Tămîrjan şi Drăgoi sunt programate pentru operaţie

30 dec 2009 21 afişări Gimnastica
Tămîrjan şi Drăgoi sunt programate pentru operaţie Tămîrjan şi Drăgoi sunt programate pentru operaţie

Două dintre "veteranele" lotului olimpic feminin de gimnastică,Ana Maria Tămîrjan şi Gabriela Drăgoi îşi vor rezolva problemele desănătate la începutul noului an. Deşi au fost programate laoperaţie în primele zile ale acestei luni, cele două intervenţii aufost amânate din cauză că Blocul Operator de la Clinica deOrtopedie din Târgu Mureş a intrat în reabilitare. "Înprima săptămână când ne vom întoarce la Deva vom lua legătura cucei de la Clinică pentru ca intervenţiile să aibă loc cât mairepede. Ne-a dat un pic planul peste cap această amânare, dar nu amavut ce face", ne-a declarat antrenorul NicolaeForminte.

Aflată în plină recuperare după ce luna trecută a suferit oartroscopie la genunchiul drept, Ana Maria Tâmîrjan(foto) se pregăteşte pentru a doua intervenţie.Vicecampioanei europene la bârnă urmează să îi fie extirpat unchist de la genunchiul stâng, problemă ce a survenit în urmaaccidentării la Campionatul Mondial de la Stuttgart, în 2007.

Diagnosticată cu fisură la tibia stângă, Gabriela Drăgoi va fisupusă şi ea unei intervenţii chirurgicale, la mai bine de un an decând acuza primele dureri la picior. "Mi-e un pic frică,dar mă gândesc că după aceea durerile nu vor mai fi atât de maricând lucrez. Am văzut cum este să lucrezi aşa şi cred că e o şansăsă văd cum va fi pe mai departe", ne-a declarat Gabi.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.