Surprize plăcute la Naţionalele României

27 iun 2008 17 afişări Gimnastica
Surprize plăcute la Naţionalele României Aflat la al doilea concurs în această lună, Marian Drăgulescu a impresionat prin evoluţiile curate

Loturile olimpice ale României şi-au făcut încălzirea la concursul cluburilor, Dinamo (masculin) şi CSA - CSŞ3 Steaua (feminin) având câştig de cauză. Surpriza primei zi a fost Marian Drăgulescu, care a obţinut cea mai mare notă din concurs, 16,700 la sărituri.

De altfel, „Marocanul“ a avut o evoluţie bună şi la sol, unde, deşi fără prima linie acrobatică, a obţinut 15,200, în timp ce la bară fixă a fost notat cu 15,250. „Marian e în proges şi în maximum o săptămână îşi va recupera şi prima diagonală. Evoluţiile lui vor cântări mult în China, bara fixă fiind cel mai important aparat pe care ni-l aduce în economia clasamentului pe echipe”, ne-a declarat Dan Grecu, antrenorul lotului masculin.
Momentele memorabile au continuat şi la concursul fetelor prin revenirea Ceraselei Pătraşcu (foto, jos), care a evoluat la paralele şi la bârnă. Liderul echipei României, Sandra Izbaşa, s-a dovedit cea mai în formă dintre elevele lui Nicolae Forminte. Notată cu 16,325 la bârnă, Izbaşa a impresionat publicul la sol, unde a obţinut 16,000, fiind răsplătită cu aplauze de-a lungul întregului exerciţiu.
La cluburi, Dinamo a câştigat titlul naţional (363,150), pe când la feminin, CSA - CSȘ3 Steaua (235,100) a fost cea mai bună grupare.

PROGRAM
Spectacolul continuă la Ploieşti
Naţionalele României şi Concursul Internaţional OPEN programează astăzi, la Ploieşti, probele de individual compus, masculin (ora 14:00/ TVR2) şi feminin (ora 18:00/TVR2).

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.