SPECIALIŞTI | Se caută un diagnostic pentru Larisa Iordache. Gimnasta acuză în continuare dureri la glezna stângă şi nimeni nu ştie ce are

14 mai 2015 2078 afişări Gimnastica
 SPECIALIŞTI | Se caută un diagnostic pentru Larisa Iordache. Gimnasta acuză în continuare dureri la glezna stângă şi nimeni nu ştie ce are

Liderul echipei feminine de gimnastică a României, dubla vicecampioană mondială Larisa Iordache (18 ani), se confruntă în continuare cu probleme de sănătate. Sâcâită în ultima lună de dureri la glezna stângă, Lari nu a scăpat nici acum de ele. Mai mult, doctorii nu reuşesc să găsească cauza durerilor pe care le acuză gimnasta!

"Larisa are în continuare acea jenă la glezna stângă şi căutăm un diagnostic. Am fost la diverşi specialişti, inclusiv la Viena, de unde a şi primit acea indicaţie de pauză de o lună, însă durerea persistă. Momentan, ea lucrează, dar nu la capacitate maximă şi nu face integrale, ci doar elemente. Larisa îşi doreşte foarte mult să lucreze, să iasă în concursuri, nu e genul de gimnastă care se dă înapoi. Mai mult, aş putea spune că e o mare luptă, în continuare, în a o face să ne spună că are acele dureri pentru că vrea foarte mult să se antreneze", ne-a declarat, îngrijorată, Anca Grigoraş, director tehnic al Federaţiei Române de Gimnastică. 

  • Larisa nu a putut participa din cauza problemelor de sănătate nici la Campionatul European, ea fiind menajată de către antrenorii Mariana Bitang şi Octavian Bellu.

Lari dă "examenul maturităţii"

Larisa se pregăteşte în aceste zile pentru a susţine sesiunea specială de Bacalaureat la care participă elevii care iau parte la olimpiade pe discipline sau competiţii sportive internaţionale ce se suprapun peste sesiunea normală. Sesiunea specială este organizată în Bucureşti. Elevă la CNS Cetate Deva, Larisa va susţine luni, 18 mai, proba orală de limba română.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.