VIDEO şocant! Accidentarea oribilă a unei gimnaste de 18 ani. ”A fost ultima seară în acest sport”

8 apr 2019 1134 afişări Gimnastica
VIDEO şocant! Accidentarea oribilă a unei gimnaste de 18 ani. ”A fost ultima seară în acest sport”

O gimnastă tânără şi-a încheiat cariera în agonie, după ce şi-a dislocat ambii genunchi în timpul unui exerciţiu, transmite ABC News. Samantha Cerio, care urma să-şi termine studiile universitare în luna mai, a anunţat imediat retragerea ei printr-o postare pe reţeaua socială Instagram.

Echipa de la Universitatea Auburn, din care face parte Cerio, s-a adunat în jurul coechipierei lor accidentată după rutină. Samantha Cerio concura pentru Universitatea din Auburn atunci când oribilul accident a avut loc, în timpul unui concurs regional NCAA din Baton Rouge, Louisiana.

Încercând un flip frontal dublu, Cerio a aterizat într-un unghi ciudat, picioarele sale îndoindu-se. Gimnasta s-a prăbuşit pe podea şi mulţimea a fost lăsată fără cuvinte, deoarece aceasta vizibil înnebunită de durere, şi-a apucat genunchii în agonie.

Cerio a fost asistată de paramedici, înainte de a fi scoasă din sală pe targă, relatează ABC News. Starea medicală a lui Cerio nu a fost încă confirmată, dar se suspectează că şi-a rupt amândouă picioarele.

Printr-o postare pe Instagram, Cerio şi-a anunţat retragerea din spot după vătămarea suferită.

Gimnasta le-a mulţumit membrilor echipei Universităţii din Auburn pentru că au fost mereu lângă ea: ”A fost ultima seară ca gimnastă. După 18 ani, ridic mâinile şi las pudra de talc în spate. Nu pot să fiu mai mândră decât sunt pentru persoana pe care gimnastica m-a ajutat să devin.

Gimnastica m-a învăţat ce înseamnă munca grea, umilinţa, integritatea şi dăruirea. Mi-a oferit provocări la care nu m-aş fi gândit niciodată. Poate că nu s-a terminat aşa cum mi-aş fi imaginat, dar nu se întâmplă mereu lucrurile cum ţi-ai imaginat", a scris Samantha Cerio.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.