Apărare jenantă, înfrângere dură! CSM București a fost surclasată de Gyor în primul meci din grupa principală a Ligii Campionilor. Crina Pintea a dat recital pentru campioana Ungariei

Autor: Marius Hutu Publicat: 26 Jan. 2019, 22:05 Actualizat: 26 Jan. 2019, 23:11 Handbal

CSM București a debutat cu o înfrângere la scor în grupa principală 2 a Ligii Campionilor, scor 27-36 pe terenul echipei Gyor. Campioana României a avut o primă repriză sub orice critică în apărare, perioadă în care a încasat un număr record de goluri de când joacă la acest nivel – 22 de goluri. Pentru ca gustul să fie și mai amar după această seară, cea mai bună jucătoare a meciului a fost o româncă, pivotul Crina Pintea, tranferată în această iarnă de Gyor.

  • Următorul meci va fi pe 2 februarie, la București, în compania echipei Krim Ljubljana
  • Crina Pintea a fost golgheterul partidei, cu 9 goluri. A fost și meciul de debut al pivotului României într-un meci în Liga Campionilor.

Filmul meciului:

Gyor – CSM București 36-27 (FINAL)

â–º Afentaler închide tabela la 36-27, după un gol de la 7 metri. CSM București suferă o înfrângere grea de tot!

â–º Crina Pintea face o partidă fabuloasă și ajunge la 9 goluri din tot atâtea aruncări. Lazovic reduce din handicap, 35-26.

â–º Andrea Lekic și Crina Pintea duc o bătălie la distanțp pentru titlul de golgheter în acest meci. Ambele ajung la 8 goluri. Marchează și Oana Manea.

â–º Knedlikova și Kristiansen refac diferența maximă, 33-23 (min. 54).

â–º Jovanka Radicevic punctează la impresia artistică, prin Jovanka Radicevic, cu o boltă peste portarul advers, 31-23.

â–º După o nouă realizare a interului Barbara Lazovic, Crina Pintea revine pe teren și se evidențiază imediat, prin obținerea unei arjncări de la 7 metri. A marcat Kristiansen, 31-22 (min. 51).

â–º Barbara Lazovic marchează cu șansă, iar la faza imediat următoare Grubisic partează o aruncare de la 7 metri. Diferența scade la opt goluri, după o reușită a extremei Radicevic de la 7 metri, 29-21

â–º Inevitabilul s-a produs, Gyor a ajuns la 10 goluri diferență, scor 29-19 (min. 45). A marcat Fodor pe contraatac, cu prețul unei accidentări. CSM București trăiește un adevărat coșmar.

â–º Omoregie a fost eliminată pentru 2 minute. Groot marchează cu siguranță de la 7 metri, scor 28-19 (min. 44)

â–º Sparge gheața și Mehmedovic, cu o reușită pe contraatac, 19-27 (min. 43)

â–º Omoregie reduce din diferență, după o pătrundere. La câteva secunde distanță, Mehmedovic face o intercepție în defensivă, dar Lekic trage la brașul portarului pe contraatac.

â–º Nycke Groot face o intercepție și pleacă pe contraatac pentru a mai răsuci încă o dată cuțitul în rană. Scorul este incredibil pentru minutul 39, 26-17. Dragan Djukic, nevoit să solicite din nou un time-out destul de devreme.

â–º Crina Pintea ajunge la 7 goluri, după ce a rămas singură pe semicerc. De partea cealaltă, Dragana Cvijic trimite în bară. Mai mult, pivotul din Serbia este eliminată pentru două minute. În aceste condiții, avantajul gazdelor se mărește la opt goluri, 25-17 (min. 38).

â–º Dragana Cvijic câștigă un prim-plan în apărarea adversă și reduce din handicap, 17-23 (min. 35).

â–º Primul gol al reprizei este realizat de Andrea Lekic, în minutul 33, scor 22-16

â–º Repriza secundă se reia cu o intervenție a croatei Jelena Grubisic. La CSM București și-a făcut apariția și Claudia Constantinescu.

â–º Hagman profită de o eliminare a Crinei Pintea și își face apariția pe lista marcatoarelor. Vine un gol cu poarta goală și pentru CSM București, a înscris Jovanka Radicevic. Fodor închide însă prima repriză la 22-15

â–º Lekic și Omoregie fac o fază spectaculoasă, ultima înscrie, dar Crina Pintea ajunge din nou la finalizare. După numai 27 de minute de joc, CSM București a luat deja 20 de goluri, după ultima reușită a extremei Fodor, 20-13

â–º Jocul se reia cu un gol marcat de Tomori. Apărarea echipei nu ține deloc. Crina Pintea dă recital, marchează încă un gol cu poarta goală și avem o nouă diferență maximă în meci, 18-12, min. 25

â–º Crina Pintea este jucătoarea momentului, cu alte două reușite, una de la mijlocul terenului. Ajunge la patru goluri în numai 8 minute. Lekic ajunge la șase goluri, dar gazdele mai înscriu încă un gol în poarta goală, prin Oftedal. Într-un interval foarte scurt se reface de diferența de cinci goluri, 16-11. Gyor cere time-out, nu înainte ca Radicevic să reducă din diferență, 16-12 (min. 24)

â–º Lekic și Radicevic la CSM București, dar Kristiansen la Gyor marchează trei goluri într-un minut: 12-10 (min. 20). Crina Pintea începe să-și facă numărul la gazde și își trece la rândul ei o nouă reușită în cont.

â–º S-a refăcut echilibrul de forțe în teren, după ce Tomori a fost trimisă 2 minute pe bancă. Cvijic primește o pasă foarte bună de la Omoregie și marchează cu siguranță. Vine și replica Crinei Pintea, 11-8 pentru Gyor în minutul 18.

â–º CSM București a depășit începutul de meci mai dificil și se apropie la două goluri, după ce Omoregie a finalizat din zonă centrală, 7-9 (min. 16). Andrea Lekic a fost eliminată însă pentru 2 minute. Tomori profită de superioritate și înscrie pentru 10-7.

â–º Andrea Lekic este tot-factum la CSM București în ultimele minute și ajunge la cota 4. În teren își face apariția și Crina Pintea, în minutul 15

â–º Andrea Lekic are o execuție de mare campioană și reduce la 5-8. Gyor nu-i dă însă timp campioanei României să respire, iar Knedlikova reface imediat avantajul de 4 goluri

â–º Andrea Lekic și-a reglat tirul și pare a fi principala armă a echipei în atac. Coordonatorul de joc plutește peste defensiva adversară și reduce din handicap. Majda Mehmedovic este eliminată pentru 2 minute în minutul 12.

â–º Scorul ia proporții. Nycke Groot apare pe postul de inter dreapta și duce tabela la 8-3 după mai puțin de 11 minute de joc.

â–º Leynaud mai adună o paradă în fața Andreei Lekic, iar Oftedal nu stă prea mult pe gânduri și surprinde cu o aruncare de la șold. Acțiunile se succes cu rapididate. Au apărut pe lista marcatoarelor Lekic și Fodor. Gyor conduce cu 7-3 (min. 9).

â–º CSM București a început cât se poate de slab jocul. Lekic este blocată de Leynaud, iar pe faza a doua Gyor mai pune un gol avans, 5-1, printr-un gol realizat de Groot. Omoregie sparge gheața la rândul ei la faza imediat următoare, fiind mult mai decisă în atac.

â–º În inferioritate numerică, campioana Europei reușește să ia un avans de trei goluri, 4-1 (min. 6). Ultimele două reușite au fost semnate de Knedlikova și Brattset. Dragan Djukic nu stă pe gânduri și cere time-out.

â–º Dragana Cvijic a scos o aruncare de la 7 metri cu eliminare de 2 minute la Hansen. Radicevic a transformat cu siguranță, 2-1 (min. 4)

â–º Campioana României a irosit primele trei acțiuni de atac, ultimele două prin Majda Mehmedovic. CSM București nu înscrie, în schimb, Gyor, DA. Knedlikova face 2-0.

â–º Partida de la Gyor a început cu CSM București în atac. Gazdele deschid însă scorul prin jucătoarea daneză Hansen

20:15 CSM București a pierdut locul 2 în grupă, după ce Vipers Kristiansand a câștigat mai devreme cu 25-24 pe terenul echipei Krim Ljubljana. Într-o partidă din Grupa 1, Metz a învins Rostov cu 29-25 și a trecut pe locul 1.


Gyor Audi ETO și CSM București se întâlnesc în această seară, de la ora 20:30, într-un meci din grupa principală 2 a Ligii Campionilor. Cele două campioane ocupă primele două locuri în grupă, la startul fazei secunde a competiției, cu 8 puncte, respectiv 6 puncte.

Atât CSM București, cât și Gyor au absențe notabile în acest meci. Campioana României nu se poate baza pe Cristina Neagu, încă golgheterul întrecerii, și Amanda Kurtovic. De partea cealaltă, nu vor evolua Eduarda Amrom și Nora Mork. Toate cele patru handbaliste sunt accidentate. În plus, la gazde nu va juca nici Anita Gorbicz, aceasta fiind absență de ultim moment

Pentru meciul de la Gyor, cele două combatante au anunțat următoarele distribuții:

Gyor: Leynaud, Kiss, Grimsbo – portari; Knedlikova, Afentaler, Brattset, Hansen, Oftedal, Kristiansen, Tomori, Groot, Fodor, Bodi, Puhalak, Pintea

CSM București: Ion, Ungureanu, Grubisic – portari; Udriștioiu, Radicevic, Curea, Lekic, Jacobsen, Bazaliu, Lazovic, Omoregie, Constantinescu, Manea, Hagman, Cvijic, Mehmedovic

Claudia Constantinescu își va face cu această ocazie debutul la CSM București. La Gyor, Crina Pintea va disputa primul meci pentru echipa maghiară în Liga Campionilor. Ea este prima româncă după Simona Spiridon care va îmbrăca tricoul formației din Gyor. De-a lungul timpului, la formația maghiară au mai jucat Aurelia Brădeanu, Simona Gogârlă, Ana Maria Șomoi, Carmen Nițescu, Stăncuța Guiu.

 

Autor: Marius Hutu Publicat: 26 Jan. 2019, 22:05 Actualizat: 26 Jan. 2019, 23:11 Handbal
Pe aceeași temă
Cum a venit îmbrăcată o profesoară la școală! Elevii și colegii de catedră au crezut că nu văd bine: 'Se vedea tot, organele interne, le-a oferit o lecție de anatomie'
Cum a venit îmbrăcată o profesoară la școală! Elevii și colegii de catedră au crezut că nu văd bine: 'Se vedea ...
Care este dimensiunea preferată de femei
Care este dimensiunea preferată de femei
O nouă imagine cu Navalnîi. Opozantul rus s-a dat jos din pat: „Este un drum sigur, dar lung”
O nouă imagine cu Navalnîi. Opozantul rus s-a dat jos din pat: „Este un drum sigur, dar lung”
BREAKING NEWS: Barcelona vinde un TITULAR in Premier League! Catalanii au acceptat oferta de 40 de milioane de euro
BREAKING NEWS: Barcelona vinde un TITULAR in Premier League! Catalanii au acceptat oferta de 40 de milioane de euro
Alimentul care îți otrăvește ficatul. TOP 15 mâncăruri de evitat dacă ai ficatul gras
Alimentul care îți otrăvește ficatul. TOP 15 mâncăruri de evitat dacă ai ficatul gras
I-a căzut sutienul, în faţa tuturor! Mihaela Rădulescu, gafă de zile mari
I-a căzut sutienul, în faţa tuturor! Mihaela Rădulescu, gafă de zile mari
Sarmizegetusa Regia în imagini unice: cum arată capitala Daciei în fotografiile uimitoare, care îi dezvăluie secretele
Sarmizegetusa Regia în imagini unice: cum arată capitala Daciei în fotografiile uimitoare, care îi dezvăluie secretele
Imagini ireale cu liderul protestatarilor din Piața Victoriei, în timp ce schimbă ilegal plăcuțele autocarului
Imagini ireale cu liderul protestatarilor din Piața Victoriei, în timp ce schimbă ilegal plăcuțele autocarului
Incredibil! Țara în care șef de stat este un MORT, dar nu asta este cel mai ȘOCANT
Incredibil! Țara în care șef de stat este un MORT, dar nu asta este cel mai ȘOCANT
A murit Alexandru, tânărul din spatele celebrei replici „Uite, stăm!” Era închis la Penitenciarul Giurgiu
A murit Alexandru, tânărul din spatele celebrei replici „Uite, stăm!” Era închis la Penitenciarul Giurgiu
Nu se mai termină! S-a anunțat al cincilea val de COVID! Țara care nu mai scapă de virus
Nu se mai termină! S-a anunțat al cincilea val de COVID! Țara care nu mai scapă de virus
Cum a pierdut Gigi Becali 150.000 de euro într-o singură noapte. Vestea șoc de ultimă oră
Cum a pierdut Gigi Becali 150.000 de euro într-o singură noapte. Vestea șoc de ultimă oră
Europa intră în carantină bucată cu bucată. Marea capitală europeană care începe să fie ÎNCHISĂ după explozia de cazuri de COVID
Europa intră în carantină bucată cu bucată. Marea capitală europeană care începe să fie ÎNCHISĂ după explozia ...
Alimentul din fiecare bucătărie cu efect asemănător ibuprofenului. Top alimente ce ameliorează durerea
Alimentul din fiecare bucătărie cu efect asemănător ibuprofenului. Top alimente ce ameliorează durerea
Momentul bizar în care un șofer întoarce pe autostradă și produce un accident grav. Nimeni nu înțelege de ce a făcut asta!
Momentul bizar în care un șofer întoarce pe autostradă și produce un accident grav. Nimeni nu înțelege de ce a făcut ...
Un dentist a primit 12 ani de închisoare după ce scos un dinte într-un mod bizar! „Nu m-am simțit în siguranță”
Un dentist a primit 12 ani de închisoare după ce scos un dinte într-un mod bizar! „Nu m-am simțit în siguranță”
CORONAVIRUS 19 septembrie. Situaţia pe judeţe. Bucureşti, pe primul loc în topul infectărilor. Judeţul care a raportat cele mai puţine cazuri
CORONAVIRUS 19 septembrie. Situaţia pe judeţe. Bucureşti, pe primul loc în topul infectărilor. Judeţul care a raportat ...
UTA Arad – Poli Iași live Scor LIVE VIDEO. Vezi meciul gratuit! Arădenii greșesc grav
UTA Arad – Poli Iași live Scor LIVE VIDEO. Vezi meciul gratuit! Arădenii greșesc grav
Nu te saturi să le privești! Top 30 cele mai dotate ”căprițe”. S-au pus în 4 labe și...
Nu te saturi să le privești! Top 30 cele mai dotate ”căprițe”. S-au pus în 4 labe și...
Vedeta a trecut până acum peste problemele din mariaj de dragul fetiței sale, dar nu a mai suportat! La ce a trebuit să rămână indiferentă: 'A înșelat-o în tot acest timp'
Vedeta a trecut până acum peste problemele din mariaj de dragul fetiței sale, dar nu a mai suportat! La ce a trebuit să ...
Imagini şocante în public! Bodi o bruschează pe Bianca Drăguşanu în văzul tuturor! O strânge de gât, iar un prieten de-al lui o pocneşte peste cap! VIDEO PAPARAZZI
Imagini şocante în public! Bodi o bruschează pe Bianca Drăguşanu în văzul tuturor! O strânge de gât, iar un prieten ...
Lovitură pentru Pro TV. Antena 1 a dat fatala
Lovitură pentru Pro TV. Antena 1 a dat fatala
[„The Social Dilemma”] Există doar două industrii care îşi numesc clienţii „utilizatori”: cea a drogurilor şi software-ul
[„The Social Dilemma”] Există doar două industrii care îşi numesc clienţii „utilizatori”: cea a drogurilor şi ...
Sunt mașini ieftine și fiabile, care nu se depreciază în timp. Le vinzi mai scump decât le-ai cumpărat!
Sunt mașini ieftine și fiabile, care nu se depreciază în timp. Le vinzi mai scump decât le-ai cumpărat!
FOTO. Mihaela Rădulescu, fără inhibiţii la 51 de ani! Rochia albă a lăsat la vedere mai mult decât trebuia, atunci când a ridicat-o
FOTO. Mihaela Rădulescu, fără inhibiţii la 51 de ani! Rochia albă a lăsat la vedere mai mult decât trebuia, atunci ...
FOTO. Antonia, apariţie incendiară de ultimă oră pe coperta unei reviste! Vedeta a lăsat prea mult la vedere
FOTO. Antonia, apariţie incendiară de ultimă oră pe coperta unei reviste! Vedeta a lăsat prea mult la vedere