Apărare jenantă, înfrângere dură! CSM București a fost surclasată de Gyor în primul meci din grupa principală a Ligii Campionilor. Crina Pintea a dat recital pentru campioana Ungariei

Autor: Marius Hutu Publicat: 26 Jan. 2019, 22:05 Actualizat: 26 Jan. 2019, 23:11 Handbal

CSM București a debutat cu o înfrângere la scor în grupa principală 2 a Ligii Campionilor, scor 27-36 pe terenul echipei Gyor. Campioana României a avut o primă repriză sub orice critică în apărare, perioadă în care a încasat un număr record de goluri de când joacă la acest nivel – 22 de goluri. Pentru ca gustul să fie și mai amar după această seară, cea mai bună jucătoare a meciului a fost o româncă, pivotul Crina Pintea, tranferată în această iarnă de Gyor.

  • Următorul meci va fi pe 2 februarie, la București, în compania echipei Krim Ljubljana
  • Crina Pintea a fost golgheterul partidei, cu 9 goluri. A fost și meciul de debut al pivotului României într-un meci în Liga Campionilor.

Filmul meciului:

Gyor – CSM București 36-27 (FINAL)

â–º Afentaler închide tabela la 36-27, după un gol de la 7 metri. CSM București suferă o înfrângere grea de tot!

â–º Crina Pintea face o partidă fabuloasă și ajunge la 9 goluri din tot atâtea aruncări. Lazovic reduce din handicap, 35-26.

â–º Andrea Lekic și Crina Pintea duc o bătălie la distanțp pentru titlul de golgheter în acest meci. Ambele ajung la 8 goluri. Marchează și Oana Manea.

â–º Knedlikova și Kristiansen refac diferența maximă, 33-23 (min. 54).

â–º Jovanka Radicevic punctează la impresia artistică, prin Jovanka Radicevic, cu o boltă peste portarul advers, 31-23.

â–º După o nouă realizare a interului Barbara Lazovic, Crina Pintea revine pe teren și se evidențiază imediat, prin obținerea unei arjncări de la 7 metri. A marcat Kristiansen, 31-22 (min. 51).

â–º Barbara Lazovic marchează cu șansă, iar la faza imediat următoare Grubisic partează o aruncare de la 7 metri. Diferența scade la opt goluri, după o reușită a extremei Radicevic de la 7 metri, 29-21

â–º Inevitabilul s-a produs, Gyor a ajuns la 10 goluri diferență, scor 29-19 (min. 45). A marcat Fodor pe contraatac, cu prețul unei accidentări. CSM București trăiește un adevărat coșmar.

â–º Omoregie a fost eliminată pentru 2 minute. Groot marchează cu siguranță de la 7 metri, scor 28-19 (min. 44)

â–º Sparge gheața și Mehmedovic, cu o reușită pe contraatac, 19-27 (min. 43)

â–º Omoregie reduce din diferență, după o pătrundere. La câteva secunde distanță, Mehmedovic face o intercepție în defensivă, dar Lekic trage la brașul portarului pe contraatac.

â–º Nycke Groot face o intercepție și pleacă pe contraatac pentru a mai răsuci încă o dată cuțitul în rană. Scorul este incredibil pentru minutul 39, 26-17. Dragan Djukic, nevoit să solicite din nou un time-out destul de devreme.

â–º Crina Pintea ajunge la 7 goluri, după ce a rămas singură pe semicerc. De partea cealaltă, Dragana Cvijic trimite în bară. Mai mult, pivotul din Serbia este eliminată pentru două minute. În aceste condiții, avantajul gazdelor se mărește la opt goluri, 25-17 (min. 38).

â–º Dragana Cvijic câștigă un prim-plan în apărarea adversă și reduce din handicap, 17-23 (min. 35).

â–º Primul gol al reprizei este realizat de Andrea Lekic, în minutul 33, scor 22-16

â–º Repriza secundă se reia cu o intervenție a croatei Jelena Grubisic. La CSM București și-a făcut apariția și Claudia Constantinescu.

â–º Hagman profită de o eliminare a Crinei Pintea și își face apariția pe lista marcatoarelor. Vine un gol cu poarta goală și pentru CSM București, a înscris Jovanka Radicevic. Fodor închide însă prima repriză la 22-15

â–º Lekic și Omoregie fac o fază spectaculoasă, ultima înscrie, dar Crina Pintea ajunge din nou la finalizare. După numai 27 de minute de joc, CSM București a luat deja 20 de goluri, după ultima reușită a extremei Fodor, 20-13

â–º Jocul se reia cu un gol marcat de Tomori. Apărarea echipei nu ține deloc. Crina Pintea dă recital, marchează încă un gol cu poarta goală și avem o nouă diferență maximă în meci, 18-12, min. 25

â–º Crina Pintea este jucătoarea momentului, cu alte două reușite, una de la mijlocul terenului. Ajunge la patru goluri în numai 8 minute. Lekic ajunge la șase goluri, dar gazdele mai înscriu încă un gol în poarta goală, prin Oftedal. Într-un interval foarte scurt se reface de diferența de cinci goluri, 16-11. Gyor cere time-out, nu înainte ca Radicevic să reducă din diferență, 16-12 (min. 24)

â–º Lekic și Radicevic la CSM București, dar Kristiansen la Gyor marchează trei goluri într-un minut: 12-10 (min. 20). Crina Pintea începe să-și facă numărul la gazde și își trece la rândul ei o nouă reușită în cont.

â–º S-a refăcut echilibrul de forțe în teren, după ce Tomori a fost trimisă 2 minute pe bancă. Cvijic primește o pasă foarte bună de la Omoregie și marchează cu siguranță. Vine și replica Crinei Pintea, 11-8 pentru Gyor în minutul 18.

â–º CSM București a depășit începutul de meci mai dificil și se apropie la două goluri, după ce Omoregie a finalizat din zonă centrală, 7-9 (min. 16). Andrea Lekic a fost eliminată însă pentru 2 minute. Tomori profită de superioritate și înscrie pentru 10-7.

â–º Andrea Lekic este tot-factum la CSM București în ultimele minute și ajunge la cota 4. În teren își face apariția și Crina Pintea, în minutul 15

â–º Andrea Lekic are o execuție de mare campioană și reduce la 5-8. Gyor nu-i dă însă timp campioanei României să respire, iar Knedlikova reface imediat avantajul de 4 goluri

â–º Andrea Lekic și-a reglat tirul și pare a fi principala armă a echipei în atac. Coordonatorul de joc plutește peste defensiva adversară și reduce din handicap. Majda Mehmedovic este eliminată pentru 2 minute în minutul 12.

â–º Scorul ia proporții. Nycke Groot apare pe postul de inter dreapta și duce tabela la 8-3 după mai puțin de 11 minute de joc.

â–º Leynaud mai adună o paradă în fața Andreei Lekic, iar Oftedal nu stă prea mult pe gânduri și surprinde cu o aruncare de la șold. Acțiunile se succes cu rapididate. Au apărut pe lista marcatoarelor Lekic și Fodor. Gyor conduce cu 7-3 (min. 9).

â–º CSM București a început cât se poate de slab jocul. Lekic este blocată de Leynaud, iar pe faza a doua Gyor mai pune un gol avans, 5-1, printr-un gol realizat de Groot. Omoregie sparge gheața la rândul ei la faza imediat următoare, fiind mult mai decisă în atac.

â–º În inferioritate numerică, campioana Europei reușește să ia un avans de trei goluri, 4-1 (min. 6). Ultimele două reușite au fost semnate de Knedlikova și Brattset. Dragan Djukic nu stă pe gânduri și cere time-out.

â–º Dragana Cvijic a scos o aruncare de la 7 metri cu eliminare de 2 minute la Hansen. Radicevic a transformat cu siguranță, 2-1 (min. 4)

â–º Campioana României a irosit primele trei acțiuni de atac, ultimele două prin Majda Mehmedovic. CSM București nu înscrie, în schimb, Gyor, DA. Knedlikova face 2-0.

â–º Partida de la Gyor a început cu CSM București în atac. Gazdele deschid însă scorul prin jucătoarea daneză Hansen

20:15 CSM București a pierdut locul 2 în grupă, după ce Vipers Kristiansand a câștigat mai devreme cu 25-24 pe terenul echipei Krim Ljubljana. Într-o partidă din Grupa 1, Metz a învins Rostov cu 29-25 și a trecut pe locul 1.


Gyor Audi ETO și CSM București se întâlnesc în această seară, de la ora 20:30, într-un meci din grupa principală 2 a Ligii Campionilor. Cele două campioane ocupă primele două locuri în grupă, la startul fazei secunde a competiției, cu 8 puncte, respectiv 6 puncte.

Atât CSM București, cât și Gyor au absențe notabile în acest meci. Campioana României nu se poate baza pe Cristina Neagu, încă golgheterul întrecerii, și Amanda Kurtovic. De partea cealaltă, nu vor evolua Eduarda Amrom și Nora Mork. Toate cele patru handbaliste sunt accidentate. În plus, la gazde nu va juca nici Anita Gorbicz, aceasta fiind absență de ultim moment

Pentru meciul de la Gyor, cele două combatante au anunțat următoarele distribuții:

Gyor: Leynaud, Kiss, Grimsbo – portari; Knedlikova, Afentaler, Brattset, Hansen, Oftedal, Kristiansen, Tomori, Groot, Fodor, Bodi, Puhalak, Pintea

CSM București: Ion, Ungureanu, Grubisic – portari; Udriștioiu, Radicevic, Curea, Lekic, Jacobsen, Bazaliu, Lazovic, Omoregie, Constantinescu, Manea, Hagman, Cvijic, Mehmedovic

Claudia Constantinescu își va face cu această ocazie debutul la CSM București. La Gyor, Crina Pintea va disputa primul meci pentru echipa maghiară în Liga Campionilor. Ea este prima româncă după Simona Spiridon care va îmbrăca tricoul formației din Gyor. De-a lungul timpului, la formația maghiară au mai jucat Aurelia Brădeanu, Simona Gogârlă, Ana Maria Șomoi, Carmen Nițescu, Stăncuța Guiu.

 

Autor: Marius Hutu Publicat: 26 Jan. 2019, 22:05 Actualizat: 26 Jan. 2019, 23:11 Handbal
Pe aceeași temă
Bendeac intervine în scandalul cu Velea și îl face praf pe Abi Talent:
Bendeac intervine în scandalul cu Velea și îl face praf pe Abi Talent: "Abi este..."
Jabba jihadistul, un uriaş de peste 250 de kilograme şi unul dintre cei mai cruzi lideri ISIS, a fost arestat în Irak
Jabba jihadistul, un uriaş de peste 250 de kilograme şi unul dintre cei mai cruzi lideri ISIS, a fost arestat în Irak
ALERTA pentru toti romanii! Se intampla ASTAZI
ALERTA pentru toti romanii! Se intampla ASTAZI
Moment şocant la Australian Open. Un tenismen i-a cerut ceva bizar fetei de mingi care i-a adus o banană | VIDEO
Moment şocant la Australian Open. Un tenismen i-a cerut ceva bizar fetei de mingi care i-a adus o banană | VIDEO
Scandal in Spania! Oficialii Sevillei au izbucnit dupa meciul cu Real Madrid: „Scoteam echipa de pe teren!” Ce i-a spus Lopetegui arbitrului la pauza
Scandal in Spania! Oficialii Sevillei au izbucnit dupa meciul cu Real Madrid: „Scoteam echipa de pe teren!” Ce i-a spus ...
Cum fac amor africanii. Practica care șochează întreaga lume!
Cum fac amor africanii. Practica care șochează întreaga lume!
Despre sex, fără perdea: femeile nu ştiu să ceară, bărbaţii nu ştiu să ofere
Despre sex, fără perdea: femeile nu ştiu să ceară, bărbaţii nu ştiu să ofere
E ca nouă, BOSS. Nu bate, nu troncăne. Ce probleme a avut acest VW Golf VI cumpărat de la un samsar?
E ca nouă, BOSS. Nu bate, nu troncăne. Ce probleme a avut acest VW Golf VI cumpărat de la un samsar?
Tânără strânsă de gât în plină stradă de o brută şi lovită până la leşin. Surpriza neplăcută de care a avut parte agresorul
Tânără strânsă de gât în plină stradă de o brută şi lovită până la leşin. Surpriza neplăcută de care a avut ...
ATENŢIE! Puteţi să vă cumpăraţi maşină nouă direct de la ANAF. O Skoda Octavia costă 1.000 de euro
ATENŢIE! Puteţi să vă cumpăraţi maşină nouă direct de la ANAF. O Skoda Octavia costă 1.000 de euro
DESCOPERIREA care răstoarnă tot ce se spunea până acum despre alcool. Risc MORTAL pentru persoanele care nu beau. Concluzia obţinută după 20 de ani de studii
DESCOPERIREA care răstoarnă tot ce se spunea până acum despre alcool. Risc MORTAL pentru persoanele care nu beau. Concluzia ...
ATUNCI ŞI ACUM | Cât de mult s-a transformat fetiţa care a ridicat România în picioare. O mai recunoşti? Cum arăta acum 20 de ani
ATUNCI ŞI ACUM | Cât de mult s-a transformat fetiţa care a ridicat România în picioare. O mai recunoşti? Cum arăta ...
TRAGEDIE! A MURIT! Dwayne „The Rock” Johnson, veste de ULTIMĂ ORĂ
TRAGEDIE! A MURIT! Dwayne „The Rock” Johnson, veste de ULTIMĂ ORĂ
Ele sunt amantele politicienilor! Un fost ministru face dezvăluiri despre greii din Guvern
Ele sunt amantele politicienilor! Un fost ministru face dezvăluiri despre greii din Guvern
Guvernul Orban, lovitură dură pentru pensionari și copii. Ce se întâmplă cu banii de pensii și alocații
Guvernul Orban, lovitură dură pentru pensionari și copii. Ce se întâmplă cu banii de pensii și alocații
DOLIU in presa din Romania! Vestea a fost un SOC! A MURIT in urma cu putin timp...
DOLIU in presa din Romania! Vestea a fost un SOC! A MURIT in urma cu putin timp...
Cel mai mare asalt pe piaţa muncii: În Bucureşti trebuie angajaţi 1 milion de oameni ca să nu intre în faliment mallurile şi clădirile de birouri
Cel mai mare asalt pe piaţa muncii: În Bucureşti trebuie angajaţi 1 milion de oameni ca să nu intre în faliment mallurile ...
Lovitură cruntă pentru Meghan Markle! Copilul va rămâne cu Prințul Harry după divorț
Lovitură cruntă pentru Meghan Markle! Copilul va rămâne cu Prințul Harry după divorț
Speranţe pentru taximetrişti! Încă o ţară renunţă definitiv la Uber
Speranţe pentru taximetrişti! Încă o ţară renunţă definitiv la Uber
Prima reacţie publică a prinţului Harry, după criza din Familia Regală: Decizia retragerii a fost luată cu o „mare tristeţe” - VIDEO
Prima reacţie publică a prinţului Harry, după criza din Familia Regală: Decizia retragerii a fost luată cu o „mare ...
Farsă amoroasă terminată prost pentru un tânăr înşelat de soţie. A fost tăiat, bătut şi sechestrat de rival
Farsă amoroasă terminată prost pentru un tânăr înşelat de soţie. A fost tăiat, bătut şi sechestrat de rival
Vortextul polar loveşte România. Avertisment fără precedent al meteorologilor: Când vine iarna adevărată
Vortextul polar loveşte România. Avertisment fără precedent al meteorologilor: Când vine iarna adevărată
Bombă în showbiz: s-au logodit în secret! După o relație tumultoasă, iată că în sfârșit actorul și-a găsit fericirea în brațele unei superbe blonde
Bombă în showbiz: s-au logodit în secret! După o relație tumultoasă, iată că în sfârșit actorul și-a găsit fericirea ...
Prințul Harry a primit oferte de job inedite dupa ce a renuntat la banii bunicii sale! Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Prințul Harry a primit oferte de job inedite dupa ce a renuntat la banii bunicii sale! Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Horoscop de Weekend cu Neti Sandu! Trebuie să fie în gardă aceste zodii
Horoscop de Weekend cu Neti Sandu! Trebuie să fie în gardă aceste zodii
Supărat că nu l-a lăsat să depășească, a frânat în fața lui. Acum regretă enorm!
Supărat că nu l-a lăsat să depășească, a frânat în fața lui. Acum regretă enorm!
Asta este ADEVĂRATĂ BOMBĂ din dosarul Caracal! Criminalul Gheorghe Dincă, făcut praf psihic prin METODA "COLEGUL-FANTOMĂ"! I-au spart "lacătele" mentale printr-o manevră a detectivilor americani din anii '80
Asta este ADEVĂRATĂ BOMBĂ din dosarul Caracal! Criminalul Gheorghe Dincă, făcut praf psihic prin METODA "COLEGUL-FANTOMĂ"! ...
Confesiunile mamei Cristinei Țopescu! Femeia a rupt tăcerea. De ce nu și-a sunat fiica de Revelion
Confesiunile mamei Cristinei Țopescu! Femeia a rupt tăcerea. De ce nu și-a sunat fiica de Revelion
Jurnalul tinerei care a decis să devină damă de companie: 'Eram curtată de o grămadă de băieţi, fără a...'
Jurnalul tinerei care a decis să devină damă de companie: 'Eram curtată de o grămadă de băieţi, fără a...'