Steliana Nistor, fără rivală

29 iun 2008 22 afişări Gimnastica
Steliana Nistor, fără rivală Steliana a fost vedeta Naţionalelor şi a Open România, câştigând toate finalele la care a concurat (patru pe aparate şi două la individual compus)

În absenţa Sandrei Izbaşa, accidentată, Steliana Nistor nu a avut adversară  în ultima zi a  Internaţional Open de la Ploieşti. Vicecampioana mondială a dominat finalele pe aparate, pe care le-a câştigat fără probleme.

Lider al lotului olimpic, Steliana Nistor a defilat în sala Olimpia. După ce, cu o zi înainte, câştigase ambele finale la individual compus, la Naţionale şi Internaţionale, ea şi-a continuat „vânătoarea“ de medalii. Cu noile exerciţii de Beijing, executate aproape fără greşeală, sibianca a confirmat progresul făcut în pregătire.

„Sunt mulţumită de felul în care am evoluat azi, dar este loc şi de mai bine. Am fost puţin stresată că dau şi BAC-ul şi imediat după concurs mă întorc la Deva pentru proba la istorie. O să fie câteva zile obositoare, dar sper să trec cu bine peste tot“, ne-a declarat Steliana.

În ceea ce o priveşte pe campioana europeană la sol, Sandra Izbaşa, ea va avea două zile de repaus din cauza accidentării la glezna dreaptă. Deşi medicii au considerat că nu are nimic grav, stafful tehnic a hotărât menajarea ei. „Am profitat de această zi de repaus şi mă bucur că nu a fost nimic grav. Cred că am avut noroc şi vreau să revin cât mai repede“, ne-a declarat Izbaşa, care a împlinit zilele trecute 18 ani.

Următorul concurs pe echipe al fetelor va fi la sfârşitul acestei săptămâni, în Italia.

6 este numărul medaliilor de aur cucerite de Steliana Nistor în două zile de concurs la Ploieşti

"Marele câştig al acestor zile de concurs este Andreea Grigore, mult mai sigură şi mai concentrată  acum. Va fi un mare câştig pentru echipă, dacă va continua aşa"

Nicolae Forminte - antrenor lotul olimpic


"Mă gândesc la Beijing, mai ales că de ziua mea am primit multe lucruri de aur, care sper eu să anunţe, într-un fel, culoarea medaliilor din China"

Sandra Izbaşa - gimnastă

 

Mirela BASESCU

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.