Se apucă de gimnastică

21 oct 2009 21 afişări Gimnastica
Se apucă de gimnastică Se apucă de gimnastică

Londra a fost doar primul reper pentru viitorul apropoiat al luiDrăgulescu. După titlurile de la sol şi sărituri şi un exerciţiubun la bară fixă, el se pregăteşte acum şi la cal cu mânere. "Cineştie, poate revin cândva la individual compus", spune Marian.

La doar trei zile după ce a aterizat în București, MarianDrăgulescu ia mâine drumul Germaniei pentru a concura înBundesliga, pentru clubul KTV Straubenhardt. "Îmi place să revinacolo pentru că întotdeauna s-au purtat frumos cu mine şi e oatmosferă extraordinară la concursuri", explică el. Început lamijlocul lunii aprilie, campionatul german a fost întrerupt peperioada verii, urmând să fie reluat în această sâmbătă. Primul loce deţinut de clubul unde evoluează Drăgulescu, Straubenhardtîntâlnind sâmbătă, în deplasare, pe NTT Hanovra.

Dublu cuTămîrjan

Mai mult, pe 1 noiembrie, "Marocanul" va participa şi la SwissCup, în Elveţia, unde va face pereche cu Ana Maria Tămîrjan. "Esteo perioadă destul de grea. Am început pregătirea şi la cal, aparatpe care nu l-am mai făcut în concurs din primăvară, şi, cum înElveţia trebuie să fac patru aparate, va fi la fix", spuneMarian.

Problemecu inelele

Faptul că lucrează acum la sol, sărituri, cal şi bară fixă, lacare se adaugă al cincilea aparat, paralele, pe care l-a pregătitpentru a ajuta echipa la Beijing, îl apropie pe Marian de statutulde gimnast complet. "Mi-ar plăcea să fac individual compus, însăîmi este foarte greu la inele. Cu problemele pe care le am lacoloană foarte greu poţi să duci un exerciţiu la acest aparat. Deaceea am şi ales specializarea pe trei aparate", explică cel careîn 2004, la Ljubliana, devenea campion european la individualcompus. Viitorul îi aparține.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.