Senioarele reiau seria concursurilor de verificare

4 iun 2010 25 afişări Gimnastica
Senioarele reiau seria concursurilor de verificare Senioarele reiau seria concursurilor de verificare

Componentele lotului olimpic feminin de gimnastică reiau dinaceast weekend seria concursurilor internaţionale, de verificare.Astfel, Daniela Andrei şi Diana Trenca (foto) vorevolua la o competiţie în Belgia, "Concursul Internaţional degimnastică", ajuns la ediţia a cincea, care va avea loc laComplexul Sportiv Poseidon din Woluwe-Saint-Lambert, localitate cese află în partea de est a Bruxelles-ului.
Medaliata cu bronz continental la sol, Diana Chelaru va onorainvitaţia primită la unul dintre cele mai vechi concursurieuropene, care se află deja la cea de-a 35-a ediţie, "MemorialulBlume", care va avea loc mâine, la Barcelona. Diana a participat şianul trecut la această competiţie obţinând locul 3 la individualcompus.
"Sunt două competiţii a căror obiectiv este unul deverificare. La prima am hotărât să trimitem două fete care nu auprins echipa pentru Europene, să vedem cum se descurcă în concurs,iar la cea de-a doua a fost invitată Diana Chelaru" ne-adeclarat Anca Grigoraş, directorul tehnic al lotului feminin degimnastică.

Celelalte fete din lotul feminin se află în pregătire, laDeva.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.