AMR 1 | Cristina Florica: "Sper să profit de şansa mea!" Extrema de la HCM Râmnicu Vâlcea debutează cu echipa naţională la o competiţie majoră

3 dec 2016 1951 afişări Handbal
AMR 1 | Cristina Florica: "Sper să profit de şansa mea!" Extrema de la HCM Râmnicu Vâlcea debutează cu echipa naţională la o competiţie majoră

Extrema stânga de la HCM Râmnicu Vâlcea, Cristina Florica (24 ani) este una dintre debutantele la Campionatul European (4-18 decembrie).  Născută la Creţeni -Vâlcea, Cristina este prima jucătoare care reprezintă HCM la o competiţie majoră şi speră să profite la maxim de şansa de a participa cu naţionala la Europeanul din Suedia.

”Cred că orice jucătoare îşi doreşte să ajungă la asemenea competiţii, mă bucur că sunt la Euro şi sper să profit la maxim de şansa mea. Am emoţii, dar cred că sunt normale şi cu siguranţă participarea la Euro este un pas înainte pentru mine. La un moment dat, în viaţă vine o perioadă când trebuie să faci nişte schimbări  şi să încerci şi alte provocări, de aceea mă aflu la HCM Râmnicu Vâlcea. Sunt destule persoane care şi au pus amprenta asupra mea, primii sunt părinţii mei, care m-au susţinut şi încurajat, au fost alături de mine tot timpul, dar şi antrenorilor, fără care nu aş fi avut cum să reuşesc, prietenilor şi persoanelor care sunt lângă mine, indiferent de situaţie. Pe această cale, vreau să le mulţumesc tuturor” a declarat Cristina Florica.


Articol publicat de Adi Georgescu

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.