaculoasă, ultima înscrie, dar Crina Pintea ajunge din nou la finalizare. După numai 27 de minute de joc, CSM București a luat deja 20 de goluri, după ultima reușită a extremei Fodor, 20-13

â–º Jocul se reia cu un gol marcat de Tomori. Apărarea echipei nu ține deloc. Crina Pintea dă recital, marchează încă un gol cu poarta goală și avem o nouă diferență maximă în meci, 18-12, min. 25

â–º Crina Pintea este jucătoarea momentului, cu alte două reușite, una de la mijlocul terenului. Ajunge la patru goluri în numai 8 minute. Lekic ajunge la șase goluri, dar gazdele mai înscriu încă un gol în poarta goală, prin Oftedal. Într-un interval foarte scurt se reface de diferența de cinci goluri, 16-11. Gyor cere time-out, nu înainte ca Radicevic să reducă din diferență, 16-12 (min. 24)

â–º Lekic și Radicevic la CSM București, dar Kristiansen la Gyor marchează trei goluri într-un minut: 12-10 (min. 20). Crina Pintea începe să-și facă numărul la gazde și își trece la rândul ei o nouă reușită în cont.

â–º S-a refăcut echilibrul de forțe în teren, după ce Tomori a fost trimisă 2 minute pe bancă. Cvijic primește o pasă foarte bună de la Omoregie și marchează cu siguranță. Vine și replica Crinei Pintea, 11-8 pentru Gyor în minutul 18.

â–º CSM București a depășit începutul de meci mai dificil și se apropie la două goluri, după ce Omoregie a finalizat din zonă centrală, 7-9 (min. 16). Andrea Lekic a fost eliminată însă pentru 2 minute. Tomori profită de superioritate și înscrie pentru 10-7.

â–º Andrea Lekic este tot-factum la CSM București în ultimele minute și ajunge la cota 4. În teren își face apariția și Crina Pintea, în minutul 15

â–º Andrea Lekic are o execuție de mare campioană și reduce la 5-8. Gyor nu-i dă însă timp campioanei României să respire, iar Knedlikova reface imediat avantajul de 4 goluri

â–º Andrea Lekic și-a reglat tirul și pare a fi principala armă a echipei în atac. Coordonatorul de joc plutește peste defensiva adversară și reduce din handicap. Majda Mehmedovic este eliminată pentru 2 minute în minutul 12.

â–º Scorul ia proporții. Nycke Groot apare pe postul de inter dreapta și duce tabela la 8-3 după mai puțin de 11 minute de joc.

â–º Leynaud mai adună o paradă în fața Andreei Lekic, iar Oftedal nu stă prea mult pe gânduri și surprinde cu o aruncare de la șold. Acțiunile se succes cu rapididate. Au apărut pe lista marcatoarelor Lekic și Fodor. Gyor conduce cu 7-3 (min. 9).

â–º CSM București a început cât se poate de slab jocul. Lekic este blocată de Leynaud, iar pe faza a doua Gyor mai pune un gol avans, 5-1, printr-un gol realizat de Groot. Omoregie sparge gheața la rândul ei la faza imediat următoare, fiind mult mai decisă în atac.

â–º În inferioritate numerică, campioana Europei reușește să ia un avans de trei goluri, 4-1 (min. 6). Ultimele două reușite au fost semnate de Knedlikova și Brattset. Dragan Djukic nu stă pe gânduri și cere time-out.

â–º Dragana Cvijic a scos o aruncare de la 7 metri cu eliminare de 2 minute la Hansen. Radicevic a transformat cu siguranță, 2-1 (min. 4)

â–º Campioana României a irosit primele trei acțiuni de atac, ultimele două prin Majda Mehmedovic. CSM București nu înscrie, în schimb, Gyor, DA. Knedlikova face 2-0.

â–º Partida de la Gyor a început cu CSM București în atac. Gazdele deschid însă scorul prin jucătoarea daneză Hansen

20:15 CSM București a pierdut locul 2 în grupă, după ce Vipers Kristiansand a câștigat mai devreme cu 25-24 pe terenul echipei Krim Ljubljana. Într-o partidă din Grupa 1, Metz a învins Rostov cu 29-25 și a trecut pe locul 1.


Gyor Audi ETO și CSM București se întâlnesc în această seară, de la ora 20:30, într-un meci din grupa principală 2 a Ligii Campionilor. Cele două campioane ocupă primele două locuri în grupă, la startul fazei secunde a competiției, cu 8 puncte, respectiv 6 puncte.

Atât CSM București, cât și Gyor au absențe notabile în acest meci. Campioana României nu se poate baza pe Cristina Neagu, încă golgheterul întrecerii, și Amanda Kurtovic. De partea cealaltă, nu vor evolua Eduarda Amrom și Nora Mork. Toate cele patru handbaliste sunt accidentate. În plus, la gazde nu va juca nici Anita Gorbicz, aceasta fiind absență de ultim moment

Pentru meciul de la Gyor, cele două combatante au anunțat următoarele distribuții:

Gyor: Leynaud, Kiss, Grimsbo – portari; Knedlikova, Afentaler, Brattset, Hansen, Oftedal, Kristiansen, Tomori, Groot, Fodor, Bodi, Puhalak, Pintea

CSM București: Ion, Ungureanu, Grubisic – portari; Udriștioiu, Radicevic, Curea, Lekic, Jacobsen, Bazaliu, Lazovic, Omoregie, Constantinescu, Manea, Hagman, Cvijic, Mehmedovic

Claudia Constantinescu își va face cu această ocazie debutul la CSM București. La Gyor, Crina Pintea va disputa primul meci pentru echipa maghiară în Liga Campionilor. Ea este prima româncă după Simona Spiridon care va îmbrăca tricoul formației din Gyor. De-a lungul timpului, la formația maghiară au mai jucat Aurelia Brădeanu, Simona Gogârlă, Ana Maria Șomoi, Carmen Nițescu, Stăncuța Guiu.

 

Autor: Marius Hutu Publicat: 26 Jan. 2019, 22:05 Actualizat: 26 Jan. 2019, 23:11 Handbal
Pe aceeași temă
Din pacate, anuntam: a murit. Inmormantarea a avut loc azi, in mare secret. EXCLUSIV
Din pacate, anuntam: a murit. Inmormantarea a avut loc azi, in mare secret. EXCLUSIV
VIDEO Patru tineri filmaţi în timp ce întind „capcane“ şoferilor pe un drum naţional din Alba
VIDEO Patru tineri filmaţi în timp ce întind „capcane“ şoferilor pe un drum naţional din Alba
Frumoasa actrita a fost UCISA! Dumnezeule, unde i-au gasit trupul...
Frumoasa actrita a fost UCISA! Dumnezeule, unde i-au gasit trupul...
SCANDALUL înregistrărilor cu prezidenţiabili. Ramona Bruynseels, după convorbirile făcute publice în care îl critică pe Dan Voiculescu: Voi discuta cu avocaţii
SCANDALUL înregistrărilor cu prezidenţiabili. Ramona Bruynseels, după convorbirile făcute publice în care îl critică ...
„Nu am regrete! In meseria asta nu are rost sa te intorci!” Becali l-a vrut la FCSB in vara, dar a refuzat: acum e somer de lux
„Nu am regrete! In meseria asta nu are rost sa te intorci!” Becali l-a vrut la FCSB in vara, dar a refuzat: acum e somer ...
Ce au gasit medicii legisti in gura Elenei Ceausescu? Toti au ramas socati cand au deshumat-o
Ce au gasit medicii legisti in gura Elenei Ceausescu? Toti au ramas socati cand au deshumat-o
Google Maps introduce funcţia care va ÎNGROAPA Waze
Google Maps introduce funcţia care va ÎNGROAPA Waze
Cui a mulţumit Dincă după ce a recunoscut crimele. „L-au bătut şi apoi l-au pus să spună asta“
Cui a mulţumit Dincă după ce a recunoscut crimele. „L-au bătut şi apoi l-au pus să spună asta“
Este oficial: Primăria Capitalei introduce o nouă taxă. Ce vor plăti Bucureştenii în plus
Este oficial: Primăria Capitalei introduce o nouă taxă. Ce vor plăti Bucureştenii în plus
RĂSTURNARE URIAŞĂ de situaţie privind alegerea lui Kovesi la UE. Anunţul ŞOC care ar putea scoate România total din schemă
RĂSTURNARE URIAŞĂ de situaţie privind alegerea lui Kovesi la UE. Anunţul ŞOC care ar putea scoate România total din ...
Un nou caz de sex ÎN PUBLIC. Pasagerii s-au destrăbălat într-un tren aglomerat / Martorii la dezmăţ au rămas perplecşi: „N-o să mai folosesc niciodată...” FOTO
Un nou caz de sex ÎN PUBLIC. Pasagerii s-au destrăbălat într-un tren aglomerat / Martorii la dezmăţ au rămas perplecşi: ...
Dezvăluiri ŞOCANTE făcute de 2 escorte de lux. Cine sunt milionarii care au trecut pe la ele şi au plătit zeci de mii de euro
Dezvăluiri ŞOCANTE făcute de 2 escorte de lux. Cine sunt milionarii care au trecut pe la ele şi au plătit zeci de mii ...
Senatul a votat! Apare o nouă pensie. Este oficial
Senatul a votat! Apare o nouă pensie. Este oficial
Drama neștiută a soției lui Reghe: cancer. Anamaria Prodan, dezvăluiri dureroase
Drama neștiută a soției lui Reghe: cancer. Anamaria Prodan, dezvăluiri dureroase
Fiica lui Becali, PARASITA de iubit din cauza unei BOMBE sexy! Alexandra, cu ochii in soare
Fiica lui Becali, PARASITA de iubit din cauza unei BOMBE sexy! Alexandra, cu ochii in soare
Prezidenţiabilul ADN: Interesul lui Iohannis, un guvern şi un comisar agreat de Germania. Mureşan va ajunge premier | VIDEO
Prezidenţiabilul ADN: Interesul lui Iohannis, un guvern şi un comisar agreat de Germania. Mureşan va ajunge premier | ...
Mihai Călinescu, românul angajat la Amazon care a ajuns să doarmă pe străzi
Mihai Călinescu, românul angajat la Amazon care a ajuns să doarmă pe străzi
Un bărbat beat a încercat să deschidă ușa unui avion. Ce i-au făcut pasagerii
Un bărbat beat a încercat să deschidă ușa unui avion. Ce i-au făcut pasagerii
Inca un cuplu celebru si-a spus ADIO! Ce pacat: dupa 1 an de relatie, cei doi mari actori s-au despartit
Inca un cuplu celebru si-a spus ADIO! Ce pacat: dupa 1 an de relatie, cei doi mari actori s-au despartit
A nascut! A devenit mama pentru prima data. Vedeta a facut un anunt socant: ce s-a intamplat cu ea in timpul sarcinii
A nascut! A devenit mama pentru prima data. Vedeta a facut un anunt socant: ce s-a intamplat cu ea in timpul sarcinii
Fantezia românilor s-a materializat: Dacia Sandero cu motor 1,6 turbo de 263 CP - GALERIE FOTO
Fantezia românilor s-a materializat: Dacia Sandero cu motor 1,6 turbo de 263 CP - GALERIE FOTO
Anna Lesko s-a despărțit de iubit și acum pozează fără rușine! Imagini cu ea GOALĂ au ajuns pe internet ! FOTO
Anna Lesko s-a despărțit de iubit și acum pozează fără rușine! Imagini cu ea GOALĂ au ajuns pe internet ! FOTO
FOTO! Loredana Groza, cea mai indecentă apariţie la 49 de ani! IMAGINILE FĂRĂ RUŞINE au ajuns pe internet şi fanii au reacţionat vehement
FOTO! Loredana Groza, cea mai indecentă apariţie la 49 de ani! IMAGINILE FĂRĂ RUŞINE au ajuns pe internet şi fanii ...
ANM a facut anuntul! Prognoza METEO pentru iarna 2019 – 2020. Cum va fi vremea de Craciun si Revelion.
ANM a facut anuntul! Prognoza METEO pentru iarna 2019 – 2020. Cum va fi vremea de Craciun si Revelion.
Arme inteligente cu opțiuni benefice nu doar pentru autorități, ci și pentru civili
Arme inteligente cu opțiuni benefice nu doar pentru autorități, ci și pentru civili