Trenca şi Andrei pe podium în Belgia, Chelaru pe 4 în Spania

7 iun 2010 46 afişări Gimnastica
Trenca şi Andrei pe podium în Belgia, Chelaru pe 4 în Spania Trenca şi Andrei pe podium în Belgia, Chelaru pe 4 în Spania

Primul concurs şi primul podium pentru Diana Trenca şi DanielaAndrei (foto). Cele două componente ale lotuluiolimpic feminin au debutat cu dreptul în concursurileinternaţionale. Astfel, la prima competiţie a anului la care auluat startul, "Concursul Internaţional de gimnastică" de laWoluwe-Saint-Lambert, din Belgia, Diana Trenca a ocupat primul loc,iar Dana Andrei a "închis" podiumul terminând pe locul trei. Dupăevoluţia la cele patru aparate Diana Trenca a totalizat 52,650puncte, devansând-o pe Aurelia Malaussena din Franţa, cu 52,500puncte şi pe colega de lot, Andrei care a acumulat 51,900 puncte.Concursul fiind unul cu premii în bani, primul loc a fost răsplătitcu 3.000 de euro, locul 2 cu 1.500 de euro, iar locul trei cu 500de euro.

Chelaru a fost la un pas de podium
În Spania, la "Memorialul Blume", care a avut loc sâmbătă, laBarcelona, Diana Chelaru a ocupat locul 4 la individual compus.Medaliata cu bronz continental la sol a adunat un total de 54,450puncte (sărituri - 14,350; paralele- 13,400; bârnă- 12,600;sol-14,100). Concursul a fost câştigat de reprezentanta gazdelor,Ana Maria Izurieta care a totalizat 56,250 puncte, fiind urmată dereprezenta Venezuelei, Jessica Lopez şi de britanica RebeccaDownie. La ediţia de anul trecut, Chelaru ocupase locul altreilea.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.