Achiziţie de marcă pentru Federaţia Română de Handbal! Cristina Vărzaru a devenit secretar general adjunct

20 dec 2017 1709 afişări Handbal
Achiziţie de marcă pentru Federaţia Română de Handbal! Cristina Vărzaru a devenit secretar general adjunct

La câteva luni distanţă după ce a pus punct final activităţii ca jucătoare, Cristina Vărzaru a fost cooptată în staff-ul de conducere al Federaţiei Române de Handbal. Vicecampioana mondială de la St. Petersburg 2005 a fost prezentată de preşedintele Alexandru Dedu în faţa angajaţilor în poziţia de secretar general adjunct.

Zilele trecute, preşedintele FRH a cerut avizul membrilor Consiliului de Administraţie al FRH pentru înfiinţarea unui nou post în organigramă, cel de secretar general adjunct. După ce a primit ”verde”, Alexandru Dedu a numit-o pe Cristina Vărzaru în această funcţie. Extrema dreaptă a echipei naţionale mai bine de un deceniu s-a remarcat mai mereu şi în afara terenului cu un discurs bine articulat. Pe lângă performanţele obţinute cu echipa naţională, dar şi cele patru trofee cucerite în Liga Campionilor, Cristina Vărzaru este şi doctor în Educaţie Fizică şi Sport.

”Mi-am petrecut ultimii 27 de ani din viaţă într-o relaţie care mi-a oferit mai mult decât aş fi îndrăznit să visez vreodată. O relaţie pentru care am făcut tot ce am putut. Cu muncă multă, multă de tot, cu pasiune, cu foame de realizare, cu dorinţa de a fi mereu mai bună decât toţi ceilalţi. Cu frământări, cu disperare. Cu lacrimi, de fericire sau amare. Cu dorinţa de a nu-mi dezamăgi familia. Cu inima deschisă. Întotdeauna. Handbalul mi-a întors de fiecare dată dragostea pe care uneori n-am ştiut cum să i-o arăt, dar de cele mai multe ori am reuşit s-o fac”, a declarat Cristina Vărzaru după retragerea din activitate.

Handbalul continuă să fie marea pasiune a vieţii sale, astfel că Vărzaru este gata să plece acum pe un alt drum, de oficial în cadrul Federaţiei Române de Handbal. Pentru fost internaţională este un nou început de drum, pentru forul condus de Alexandru Dedu este şi o lovitură de imagine, destul de şifonată în ultima vreme.

Ştiaţi că avem o pagină de Facebook dedicată handbalului? 

.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.