Alexandru Weber, după ce Vâlcea a câştigat prima semifinală a Cupei României: „Dacă aveam două jucătoare în plus la acest meci, Vâlcea ar fi avut azi o viaţă mult mai grea cu noi”

20 apr 2019 1041 afişări Handbal
Alexandru Weber, după ce Vâlcea a câştigat prima semifinală a Cupei României: „Dacă aveam două jucătoare în plus la acest meci, Vâlcea ar fi avut azi o viaţă mult mai grea cu noi”

Măgura Cisnădie nu a fost victimă sigură cu SCM Rm. Vâlcea, în prima semifinală a Cupei României (scor 21-31), astfel că atât cât a ţinut-o bateriile, a încercat să lupte pentru calificare. Echipa lui Alexandru Weber a rezistat însă 45 de minute. Banca de rezerve destul de subţire avea să o coste în final, motiv pentru care diferenţa s-a mărit aproape brusc de la trei la zece goluri.

„Dacă aveam două jucătoare în plus la acest meci, Vâlcea ar fi avut azi o viaţă mult mai grea cu noi. Am venit la 3 goluri, dar Oana Apetrei a ieşit accidentată. Larissa Da Silva a avut probleme dinainte de meci şi a jucat la 50% din potenţial, Roxana Gatzel, la fel. Noi am crezut întotdeauna într-o surpriză, doar că de data aceasta nu ne-a ieşit”, ne-a declarat antrenorul Alexandru Weber.

Măgura Cisnădie speră să plece de la Bistriţa, de la turneul Final Four, măcar cu locul 3. „Vrem să jucăm mult mai bine decât azi şi vom încerca să câştigăm finala mică. Încercăm să găsim şi energia necesară pentru acest lucru”, a mai spus Weber.

În semifinala cu Vâlcea, pentru Măgura au marcat doar patru jucătoare. Ada Moldovan şi Oana Ţiplea au dat împreună nu mai puţin de 16 goluri.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.